arkadaşım öncelikle panik yapma aynı sorunları ilk cihazı aldımda yaşadım bunların çözümü çok basit insanlar bu cihazı karalamka için fırsat beklio yok ram yetersiz falan fıstık yok öle bişi takma kafaya 1. sorun ve çözümün ben sim kartı çıkarım tekrar taktım olmadı ovi magazasından indirdim saçma sapan uygulamaları kaldırdım cihazı dikkat ( sadece ayarlardan fabrika ayarlarına geri dönderdim) daha sonrada oyun ve benzeri uygulamaları bu siteden yükledim tele yani ovi problemli 2. sorun ve çözümün menü geç açılma ayarlar,tema,genel,seçenekler,tema efektleri kapat 8zaten gereksiz bişi) bu yavaşlama olayıda çözülür.ben bunları uyguladım ve inan ALLAH nazardan saklasın cihazımda 18 adet hd oyun ve bi o kadarda uygulama var test ettim hepsi açıkken aramada yaptım nete de girdim cihazda hiç kasılma olmuyor
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşım unutmuşum 1. problemin yani arama esnasında cihazın donma yada kasma yapması teldeki arama engelleme proğramı yapıo inan onu kaldırınca tüm sorunların çözülüo ve şunuda belirteyim nokıa care bayisinde teknik servis sorumlusu arkadaşım bu tarzda cihazlara antivürüs yüklemenin cihazları çok büyük miktarda kastığını söyledi bende kaldırdım