kardeşim yeni sürümü yapabildinmi bu gün upload edecekmisin

kardeş şu zamana kadar kullandıgım en kaliteli modifiye, ellerine emegine saglık, yalnız bir sorunum var, pc suite modunda bilgisayara baglanmıyor, bilgisayar görüyor, ama pc suite programı görmüyor
teşekkürler yorumun için.. pil durumunu soran vardı cevabın güzel oldu.. önerini dikkate alıcam gülü güle kullanarkadaşım.cmf.güzel olmuş.2.3.gündür kulanıyorum.yapdıgım iş gereyi bayada konuşuyorum.bil.durumuda gayet bana göre iyi.sadece.sat.widget.lerini.cogaltsan.yüklemekle uraşmayız.teşkürler.
onun nedinide flaşh attıktan sonra tlfn açılıp tekrar driver kurması gerekirken usb deden çıkardığından dolayı oluyor tlfnu kapatıp açmayla tekrar pc tanıyor ve görüyortamam kardeş hallettim sorun pc deymiş, kapattım actım gördü, gercekten performansı süper olmuş,

bu dilde yazma dilide menü dilide sadece TÜRKÇEbende yazma dilini ingilizce kullandığım için ingilizce yapmam gerekiyor ancak c7 için yazıyor n8 için de uygun mu ve rofs2 konusunda bilgisiz ve cahilim![]()
dostum verdiğin mail adresini ekledim musait olduğunda sormak istediğim bir kaç şey var onun dışında bu çalışmana denememe rağmen bayıldım alfasayısal sorunu benim için çok önemli umarım onu da düzeltebilirsin. İyi çalışmalar
Şimdi kurdum gayet güzel 10 numara olmuş en büyük sıkıntım ingilizce yazı dili olmaması ve alfasayısal..![]()
Kardeşim çok düzgün hazırlanmış bi konu ve konu düzenine çok önem verildiği belli. inan bana, küçük şeyler büyük şeyler anlatır bi insana ve konuyu bu kadar düzenli hazırladıysan, yazılımda aynı derecede düzenli ve güzel olur. sana şimdilik aklıma gelen birkaç tavsiyem var. b u tavsiyeleri kendim için istemiyorum yanlış anlama. Daha fazla kişiselleştirilebilir olması açısından ve daha fazla insana hitap etmesi açısından söylüyorum.
*varolan tüm widgetleri bulup eklersen gayet güzel olur.(kimisi mail kullanmaz kimisi de başka bi widgeti kullanmaz ya da kullanır o yüzden)
*açma kapama düğmesi seçeneklerine bence hiç simge ekleme. inan böyle çok daha orjinallik hissi veriyor.
*yazılıma uygulama vs gömmemelisin bence zira isteyen istediği uygulamayı zaten kurabilir.
*temanı değiştirme kesinlikle çok orjinal duruyor ve bencer yazılımın diğerlerinden olan farkı da bu ve çok hoş da duruyor.(ama beğenmeyenler de olabilir)
*tema widget vs vs ne ıolursa bazen yanlarında ''by birisi'' filan reklam yazıyor yada widgetlerde karakter hatası ingilizce yada #musicplayer compact vs yazanları da düzeltmlisin (eğer varsa tabi yüklemedim bilmiyorum).
*klasörleri kaldırabilirsin çünkü belleyi belle yapan bu klasörler bence ama ben klasörsüz kullanmam. isteyen çok diye söylüyorum zaten bunu için konu açtım sis paketi yükleyerek halledilebilir.
şimdilik bu kadar. bunlar olsun diye söylemiyorum sadece tavsiye olsun diye soyledim. kendine iyi bak yazılım için teşekkürler. ilk fırsatta kurucam. iyi çalışmalar emeğine sağlık
uygulama kurmak kolay ama silmek isteyen bilmeyen için zor...kardesim öncelikle itinayla hazirladigin konu icin tesekkur ediyorum. Ben sitedeki tum cfw'leri kullanip test ettim senin cfw cok kaliteli ama bikac ekleme yapmani tavsiye ediyorum.
Mesela rompatcher mutlaka gömulu olmali.
Anna video player olmali (cunku videolar dcim klasörune gidince hos durmuyo)
gizli foto video klasöru yapmalisin (buna atilan resim veya video galeride görunmez)
dillerde mutlaka inglizce de olmali
kamera ve video maximum kalitede olmali
e'ye animations atmalisin isteyen kolayca acilis kapanis animasyonu koyabilmeli
etkin aktarmalar uyarisi acilista mesaj gndrme kapatilmali.
Tus kilidi titresimi acik olmali.
Photo ve video editör olmali
E de effect klasöru olmali. . .
Bunlar minik tavsiyeler en cok ilgi gören seyler bunlar o nedenle yazdim. Sevabin katlanir emin ol : )
tekrar tesekkurler kardesim
kardesim öncelikle itinayla hazirladigin konu icin tesekkur ediyorum. Ben sitedeki tum cfw'leri kullanip test ettim senin cfw cok kaliteli ama bikac ekleme yapmani tavsiye ediyorum.
gizli foto video klasöru yapmalisin (buna atilan resim veya video galeride görunmez)
Bunlar minik tavsiyeler en cok ilgi gören seyler bunlar o nedenle yazdim. Sevabin katlanir emin ol : )

arama modu eklenir...karşıdaki telefonu açtığında titreşim modu eklense daha iyi olabilir. bir de yazı fontu' ve simgeler biraz daha büyümesi sağlanabilir mi,
- - - Eklendi - - -
karşıdaki telefonu açtığında titreşim modu eklense daha iyi olabilir. bir de yazı fontu' ve simgeler biraz daha büyümesi sağlanabilir mi,
kesinlikle hepsine katılıyorum![]()
yazı tipi çok güzel, ancak puntosu biraz küçük gibi geldi, bunu ben nasıl düzenleyebilirim?
- - - Eklendi - - -
birde rehbere girince, harfleri yazdığımız sütün beyaz renk rehber isimleri de beyaz renk olunca, yazdığımız harfler okunmuyor.
buraya fotoğraf nasıl eklendiğini bilemedim,
Altına imzamı artarımkardesim öncelikle itinayla hazirladigin konu icin tesekkur ediyorum. Ben sitedeki tum cfw'leri kullanip test ettim senin cfw cok kaliteli ama bikac ekleme yapmani tavsiye ediyorum.