N8 türkçe video inceleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
laveled

laveled

Üye
    Konu Sahibi
N8 türkçe video inceleme
nokia n8 almadan önce izlemenizi tavsiye ederim. bana göre nokia n8 almak için acele etmeyin derim.çünkü şuanda yazılımsal olarak eksiklikleri var.

Uruloki

Uruloki

Üye
dostum donanım haberin yaptığı ön incelemenin yaptığı yaygarayı biliyormusun öyle birşey ki tel yavaş demiş ama telefona verilen komutlar anında yerine getiriyor yani sen anla sonuçta bunların yapcağı video izlenmez izlemek istersen yabancıları izlerim gerçeği görürüm

laveled

laveled

Üye
    Konu Sahibi
valla ben izledim internet tarayıcısı flash tabanlı büyük sitelerde kitleniyor

tasarimx

Üye
valla ben şunu söyliym bu fiyata bu özelliklerde daha iyi telefon bulamadım , bir çok telefon inceledim ve n8 de karar kıldım , çok memnunum , güncellemelerle çok daha iyi olacak . ocakta yeni güncelleme geliyor 50 ye yakin yenilik var gerçi şu anki hali gayet iyii. tavsiye ederim ..

laveled

laveled

Üye
    Konu Sahibi
valla benim ben şuanda çok kararsızım videoda izlediğim kadarıyla söylüyorum pek kullanışlı değil. şu açıdan kullanışlı değil telefon acayip kasıyor web tarayıcısı kitleniyor(videoda gördüklerim kadarıyla) bunlar beni biraz soğuttu tabii nokia adam gibi bir yazılım çıkartırsa tüm sorun çözülür elbet.bunuda zaman gösterecek.aslında en baştan şu telefona adam gibi işlemci koysalar fıstık gibi telefon olacak yazılımla uğraşmayacaklar.bekleyip görecez bakalım

pRime.

pRime.

Üye
mobil bekçisindeki inceleme gayet güzeldi bence.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Vecihierz arkadaşım ben senin niyetini anlamış değilim.bidaha nokia almam diyorsun ama n8 in peşinide bırakmıyorsun.hayırdır

laveled

laveled

Üye
    Konu Sahibi
Vecihierz arkadaşım ben senin niyetini anlamış değilim.bidaha nokia almam diyorsun ama n8 in peşinide bırakmıyorsun.hayırdır
arkadaşım yanlış anlamışsın bu arkadaşlar arasında bi şakaydı ben sürekli nokia telefon alıp ondan şikayetci oluyordum satıyordum bi daha nokia almamak niyetiyle telefoncuya gidiyorum nokia alıp çıkıyorum. şimdide aynı şeyi yaşıyorum bi daha nokia almıyacam iphone alıcam diye 5800 sattım şuanda n8 aklımı çelmeye başladı.yani benim n8 peşinden koştuğum filan yok sadece araştırıyorum.pişman olmak istemiyorum.

Uruloki

Uruloki

Üye
ya arkadaşlar siz bu videolaramı inanıyomusun kullananlara aynı bilgisayar bu telefon hani kasıyo diyosunuz ya o kasma video yüklerken takılmalarsa o netten kaynaklanan bi sorun ben flash lite ile netten radyo bile dinliyorum açıyorum radyo fenomeni dinliyorum daha ne iphone gibi uygulamarla uğraşmaya gerek yok ve siz hala nokia n8 in gpu olarak tüm telefonları geçmiştir bilmiyorsunuz lütfen ben bi konu açtı onu okuyun olmadı mobilbekçisi sitesine girin şu işlemci olayını anlayın

Esendağlı

Esendağlı

Üye
arkadaşım yanlış anlamışsın bu arkadaşlar arasında bi şakaydı ben sürekli nokia telefon alıp ondan şikayetci oluyordum satıyordum bi daha nokia almamak niyetiyle telefoncuya gidiyorum nokia alıp çıkıyorum. şimdide aynı şeyi yaşıyorum bi daha nokia almıyacam iphone alıcam diye 5800 sattım şuanda n8 aklımı çelmeye başladı.yani benim n8 peşinden koştuğum filan yok sadece araştırıyorum.pişman olmak istemiyorum.
Afedersin kardeş ozaman,yanlış anlama var.

