n8 tarayıcı - edge ve güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SPLNTR

SPLNTR

Üye
    Konu Sahibi
n8 tarayıcı - edge ve güncelleme
Arkadaşlar benim şu 3 konu için desteğe ihtiyacım var hepsi ciddi sorun oldu artık

1-orj net tarayıcısında , operada ve bazı uygulamalarda ekranı hareket ettirmeye çalışırken uygulama aniden kapanıyo bu da acayip gıcık bidurum bunun çözümü var mıdır

2-benim tel 3g ile bağlanıyodu bi zamanlar bedava internet bittikten sonra ayarın gsm ye geçtiğni farkettim bu yüzden edgeden bağlanmaya çaşılıyodu şimdi 3g yapınca 3.5 g çıkıyo ve bağlanmıyo bu ne iştir anlamadım wirelesstan sorunsuz giriyo ama

3-güncellemeleri ne yaptıysam kuramıyorum, pvi suite ve nokia software updater kurulu ama suite bi sorun oluştu diyip ..... hata kdolu bi hata veriyo software updater ise kapatılması gerkiyor diyip farklı bir hata kodu ile hata veriyo nasıl yükleyebilrim şimdi kaç kere denedim

n8 kullanıcıların ilgilenmesini bekliyorum

Kubde

Kubde

Üye
1. sorunun çözümü maalesef yok fakat internete girerken çalışır halde program oyun vs. varsa kapatmanı öneririm. daha stabil olacaktır. diğer çözüm ise flash laman ola bilir. pek fark olmasa da biraz daha iyi tarayıcı pr1.1 de.

2 sorunun aslında bir sorun değil bulunduğun şehirde ki şebeke ile alakalı bir durum ola bilir 3.5g sorun değil 3g nin daha stabil ve hızlı halidir.

3 sorunun da pc suit n8 i desteklemiyor ovi suite yi kurmalısın nokia saftware updater in kapatılmasının nedeni ise iki programın birbiriyle aynı anda çalışmasıdır. saftware updater i çalıştırırken ovi suiteya da pc suite kapatılmalıdır.

SPLNTR

SPLNTR

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle desteğin için sağ ol ,
bende ovi suite var zaten ona rağmen hata alıyorum version güncellemerli hariç diğerlerini yapıyor
bir de şu tarayıcı sorunu en gıcık durum daha bugün operada resmen 1 mesaj yazamadım yarım saatte , tam göndericem gönderemeden kapanıyo ve herşey gidiyo aynısı üst üste 5-6 kez oldu en sonunda bıraktım daha yazmıyorum tek çözümü güncelleme gibi gözüküyo anlaşılan güncelleme olmadan net çekilmez olucak

melgklay

melgklay

Üye
Ben sadece ilk sorununa bi çözüm önereyim arkadaşım.. Öyle sebepsiz yere kapanmayan benim bildiğim ve şu saniye içinde kullandığım tek tarayıcı var oda ucbrowser.. Tavsiye ederim

SPLNTR

SPLNTR

Üye
    Konu Sahibi
hemen deniyorum sağ ol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt