N8^Symbian Evols Fp3 [01.12.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

pieer007

Üye

teşekkürler. bu nasıl sis uygulaması olucak. Ben uygulama yazmasından anlamam ama bi açıklık getirirmisin şuan bana imkansızın imkansızı geliyor...

bilgisayar dilinde yanı yazılım dılınde ımkansız yoktur.. hanı hersey rakamsal kodlar. rakamların ımkansızlıgı varmıdır =)
kodları yazdım asagı yukarı baya ılerledım. yanı kolaylık dıye dusunuyorum koskoca bır cfw nın sıs halıne gelmesı. dedıgım gıbı bıkac hata alıyorum hepsı bu ınsallah onuda duzeltcem en kısa zamanda.. kac gecedır kodlarla ugrasıyorum =) ruyalarıma gırdı artık =)
aldıgım hata yuklemeyle ılgılı. bunuda artık verıtabanını tek tek degıstırerek deneme yanılma yoluyla dogruu kodu bularak cozucez =)

- - - Eklendi - - -

Cfw yi sis halinemi getirecen:allalla:umarım başarırsın,bu harika bişiy olur

kac gundur ugrasıyorum.. evet cfw uygulama sıs olacak.. yanı telefona sıs olarak yuklıcen ve sıs uygulamayı calıstırdıktan sonra yazılım yuklencek. ne usb ne phoneıx ne baska bısey hersey telefonun kendı performansına kalıcak artık

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayar dilinde yanı yazılım dılınde ımkansız yoktur.. hanı hersey rakamsal kodlar. rakamların ımkansızlıgı varmıdır =)
kodları yazdım asagı yukarı baya ılerledım. yanı kolaylık dıye dusunuyorum koskoca bır cfw nın sıs halıne gelmesı. dedıgım gıbı bıkac hata alıyorum hepsı bu ınsallah onuda duzeltcem en kısa zamanda.. kac gecedır kodlarla ugrasıyorum =) ruyalarıma gırdı artık =)
aldıgım hata yuklemeyle ılgılı. bunuda artık verıtabanını tek tek degıstırerek deneme yanılma yoluyla dogruu kodu bularak cozucez =)

- - - Eklendi - - -

kac gundur ugrasıyorum.. evet cfw uygulama sıs olacak.. yanı telefona sıs olarak yuklıcen ve sıs uygulamayı calıstırdıktan sonra yazılım yuklencek. ne usb ne phoneıx ne baska bısey hersey telefonun kendı performansına kalıcak artık

hımm hadi kolay gelsin inş en kısa zamanda çözersin sorunları... Valla merak ettim bana tuhaf geliyo şuan

Buhara15

Üye
hocam en sonunda yükledim... Sorun bilgisayardaymış... Gözüme çarpan sıkıntılar :
1- arama yaparken karşı tarafta sanki arada ses kesilmeleri oluyor iki kişiyi aradım ikisinde de aynı şeyler oldu...
2- fonttan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama eskiden opera ile maxicepe girerken okunmayan mesajlar koyu diğerleri gri oluyordu şimdi hepsi aynı hangi konu veya mesaj eski veya yeni farkedilmiyor...
3- sosyal diye bir güncelleme vardı onu yaptım ana ekrana widget ekledim faceye girince biraz duruyor sonra direk sosyal uygulaması kapanıyor kaç kere teli kapatıp açtım yine aynı...
Varmı bunların bir çözümü ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hocam en sonunda yükledim... Sorun bilgisayardaymış... Gözüme çarpan sıkıntılar :
1- arama yaparken karşı tarafta sanki arada ses kesilmeleri oluyor iki kişiyi aradım ikisinde de aynı şeyler oldu...
2- fonttan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama eskiden opera ile maxicepe girerken okunmayan mesajlar koyu diğerleri gri oluyordu şimdi hepsi aynı hangi konu veya mesaj eski veya yeni farkedilmiyor...
3- sosyal diye bir güncelleme vardı onu yaptım ana ekrana widget ekledim faceye girince biraz duruyor sonra direk sosyal uygulaması kapanıyor kaç kere teli kapatıp açtım yine aynı...
Varmı bunların bir çözümü ?
pm ile attım cevabı. hem oraya yazmışın hem buraya bidaha cevaplamıyayım kardeşim

wwwyolcu

Üye

müzik çalar sorunu belle refreshle gelen sorun...
videoları gizlemek için.. herhangi bir dosya yöneticisiyle klasör oluştur..
o klasörün nitelik ayarlarını aktif et tamamdır

sahol kardeş denedim kısmen oldu yani videolar da gözüküyor ama çalmıyor dosya bulunamadı hatası veriyor
benim istediğim hiç gözükmesin bir yolu varmı şimdiden tşk

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
sahol kardeş denedim kısmen oldu yani videolar da gözüküyor ama çalmıyor dosya bulunamadı hatası veriyor
benim istediğim hiç gözükmesin bir yolu varmı şimdiden tşk

modlar bölümünde galeri modu war onu kulla

Buhara15

Üye

Hocam bu ekran koruyucuyu yeni güncellemeye ekleyebilir misin yada nerden bulabilirim ?

wherease

Üye
Haritalarda sürüş modu yok kardeş :)

Buhara15

Üye
hocam senden bir kaç isteğim var yapabilirmisin bide güncelleme ne zaman gelecek
birincisi şu okunmamiş mesajlar neden koyu değilde hep aynı renk gözüküyor bunu düzeltme şansın varmı
ikincisi başka cfw kullanırken bu problem yoktu müzikler ve resimler sadece imagesten ve musicten okunuyordu şimdi ne var ne yok ekliyor gereksiz herşey çıkıyor galeri ve müzik oynatıcıda
üçüncüsü ekran koruyucu hiç iyi durmuyor onu degistirirsen çok güzel olacak...

hus.277

Üye
kardeşim 25 i oldu hala bekliyorum hazır ol demiştin

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim 25 i oldu hala bekliyorum hazır ol demiştin
25 den sonra her an verebilirim dedim hazirliyorum aticam sana pm kardeşim

- - - Eklendi - - -

hocam senden bir kaç isteğim var yapabilirmisin bide güncelleme ne zaman gelecek
birincisi şu okunmamiş mesajlar neden koyu değilde hep aynı renk gözüküyor bunu düzeltme şansın varmı
ikincisi başka cfw kullanırken bu problem yoktu müzikler ve resimler sadece imagesten ve musicten okunuyordu şimdi ne var ne yok ekliyor gereksiz herşey çıkıyor galeri ve müzik oynatıcıda
üçüncüsü ekran koruyucu hiç iyi durmuyor onu degistirirsen çok güzel olacak...
web browser hatalı kardeşim nokiadan kaynaklı istersen orjinal yazılımı yükle dene
güncellemede galeri modu eklendi sadece imagesi görücek

behcet98

Üye
24 saattir kullanıyorum. güzel görünüyor, tşk ler...
Sanırım hack li değil !
Sınırsız sms ve TRemoveRecTone_belle gibi modları ekleyebilirmisiniz ? yoksa biz sonradan mı ekleyelim ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
24 saattir kullanıyorum. güzel görünüyor, tşk ler...
Sanırım hack li değil !
Sınırsız sms ve TRemoveRecTone_belle gibi modları ekleyebilirmisiniz ? yoksa biz sonradan mı ekleyelim ?

nerden anladın hackli olmadığını..?
sınırsız sms i eklemedim bazen gitmiyor siz sonradan ekleyin

kucukdunyam

Üye
Telefona cevap verildiğinde tuş kilidinin aktif olmasını sağlayabilirmisiniz?
(telefonla konuşurken kulağımın değmesi sonucu ya telefon kapanıyor, ya da başka birilerini arıyor. sanırım bu özellik c5 te ve 5800 da mevcut)
Fotoğraf çekme modunda (fotoğraf makinelerinde olduğu gibi) otomatik focus eklenebilir mi?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Telefona cevap verildiğinde tuş kilidinin aktif olmasını sağlayabilirmisiniz?
(telefonla konuşurken kulağımın değmesi sonucu ya telefon kapanıyor, ya da başka birilerini arıyor. sanırım bu özellik c5 te ve 5800 da mevcut)
Fotoğraf çekme modunda (fotoğraf makinelerinde olduğu gibi) otomatik focus eklenebilir mi?
5800 da öyle bişe yok...
konuşurken bile menülerde gezebiliyosun...
konuşma yaparken mandaldan kapatıcaksın artık bendede çok oluyor yüzüm çarpıyor görüşmem kapanıyor...
auto focus yokmu n8 de kamera tuşunu hafif basılı tutucaksın geliyor auto focus bi dene yoksa yapabilirsem yaparım

myumak1980

Üye
callsafe kullanin arkadaslar ben sahsen kullaniyorum. arama tuslari seffaf oluyor konusma baslayinca.

Üst Alt