laveled

laveled

Üye
    Konu Sahibi
Afedersin kardeş ozaman,yanlış anlama var.
estağfurullah sende haklısın nerden bilebilirsin ki

--------------- Ekleme ---------------

ya arkadaşlar siz bu videolaramı inanıyomusun kullananlara aynı bilgisayar bu telefon hani kasıyo diyosunuz ya o kasma video yüklerken takılmalarsa o netten kaynaklanan bi sorun ben flash lite ile netten radyo bile dinliyorum açıyorum radyo fenomeni dinliyorum daha ne iphone gibi uygulamarla uğraşmaya gerek yok ve siz hala nokia n8 in gpu olarak tüm telefonları geçmiştir bilmiyorsunuz lütfen ben bi konu açtı onu okuyun olmadı mobilbekçisi sitesine girin şu işlemci olayını anlayın
ya arkadaşım adamlar sonuçta onlarda tanıtırken n8 tanıtıyor farklı birşey tanıtmıyolarki. ben mmobilbekçisine falan baktım rakamlarla açıklamış ama genel olarak izlediğim videolarda bi kasma var.

Uruloki

Uruloki

Üye
ya bende diyorum ki ben bu telefonu kullanıyorum dikkat et kullanıyorum dedim incelemiyorum bende asla böyle takılma filan yok daha önce dh nin yaptığı incelemeyide biliyoruz adam diyoki çok yavaş ana ekranda birinden diğerine geç diyo telefona saniyede geçiyo ne iş bu telefon yavaşmı sence bende video kamera olsa 20 uygulama açıp gösteriyim kasıyomu kasmıyomu sen bence incelemeleri geç aç bi konu nasıl telefon diye foruma ama yaz sadece kullananlar girsin diye sonra gör sonuçları

SilentOne

SilentOne

Üye
tartışmaya gerek yok beqenmiyorsa almasın telefonu

laveled

laveled

Üye
    Konu Sahibi

tasarimx

Üye
vecihierz

iphone ile n8 arasında kaldım demişsin bence çok yanlış iphone 4 (16gb)şu anki fiyatı 2.200 nokia n8 (16gb) 1000 tl
daha ne düşünüyorsun paran bolsa eyvallah git iphone al .. zaten maliyetleri aşağı yukarı aynıymış ..ama satış fiyatları çok farklı.
ben şahsen n8 almadan önce htc desire ile n8 arasında kaldım . bunu bi düşün ..

ancak htc desire de 1200 tl eee yan yana koy özellikleri n8 10 basar sırf android içinde alınmazki.

samsung u hiç düşünme o ancak ekran yapar . :)

laveled

laveled

Üye
    Konu Sahibi
vecihierz

iphone ile n8 arasında kaldım demişsin bence çok yanlış iphone 4 (16gb)şu anki fiyatı 2.200 nokia n8 (16gb) 1000 tl
daha ne düşünüyorsun paran bolsa eyvallah git iphone al .. zaten maliyetleri aşağı yukarı aynıymış ..ama satış fiyatları çok farklı.

ancak htc desire de 1200 tl eee yan yana koy özellikleri n8 10 basar sırf android içinde alınmazki.

zaten alırsam yurt dışıından alacam. şuan aklıma takılan tek şey 2 sene önce telefon almaya karar verince iphone 3g ile nokia 5800 arasında kaldım.5800 donanımsal olarak daha üstün olduğundan onu aldım ben pişman oldum.bakalım tanıdık bi telefoncuya gelecekmiş n8 inceliyecem.iphone 4 ünde anten sorunuda ayrı bi dert

embome

embome

Üye
şunu kesinlikle belirtmek isterim C7 kullanıcısı oldugum için sölemiyorum,geçenlerde elime N8 geçti Ekranı C7 ile kıyaslanamaz bile,C7 tüy dokunsa alıyo,N8 de ise basıyorum almıyo,bilmiyorum belki o telefondan kaynaklanıyodu ama eğer geneli öyleyse,C7 Fark atar ekran ve hız konusunda

