Yose99
Üye
-
Konu Sahibi
-
batarya sök çıkar kesin olur açılır
Bu sefer format atmazlar kuzum eğer şarj almıyorsa bataryanın algılandığı yerde de bozukluk olabilir ki bu format ile düzelmezbataryayı söktüm taktım açılmadı şarj almıyor bilgisayar görmüyor bugüne kadar hangi teli servise yolladıysam format atıp geri gönderdiler servisede yollayamıyorum(
Telefonu bilgisayara takmayı denedin mi kuzum ?? Dosyaları görüntülemek amacıyla ?beyler eyvallah ta konuyu baştan sona okuyun verimli hiç bir cevap yok beni yanlış anlamayın hepinize ilginiz için çok teşekkür ederim ama istesem garanti kapsamında teli değiştirtebilirim bile ama maksadım belgelerimi fotolarımı felan kurtarma anlayacağınız bana teknik bilgi lazım mesela bazı programlar tel hiç açılmasa bile içindeki belgeleri görüntüleyebiliyor pc de bu şekilde kurtarımlar yapılabiliyor bana bu tarz konuda bilgisi olan arkadaşların vereceği öneriler program isimleri felan lazım örnek nemesis bu tür proglara hakim kişiler bana yardımcı olabilir çünkü bu proglar tel kapalı olsa bile teli okuyabilir hem servise götürsem öncelikle hard formatla sorunu çözmeyi denerler olmazsa diğer yollara başvururlar bu yüzden servis son çare
Arabanın markası ne ????
Arabanın telefonları bozma gibi bir sorunu oldugunu düşünüyor arkadaşAlakaya maydanoz.Dostum en iyisi garantiye ver burda bizim yapabileceğimiz birşey yok
Arabanın telefonları bozma gibi bir sorunu oldugunu düşünüyor arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?