N8^Symbian Evols Fp3 [01.12.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

hus.277

Üye
kardeşim yeni sürümü yapabildinmi bu gün upload edecekmisin

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
Kardeşim çok düzgün hazırlanmış bi konu ve konu düzenine çok önem verildiği belli. inan bana, küçük şeyler büyük şeyler anlatır bi insana ve konuyu bu kadar düzenli hazırladıysan, yazılımda aynı derecede düzenli ve güzel olur. sana şimdilik aklıma gelen birkaç tavsiyem var. b u tavsiyeleri kendim için istemiyorum yanlış anlama. Daha fazla kişiselleştirilebilir olması açısından ve daha fazla insana hitap etmesi açısından söylüyorum.

*varolan tüm widgetleri bulup eklersen gayet güzel olur.(kimisi mail kullanmaz kimisi de başka bi widgeti kullanmaz ya da kullanır o yüzden)

*açma kapama düğmesi seçeneklerine bence hiç simge ekleme. inan böyle çok daha orjinallik hissi veriyor.

*yazılıma uygulama vs gömmemelisin bence zira isteyen istediği uygulamayı zaten kurabilir.

*temanı değiştirme kesinlikle çok orjinal duruyor ve bencer yazılımın diğerlerinden olan farkı da bu ve çok hoş da duruyor.(ama beğenmeyenler de olabilir)

*tema widget vs vs ne ıolursa bazen yanlarında ''by birisi'' filan reklam yazıyor yada widgetlerde karakter hatası ingilizce yada #musicplayer compact vs yazanları da düzeltmlisin (eğer varsa tabi yüklemedim bilmiyorum).

*klasörleri kaldırabilirsin çünkü belleyi belle yapan bu klasörler bence ama ben klasörsüz kullanmam. isteyen çok diye söylüyorum zaten bunu için konu açtım sis paketi yükleyerek halledilebilir.

şimdilik bu kadar. bunlar olsun diye söylemiyorum sadece tavsiye olsun diye soyledim. kendine iyi bak yazılım için teşekkürler. ilk fırsatta kurucam. iyi çalışmalar emeğine sağlık

MuRti20

Üye
dostum verdiğin mail adresini ekledim musait olduğunda sormak istediğim bir kaç şey var onun dışında bu çalışmana denememe rağmen bayıldım alfasayısal sorunu benim için çok önemli umarım onu da düzeltebilirsin. İyi çalışmalar

Şimdi kurdum gayet güzel 10 numara olmuş en büyük sıkıntım ingilizce yazı dili olmaması ve alfasayısal.. :)

sevecen07

Üye
kardeş şu zamana kadar kullandıgım en kaliteli modifiye, ellerine emegine saglık, yalnız bir sorunum var, pc suite modunda bilgisayara baglanmıyor, bilgisayar görüyor, ama pc suite programı görmüyor

MuRti20

Üye
bende yazma dilini ingilizce kullandığım için ingilizce yapmam gerekiyor ancak c7 için yazıyor n8 için de uygun mu ve rofs2 konusunda bilgisiz ve cahilim :)

sevecen07

Üye
kardeş şu zamana kadar kullandıgım en kaliteli modifiye, ellerine emegine saglık, yalnız bir sorunum var, pc suite modunda bilgisayara baglanmıyor, bilgisayar görüyor, ama pc suite programı görmüyor

tamam kardeş hallettim sorun pc deymiş, kapattım actım gördü, gercekten performansı süper olmuş,

iizzz

iizzz

Üye
arkadaşım.cmf.güzel olmuş.2.3.gündür kulanıyorum.yapdıgım iş gereyi bayada konuşuyorum.bil.durumuda gayet bana göre iyi.sadece.sat.widget.lerini.cogaltsan.yüklemekle uraşmayız.teşkürler.

