N8^Symbian Evols Fp3 [01.12.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hiçbir hata ile karşılaşmadım süper hızlı çalısıyor. Fakat birşey dikkatimi çekti c7 için daha çok özenilmiş. Mesela en basitinden wingette mobil veri transparan değil ama c7 de transparan. Ama yinede bence şuana kadar gördüğüm en iyisi!

c7 için özenildi çünkü c7 kullanıyorum diğer cihazlara çıkan evolslar telefonsuz yapıldı inan telefon olsaydı onlara da özenirdim ancak elimden bu kadar geliyor. teşekkürler yorumun için

- - - Eklendi - - -

gifanimation widgeti var sitede arat bulursun

hım demekki varmış :) uygulamalarla aram iyi değil saolasın bilgi için kardeşim

ahmet147

Üye

c7 için özenildi çünkü c7 kullanıyorum diğer cihazlara çıkan evolslar telefonsuz yapıldı inan telefon olsaydı onlara da özenirdim ancak elimden bu kadar geliyor. teşekkürler yorumun için

- - - Eklendi - - -

hım demekki varmış :) uygulamalarla aram iyi değil saolasın bilgi için kardeşim

önemli değil :) ayrıca animspritelite diye bı pro var. Sanal klavye yüklüyosun ve ekranda istediğin yere istediğin büyüklükte ayarlayabiliyosun
ayrıca 603 e ayın 1 inde cfw gelıyor demişsin n8 e de yapmayı düşünüyomusun??

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil :) ayrıca animspritelite diye bı pro var. Sanal klavye yüklüyosun ve ekranda istediğin yere istediğin büyüklükte ayarlayabiliyosun
ayrıca 603 e ayın 1 inde cfw gelıyor demişsin n8 e de yapmayı düşünüyomusun??
hımm anladım... evet çok istek oldu evols için bende 2. nesillerin tümüne evols yazılımı çıkartıyorum...
o bittikten sonra 5800 a windows phone düşünüyorum...
ondan sonra yine 2. nesiller için evols istek konusu açtım 1. nesiller içinde açıcam isteklerinize önem verip başka bir cfw çıkartıcam...

n4wkol

Üye
bunu yükleyince garanti den çıkıyor mu kardeşin

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Çok güzel çalışma :tşk: emeğine sağlık..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hiç bir şekilde garantiden çıkmıyor rahatlıkla yükleyebilirsiniz.

yazılımla oynamak garanti dışıdır... ha telefonu açmışın ha yazılımıyla oynamışın aynıdır... tabi yazılımla oynandığını anlamaları kolay değil ama sorun çıkmasın diye garantiye verirken orjinaline dönmek en iyisidir...

- - - Eklendi - - -

Çok güzel çalışma :tşk: emeğine sağlık..
teşekkürler

n4wkol

Üye
orjinal i belle demi

n4wkol

Üye
peki nasil yukleyecegiz yardim edermisin

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Bu dead flash nasıl atılıyodu yia unuttum :hmmm

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Orduevinin internet cafesinde netsafe kullanıyolar mediafire engellenmiş iki saattir indirmeye çalışiıyorum en son rapid8.com diye bi site bulup indirdim :D Şu an iniyo deneyince görüşlerimi yazıcam :tşk:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Orduevinin internet cafesinde netsafe kullanıyolar mediafire engellenmiş iki saattir indirmeye çalışiıyorum en son rapid8.com diye bi site bulup indirdim :D Şu an iniyo deneyince görüşlerimi yazıcam :tşk:

tamam kolay gelsin kardeşim

emre.koc

emre.koc

Üye
:tşk:

esatceza

Üye
arkadaşlar ben yükledim sorunsuzca ama videoları açmıyor ses var görüntü yok napcaz

esatceza

Üye

Üst Alt