N8^Symbian Evols Fp3 [01.12.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

hus.277

Üye
kardeşim witget te bir satır var. kısa yol da smal var ama hepsi için posta adresimi atayamıyorum anladınmı.ama süper akıcı bir cfw olmuş eline sağlk

- - - Eklendi - - -

birde haritalarda sürüş yok bilgin olsun

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim witget te bir satır var. kısa yol da smal var ama hepsi için posta adresimi atayamıyorum anladınmı.ama süper akıcı bir cfw olmuş eline sağlk

- - - Eklendi - - -

birde haritalarda sürüş yok bilgin olsun

he tamam diğerlerini ben sildim ya. Udaya hiç mod uygulamadım sadece uygulama sildim. Orjinal uygulamaları istiyorsan sürüşte dahil. Orjinal udayı kullanabilirsin...

n82-123

Üye
Şimdi yükledim baya güzel.Teşekürler. yalnız galeride görüntüyü duvar kağıdı yap yok. birde rompacher ı gömülü istiyordum. hangi dosyada gömülü oluyor ya da hangi dosyaya gömülüyor.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi yükledim baya güzel.Teşekürler. yalnız galeride görüntüyü duvar kağıdı yap yok. birde rompacher ı gömülü istiyordum. hangi dosyada gömülü oluyor ya da hangi dosyaya gömülüyor.

foto düzenleyici yok dıye. Istiyorsan orjinal udayı kullan benim modladığımı kullanma. Rofs2 at rom patchere. Rica ederim güle güle kullan

AYDIN1979

Üye
kardeşim eline sağlık güzel cfw olmuş rof2 açık menü yapmam mümkün mü?
teşekkürler...

MertcaN9

MertcaN9

Üye

Clavata.TR

Üye
Merhaba:

Çok iyi.

Denedim Çalışıyor.

hus.277

Üye
yalnız pili çabuk bitiriyor buna iyileştirme yaparsan harika olur

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
yalnız pili çabuk bitiriyor buna iyileştirme yaparsan harika olur

3 4 doldur boşaltan sonra şarj oturur kardeşim

- - - Eklendi - - -

arkadaş klasör istemiyor yani anlaşılan hani internet araçlar oyun gibi klasörler var ya yazılımda onu düz istiyor sanıırm.

anladım. Rofs2 diyince ordan karısıklık yaşadım

- - - Eklendi - - -

Merhaba:

Çok iyi.

Denedim Çalışıyor.

güle güle kullan :)

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
dostm klavye ve muzik icin verdgn link calismiyor. Download diyince yazilar karisiyor

Clavata.TR

Üye
Merhaba:

Hallettim ses sorununu :D

Bence tema kötü N9 Teması kullanıyorum daha iyi oldu.

tamcoskun

tamcoskun

Üye
Kimse yazmamış, şimdi kurdum ilk iş hafızaya baktım. C hafızası kurulumdn sonra 206,8 MB n8 için.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
tamcoskun

tamcoskun

Üye
Radyo ve Müzik çalarda kulaklık sesini nasıl yükselteceğiz, rompacher kurdum sizin verdiğiniz müzik dosyasını depo hafızası kök dizine attım rompacher i aktif ettim ama bişey değişmedi, bu kaldırılan uyarı balonu mu deniyo ne ondan oluyor, ses yükselince uyarı alıyorsun sesyüksek diye tamam deyince ses yükselmeye devam ediyor, bu uyarı ları kaldırınca sesde gidiyor.Ne yapabilirim acaba? Tek sıkıntım ses gibi duruyor, diğerleri güzel olmuş eline sağlık ben de tam internette arama yapıyordum hafızası kurulumdan sonra yüksek olan CFW nasıl yapılır diye sizinki iyi oldu.

- - - Eklendi - - -

resmini çekip verebilirmisin resimler c7 ait ana başlıkta onu koyayım...

Bir iki program kurdum hafıza düştü, 15 dakika sonra vereyim tekrar flash atayım önce resim çekip göndereyim.

- - - Eklendi - - -

Tekrar Flashladım 207 MB oldu, hafıza kartını takınca, 206,8 MB a düştü, ekran görüntüsü almak için screenshots programı kurdum, ekran görüntüsü resmine yansıtabildiğim 206,0 MB.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Radyo ve Müzik çalarda kulaklık sesini nasıl yükselteceğiz, rompacher kurdum sizin verdiğiniz müzik dosyasını depo hafızası kök dizine attım rompacher i aktif ettim ama bişey değişmedi, bu kaldırılan uyarı balonu mu deniyo ne ondan oluyor, ses yükselince uyarı alıyorsun sesyüksek diye tamam deyince ses yükselmeye devam ediyor, bu uyarı ları kaldırınca sesde gidiyor.Ne yapabilirim acaba? Tek sıkıntım ses gibi duruyor, diğerleri güzel olmuş eline sağlık ben de tam internette arama yapıyordum hafızası kurulumdan sonra yüksek olan CFW nasıl yapılır diye sizinki iyi oldu.

- - - Eklendi - - -

Bir iki program kurdum hafıza düştü, 15 dakika sonra vereyim tekrar flash atayım önce resim çekip göndereyim.

- - - Eklendi - - -

Tekrar Flashladım 207 MB oldu, hafıza kartını takınca, 206,8 MB a düştü, ekran görüntüsü almak için screenshots programı kurdum, ekran görüntüsü resmine yansıtabildiğim 206,0 MB.

telefonu kapatıp aç yamayı tekrardan aktif et... olması lazım.. zaten bununla ilgili çok sorun yaşıyorum güncellemede bu sorunu yamasız halledicem ses normal çalışıcak...
teşekkürler resimler için...
güle güle kullan

Clavata.TR

Üye
Yok olmuyor sesi aktif ediyorum telefonu kapatıp açıyorum olmuyor.

wwwyolcu

Üye
kardeş eline emegine saglık ve tşk

Üst Alt