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
kardesim öncelikle itinayla hazirladigin konu icin tesekkur ediyorum. Ben sitedeki tum cfw'leri kullanip test ettim senin cfw cok kaliteli ama bikac ekleme yapmani tavsiye ediyorum.
Mesela rompatcher mutlaka gömulu olmali.
Anna video player olmali (cunku videolar dcim klasörune gidince hos durmuyo)
gizli foto video klasöru yapmalisin (buna atilan resim veya video galeride görunmez)
dillerde mutlaka inglizce de olmali
kamera ve video maximum kalitede olmali
e'ye animations atmalisin isteyen kolayca acilis kapanis animasyonu koyabilmeli
etkin aktarmalar uyarisi acilista mesaj gndrme kapatilmali.
Tus kilidi titresimi acik olmali.
Photo ve video editör olmali
E de effect klasöru olmali. . .

Bunlar minik tavsiyeler en cok ilgi gören seyler bunlar o nedenle yazdim. Sevabin katlanir emin ol : )
tekrar tesekkurler kardesim

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım.cmf.güzel olmuş.2.3.gündür kulanıyorum.yapdıgım iş gereyi bayada konuşuyorum.bil.durumuda gayet bana göre iyi.sadece.sat.widget.lerini.cogaltsan.yüklemekle uraşmayız.teşkürler.
teşekkürler yorumun için.. pil durumunu soran vardı cevabın güzel oldu.. önerini dikkate alıcam gülü güle kullan

- - - Eklendi - - -

tamam kardeş hallettim sorun pc deymiş, kapattım actım gördü, gercekten performansı süper olmuş,
onun nedinide flaşh attıktan sonra tlfn açılıp tekrar driver kurması gerekirken usb deden çıkardığından dolayı oluyor tlfnu kapatıp açmayla tekrar pc tanıyor ve görüyor :)

- - - Eklendi - - -

bende yazma dilini ingilizce kullandığım için ingilizce yapmam gerekiyor ancak c7 için yazıyor n8 için de uygun mu ve rofs2 konusunda bilgisiz ve cahilim :)
bu dilde yazma dilide menü dilide sadece TÜRKÇE

- - - Eklendi - - -

dostum verdiğin mail adresini ekledim musait olduğunda sormak istediğim bir kaç şey var onun dışında bu çalışmana denememe rağmen bayıldım alfasayısal sorunu benim için çok önemli umarım onu da düzeltebilirsin. İyi çalışmalar

Şimdi kurdum gayet güzel 10 numara olmuş en büyük sıkıntım ingilizce yazı dili olmaması ve alfasayısal.. :)

msn e girince kabul ederim...
yazma dili ingilizce güncellemede eklerim artık çok istek var
teşekkürler güle güle kullan

- - - Eklendi - - -

Kardeşim çok düzgün hazırlanmış bi konu ve konu düzenine çok önem verildiği belli. inan bana, küçük şeyler büyük şeyler anlatır bi insana ve konuyu bu kadar düzenli hazırladıysan, yazılımda aynı derecede düzenli ve güzel olur. sana şimdilik aklıma gelen birkaç tavsiyem var. b u tavsiyeleri kendim için istemiyorum yanlış anlama. Daha fazla kişiselleştirilebilir olması açısından ve daha fazla insana hitap etmesi açısından söylüyorum.

*varolan tüm widgetleri bulup eklersen gayet güzel olur.(kimisi mail kullanmaz kimisi de başka bi widgeti kullanmaz ya da kullanır o yüzden)

*açma kapama düğmesi seçeneklerine bence hiç simge ekleme. inan böyle çok daha orjinallik hissi veriyor.

*yazılıma uygulama vs gömmemelisin bence zira isteyen istediği uygulamayı zaten kurabilir.

*temanı değiştirme kesinlikle çok orjinal duruyor ve bencer yazılımın diğerlerinden olan farkı da bu ve çok hoş da duruyor.(ama beğenmeyenler de olabilir)

*tema widget vs vs ne ıolursa bazen yanlarında ''by birisi'' filan reklam yazıyor yada widgetlerde karakter hatası ingilizce yada #musicplayer compact vs yazanları da düzeltmlisin (eğer varsa tabi yüklemedim bilmiyorum).

*klasörleri kaldırabilirsin çünkü belleyi belle yapan bu klasörler bence ama ben klasörsüz kullanmam. isteyen çok diye söylüyorum zaten bunu için konu açtım sis paketi yükleyerek halledilebilir.

şimdilik bu kadar. bunlar olsun diye söylemiyorum sadece tavsiye olsun diye soyledim. kendine iyi bak yazılım için teşekkürler. ilk fırsatta kurucam. iyi çalışmalar emeğine sağlık

önerilerin için şimdiden teşekkürler...

tüm widgetleri eklemeye gerek yok... mesela bt kapa aç top barda var widgetlerde çok gereksiz...
açma kapama düğmesine iconlar gayet hoş.. ee orjinalde orjinalden ayıran yönler olmalı bence bunlardan bir taneside bu...
yazılıma uygulama gömmem zaten ben boşaltmaya bakıyorum :) uygulama kurmak kolay ama silmek isteyen bilmeyen için zor...
widgetlerde yazılara önem veriyorum reklamdan yana hiç olmadım her cfwmde bunu gösterdim...
klasörleri kaldırmam gayet derli toplu menü
tekrar teşekkürler güzel yorumun için...

- - - Eklendi - - -

kardesim öncelikle itinayla hazirladigin konu icin tesekkur ediyorum. Ben sitedeki tum cfw'leri kullanip test ettim senin cfw cok kaliteli ama bikac ekleme yapmani tavsiye ediyorum.
gizli foto video klasöru yapmalisin (buna atilan resim veya video galeride görunmez)

Bunlar minik tavsiyeler en cok ilgi gören seyler bunlar o nedenle yazdim. Sevabin katlanir emin ol : )

rrom patcher şart artık... müzik player sesini onla yükseltiyoruz malesef...
anna video player nasıl bilmiyorum çünkü ben c7 aldığımla belle ile başladım...
kamera video kalitesini artırıcam güncellemede...
foto ve video editör neden yok... beğenmiyorum bi kırmızı göz alamıyor.. sonradan kurulan foto uygulamar daha kaliteli... bunları istiyorsan orjinal udayı kullan.. udada sadece boşalttma yaptım mod uygulamadım...
tuş klidi mandalı çok kullanılıyor ve her aç kapada titreşim çalışıyor buda şarjı sömürmesine neden o yüzden çok gereksiz

kucukdunyam

Üye
karşıdaki telefonu açtığında titreşim modu eklense daha iyi olabilir. bir de yazı fontu' ve simgeler biraz daha büyümesi sağlanabilir mi,

- - - Eklendi - - -

karşıdaki telefonu açtığında titreşim modu eklense daha iyi olabilir. bir de yazı fontu' ve simgeler biraz daha büyümesi sağlanabilir mi,

MuRti20

Üye

kesinlikle hepsine katılıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: tozmetal_1934
haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

arama modu eklenir...
ama yazı fontu bu kalıcak..
yazılımı birazda kendinize göre düzenlemeniz gerek herkese ayak uydurmak zor olur...

kucukdunyam

Üye
yazı tipi çok güzel, ancak puntosu biraz küçük gibi geldi, bunu ben nasıl düzenleyebilirim?

- - - Eklendi - - -

birde rehbere girince, harfleri yazdığımız sütün beyaz renk rehber isimleri de beyaz renk olunca, yazdığımız harfler okunmuyor.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
yazı tipi çok güzel, ancak puntosu biraz küçük gibi geldi, bunu ben nasıl düzenleyebilirim?

- - - Eklendi - - -

birde rehbere girince, harfleri yazdığımız sütün beyaz renk rehber isimleri de beyaz renk olunca, yazdığımız harfler okunmuyor.

rofs2 resource fonts font burda başka cfwden begendiğin fontu aynı yerden çek oraya at font değisir.
Resim çekebilirmisin bakayım nasıl hata war

kucukdunyam

Üye
buraya fotoğraf nasıl eklendiğini bilemedim,

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
buraya fotoğraf nasıl eklendiğini bilemedim,

googleye resim upload yaz hızlı resim yükle çıkıcak. O sayfaya gir sagda üstte gözat war ona tıkla resim seç yükleye tıkla sayfa yenilencek kendi kendine 2 satırı kopyala yoruma yapıştır tamamdır

hus.277

Üye
kardeşim bana özelden msn adresini ver de testerliğini yapayım sabaha kadar uğraşacağım da

Esendağlı

Esendağlı

Üye

Altına imzamı artarım:)

Üst Alt