morting316
Üye
Tamam sağolasın kardeş haklısın istanbul havayı bozdu
bilmem tek nedeni o dur. Yağmur çok yağıyosa oda etki eder...

Tamam sağolasın kardeş haklısın istanbul havayı bozdu
bilmem tek nedeni o dur. Yağmur çok yağıyosa oda etki eder...

sen dediğimi dene sonucu bildir bana.. başıma çok geldi ondan biliyorumTamam sağolasın kardeş haklısın istanbul havayı bozdu![]()

Hakan bende sosyal ağlar,havadurumu şimdi ve youtube dowloader programları çalışmıyor.denemek için ofw ye geri döndüm hepsi çalıştı bu cfw yi tekrar yükledim sonuç yine olumsuz.
hakan cfw gayet gzel ama bugün sosyal ağlar için güncelleme alınca sosyal ağlar açılıyor hemen geri kapanıyor haberin olsun iyi çalışmalar
Orjinal uda yı ekleyince hata veriyor sanırım boyut farkından dolayı
sistemden çok memnun kaldım. epey kullandım ama benim için olmazsa olmaz olan haritalardaki sürüş programı yok.. harita üzerinden git dediğimde de program kapanıyor. kullanılamıyor maalesef..
gps simgesi cıkmıyor
cfw cok güzel 10 numara olmus tek sorun kameraya mod olsa 8-10 mb resim çekse iyi olurdu çektiğim fotolar çamur gibi önerin var mı??
eline sağlık kardeşim.cfw güzel.yanlız kablosuyla usb bellek bağlayamıyorum bağlantı hatası veriyor.ikincisi aramada karşı taraf açınca titremiyor ya kapanınca titriyor yada sacma sapan bi anda titriyor.
hakan kardeşim slm...ben hareketli gif resimleri duvarkağıdım yapıcam ekliyorum ama hareketli olmuyor normal jpeg oluyor nasıl gifi ekrana koyabılırım hareketlı olması için
hakan kardeşim slm...ben hareketli gif resimleri duvarkağıdım yapıcam ekliyorum ama hareketli olmuyor normal jpeg oluyor nasıl gifi ekrana koyabılırım hareketlı olması için