haqanguven
Üye
yok kardeşim
peki mail widgeti hiçmi yok
yok kardeşim
kardeşim witget te bir satır var. kısa yol da smal var ama hepsi için posta adresimi atayamıyorum anladınmı.ama süper akıcı bir cfw olmuş eline sağlk
- - - Eklendi - - -
birde haritalarda sürüş yok bilgin olsun
Şimdi yükledim baya güzel.Teşekürler. yalnız galeride görüntüyü duvar kağıdı yap yok. birde rompacher ı gömülü istiyordum. hangi dosyada gömülü oluyor ya da hangi dosyaya gömülüyor.
kardeşim eline sağlık güzel cfw olmuş rof2 açık menü yapmam mümkün mü?
teşekkürler...
açık menü derken?
Rica ederim güle güle kullan
yalnız pili çabuk bitiriyor buna iyileştirme yaparsan harika olur
arkadaş klasör istemiyor yani anlaşılan hani internet araçlar oyun gibi klasörler var ya yazılımda onu düz istiyor sanıırm.
Merhaba:
Çok iyi.
Denedim Çalışıyor.

Merhaba:
Hallettim ses sorununu
Bence tema kötü N9 Teması kullanıyorum daha iyi oldu.
dostm klavye ve muzik icin verdgn link calismiyor. Download diyince yazilar karisiyor
resmini çekip verebilirmisin resimler c7 ait ana başlıkta onu koyayım...Kimse yazmamış, şimdi kurdum ilk iş hafızaya baktım. C hafızası kurulumdn sonra 206,8 MB n8 için.
resmini çekip verebilirmisin resimler c7 ait ana başlıkta onu koyayım...
Radyo ve Müzik çalarda kulaklık sesini nasıl yükselteceğiz, rompacher kurdum sizin verdiğiniz müzik dosyasını depo hafızası kök dizine attım rompacher i aktif ettim ama bişey değişmedi, bu kaldırılan uyarı balonu mu deniyo ne ondan oluyor, ses yükselince uyarı alıyorsun sesyüksek diye tamam deyince ses yükselmeye devam ediyor, bu uyarı ları kaldırınca sesde gidiyor.Ne yapabilirim acaba? Tek sıkıntım ses gibi duruyor, diğerleri güzel olmuş eline sağlık ben de tam internette arama yapıyordum hafızası kurulumdan sonra yüksek olan CFW nasıl yapılır diye sizinki iyi oldu.
- - - Eklendi - - -
Bir iki program kurdum hafıza düştü, 15 dakika sonra vereyim tekrar flash atayım önce resim çekip göndereyim.
- - - Eklendi - - -
Tekrar Flashladım 207 MB oldu, hafıza kartını takınca, 206,8 MB a düştü, ekran görüntüsü almak için screenshots programı kurdum, ekran görüntüsü resmine yansıtabildiğim 206,0 MB.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız