N8^Symbian Evols Fp3 [01.12.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hakan bende sosyal ağlar,havadurumu şimdi ve youtube dowloader programları çalışmıyor.denemek için ofw ye geri döndüm hepsi çalıştı bu cfw yi tekrar yükledim sonuç yine olumsuz.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan bende sosyal ağlar,havadurumu şimdi ve youtube dowloader programları çalışmıyor.denemek için ofw ye geri döndüm hepsi çalıştı bu cfw yi tekrar yükledim sonuç yine olumsuz.

çünkü ben kaldırdım onları sonradan yüklemeyle eksik dosya yüklüyor herhalde o yüzddn çalışmıyor. Orjinal uda ile flaşla öyle dene kardeşim

alpimaxi

Üye
hakan cfw gayet gzel ama bugün sosyal ağlar için güncelleme alınca sosyal ağlar açılıyor hemen geri kapanıyor haberin olsun iyi çalışmalar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan cfw gayet gzel ama bugün sosyal ağlar için güncelleme alınca sosyal ağlar açılıyor hemen geri kapanıyor haberin olsun iyi çalışmalar

ben hiç kullanamadım onu... kimi çalışıyor diyor ama ben orijinal yazılımda bile kullanamadım.. orijinal uda ile flaşhla belki çalışır...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Orjinal uda yı ekleyince hata veriyor sanırım boyut farkından dolayı

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

nurdede1986

Üye
sistemden çok memnun kaldım. epey kullandım ama benim için olmazsa olmaz olan haritalardaki sürüş programı yok.. harita üzerinden git dediğimde de program kapanıyor. kullanılamıyor maalesef..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
sistemden çok memnun kaldım. epey kullandım ama benim için olmazsa olmaz olan haritalardaki sürüş programı yok.. harita üzerinden git dediğimde de program kapanıyor. kullanılamıyor maalesef..

hım yarın birlikte sana uda hazırlıyalım orjinal tüm uygulamalar geri gelsin...

stainless steel

stainless steel

Üye
gps simgesi cıkmıyor

kuki0707

kuki0707

Üye
cfw cok güzel 10 numara olmus tek sorun kameraya mod olsa 8-10 mb resim çekse iyi olurdu çektiğim fotolar çamur gibi önerin var mı??

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
cfw cok güzel 10 numara olmus tek sorun kameraya mod olsa 8-10 mb resim çekse iyi olurdu çektiğim fotolar çamur gibi önerin var mı??

teşekkürler... kameraya mod uygulanmadı orijinal halinde bırakıldı ama ilerde güncelleme gelirse ilgilenicem

ilkturk82

ilkturk82

Üye
eline sağlık kardeşim.cfw güzel.yanlız kablosuyla usb bellek bağlayamıyorum bağlantı hatası veriyor.ikincisi aramada karşı taraf açınca titremiyor ya kapanınca titriyor yada sacma sapan bi anda titriyor.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
eline sağlık kardeşim.cfw güzel.yanlız kablosuyla usb bellek bağlayamıyorum bağlantı hatası veriyor.ikincisi aramada karşı taraf açınca titremiyor ya kapanınca titriyor yada sacma sapan bi anda titriyor.

teşekkürler. Yazılımı atmadan önce depo ve hafıza kartını biçimlendirip hard format attınmı?

devrimcim

Kapalı Hesap
hakan kardeşim slm...ben hareketli gif resimleri duvarkağıdım yapıcam ekliyorum ama hareketli olmuyor normal jpeg oluyor nasıl gifi ekrana koyabılırım hareketlı olması için

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan kardeşim slm...ben hareketli gif resimleri duvarkağıdım yapıcam ekliyorum ama hareketli olmuyor normal jpeg oluyor nasıl gifi ekrana koyabılırım hareketlı olması için

symbianda duvar kağıdı hareketli olmaz.. boşuna uğraşma

ahmet147

Üye

gifanimation widgeti var sitede arat bulursun

exalted55

exalted55

Üye
Hiçbir hata ile karşılaşmadım süper hızlı çalısıyor. Fakat birşey dikkatimi çekti c7 için daha çok özenilmiş. Mesela en basitinden wingette mobil veri transparan değil ama c7 de transparan. Ama yinede bence şuana kadar gördüğüm en iyisi!

Üst Alt