fedata

fedata

Üye
videoda bıraksan önlerine kabullenemezler arkadaşım ama konunun ilk cümlesi güzel olmuş...nokia N8 alacak olanlara seslenmişsin..tşkler..videonun 6.dakika 35.ci saniyesinde video da herşey başlıyo.7.dakika 19 .saniyede de gözlemledim.evet 10.dakika 20. saniye n8 in bittiği an :)hantallaşma ortada ama işte ne de yapsan inanmazzlarrr...
bundan sonra sizlere ders olsun ben n8 in interneti berbat ötesi dediğimde bana karşı koymayın..gpu vs saçmalıklarda uydurmayın..adamlar test etti ve gördük işte.kullananlardan izledik videoyu..artık vazgeçin bu telefonun hızını savunmaktan..internet aşıkları bu telefonu alırken bir kez daha düşünün..bu internet hızı ve uygulamalar dışında bişe arıyosanız n8 mükemmel bi telefon,özelliklede multimedya konusunda..

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
vecihierz

çocuk gibi kullandığım telin markasını savunma tartışmasına girmeyeceğim ama şu son söze harbiden çok güldüm :)) yıllarca bende nokia kullanıcısıydım nokia x6 rezilliğini görüp soğuyana kadar nokia n8 için carll zeiss mercek gerçekten çok büyük avantaj fotolar ve videolar çok iyi doğruya doğru şimdi ama samsung sadece ekran yapmıyor bence sen sadece kendini rahatlatıyorsun :))

videoda bıraksan önlerine kabullenemezler arkadaşım ama konunun ilk cümlesi güzel olmuş...nokia N8 alacak olanlara seslenmişsin..tşkler..videonun 6.dakika 35.ci saniyesinde video da herşey başlıyo.7.dakika 19 .saniyede de gözlemledim.evet 10.dakika 20. saniye n8 in bittiği an :)hantallaşma ortada ama işte ne de yapsan inanmazzlarrr...
bundan sonra sizlere ders olsun ben n8 in interneti berbat ötesi dediğimde bana karşı koymayın..gpu vs saçmalıklarda uydurmayın..adamlar test etti ve gördük işte.kullananlardan izledik videoyu..artık vazgeçin bu telefonun hızını savunmaktan..internet aşıkları bu telefonu alırken bir kez daha düşünün..bu internet hızı ve uygulamalar dışında bişe arıyosanız n8 mükemmel bi telefon,özelliklede multimedya konusunda..

sana kesinlikle katılıyorum kardeşim
Arkadaşlar sonuçta bir dünya para verip almışlar kimse benim para verdiğim mal kötü demez tabikii
Iphone de Samsung ta Nokia da babamızın firması değil ama ortada gerçekler var

Görüntü ve müzik özelliğinde süper bir telefon olmuş +

Ama tam anlamıyla akıllı telefon sınıfına girecek bir telefon değil

1ghz işlemcili telefonlara 680 mhz ile kafa tutulmaz -

Kasılan ve donma yapan ekrana en iyi dokunmatik ekran denmez -

256mb ram, 680 mhz işlemci düşük, duraksamaların olması çok normal-

1200 mah gücündeki batarya abartılacak kadar iyi bi batarya değil yoğun kullanımda bir günü bile çıkarttırmaz nerden biliyosun diyenlere- ( süper amoled, amoled e göre %30 daha az enerji tüketir 1500 mah bataryası olan süper amoled tel yoğun kullanımda bir gün gidiyor)

Asphalt 5, need for speed, real football 2010 hero of sparta gibi oyunları görmek güzel ama bu konuda da alması gereken bir hayli yol var
ıphone store nin oyunlarını saymakla bitmez onu saymıyorum çok eleştirilen yerinde sayar denen bada platformunda bile:
real football 2010, need for speed shift, hero of sparta, hero of sparta 2 hd, avatar hd, brothers in arms 2 hd ! 300 mb yer kaplayan harika bir oyundan bahsediyorum, Asphalt 5, Gt racing, H.a.w.k,
Bruce lee hd, Kroll, Modern combat, gangstar hd, Assasianis creed hd, Football meneger, Touch racing nitro, Final strike 3d vs.. playstation tarzı oyunlardan bahsedebilirim

körü körüne savunmaya gerek yok harika yönleri olduğu kadar sınıfta kalacak yönleride olan bir telefon nokia n8

Trackmania

Trackmania

Üye
donaım haberde bayağı gelişmiş.

hahaha bi yerde telefonun tarayacısı donuyor :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt