downdrade yap demedim... sw resset olması gerek... bendeki phoneix tr de ondan öyle dedimsıfırlama derken Scandinavia yazılımını demek istedisen onada indirdim. yoksa başka bişeymi yapmam gerekiyor
tamam bekliyorumok deneyeyim
- - - Eklendi - - -
ustam dediğinide yaptım ama yine aynı arama yapmak isteğimde restart atıyor
yalnız bu telefon acılmıyor ??? telefon acılması hatalı satıcınızla gorusun uyarısı verıyor nabıcaz sımdı ???
ok deneyeyim
- - - Eklendi - - -
ustam dediğinide yaptım ama yine aynı arama yapmak isteğimde restart atıyor
anladım şuan yeni kişi test edicek.. diğer tester naptı bilmiyorum tlfn olsa elimde bunlar olmazdı c6 ya paparken mertle hiç sorun yaşamadık... bu böyle oldu kusuruma bakmayın en kısa zamanda linkler yenilenecek...aynı poglem bendede oldu.birsatir uraşıyom düzeltim.eski yazılıma devam.telefon tam acılacak.pin.kodunndan geriye dönüş yapıyo..acılması hatalı satıcınızla gorusun..hatası,
arkadaşlar ben yazılımı sabahtan beri test ediyorum hiç bir sorunu yok gayet güzel yazılım olmuş.
hakan ellerine sağlık.
yazılımdan dolayı sorunu olanlar bana özelden pm atsın yazılımı yükleyelim.
inanın şu anki en güzel yazılım olmuş yüklemeye değer.
hayırlı olsun kardeş yazılımın rom patcher kurulumunda sorun yok değilmi
kardeşim rom patcher kurdum ama sys\bin\patcher.LDD Not Found hatası alıyorum
rom patcher plus 3.1 i kur yoksa pc geçince ben atıcam sana
buyur kardeşimTamam kardeşim bekliyorum
ana başlıkta yani 1. sayfada var resimler...Hayırlı olsun kardeş eline sağlık,ayıptır sormasıbu sürüm de nerden çıktı böyle ya,sürüm numarası nedir acaba,bi SS paylaşabilirmisin,ayrıca bu refresh den öncemi sonramı.

Bilgi için teşekkürler,yani sürüm numarası ozaman 111.40.1511.....ok
kardeşim çok teşekkürler süper olmuş.Avkon 2 leri değiştirebiliyormuyuz.smal e posta witgeti lazım
kardeşim çok teşekkürler süper olmuş.Avkon 2 leri değiştirebiliyormuyuz.
- - - Eklendi - - -
kardeşim çok teşekkürler süper olmuş.Avkon 2 leri değiştirebiliyormuyuz.smal e posta witgeti lazım
avkon dgştrmyi manuel hç denemedim pek bilgi veremicem bu konuda. Smal email widget yokmu yazılımda olması gerek attım ben