abdurrahmancam
Üye
ellerine sağlık üstad teşekkürlerYAZILIM GÜNCELLENMİŞTİR....
Güle Güle Kullanın...
öyle bir hata yok yazılımı atmadan önce depoyu biçimlendirip hard format attınmıellerine sağlık üstad teşekkürler
- - - Eklendi - - -
Telefonu açıp kapatınca benim seçtiğim tema cfw'deki standart temaya döüyor bu normal mi yani böyle mi yapıldı yoksa bi problem mi var tlfnda.
rica ederimvalla görmemiştim süpersin çok teşekkürler
hımm şeyden olabilir... depo ve hafıza kartının isimlerini değiştiridğim için görmemiş olabilir... sen yedeklerini pc ye kopyala yazılımı at depoyu biçimle ve yedeklerini nerden aldıysan oraaya at geri yükle olucaktır...eline sağlık güzel olmuş ama bende bir sıkıntı çıktı hafıza kartına aldığım mesaj ve rehber yedek lerini görmüyor eski sürümünü yükledi geri onda görüyor bunu nasıl çözeriz
ilk versiyon daha güzeldi bunu beğenmedim hem klasör ikonları hem tema kötü olmuş bence. ben tekrar ilk versiyonu flashlayacam
ilk versiyon daha güzeldi bunu beğenmedim hem klasör ikonları hem tema kötü olmuş bence. ben tekrar ilk versiyonu flashlayacam
temayi değiştirmek çok zor değil k
tamam kardeşim yeterki beğendiğin bi cfw olsun hangisini kullanmışsın önemli değil
- - - Eklendi - - -
ewet
teşekkürler yinede uğraşmışsınız emek vermişsiniz. en güzeli birincisi
bu alfasayısal sorunu çözülmemişmiydi ? şimdi yükledim süper bi cfw ama hala o sorun var
çok güzel bir cfw fakat mesajı gönderdikten hemen sonra telefonun menü tuşuna basınca hata veriyor ve mesaj gitmiyor yada boş gidiyor :S
hakan bu şimdi fp2 mi yoksa refreshmi önce bunun bir açıklamasını yap başlıkta fp2 yazmışsın.
buna sınırsız giriş ekranı ekleyemez miyiz?
şuan yazılımda sınırsız değil. modu atayım rofs2 e atman yeterli olur.
Nokia cooker ile rofs2 açıp explore filese tıklayıp modu atıp save yapıp flaşlıycaksın bu kadar basit buyur buda modaltına bi de anlatırsan çok makbule geçer daha önce hiç böyle bişey yapmamıştım
Nokia cooker ile rofs2 açıp explore filese tıklayıp modu atıp save yapıp flaşlıycaksın bu kadar basit buyur buda modLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nokia cooker ile rofs2 açıp explore filese tıklayıp modu atıp save yapıp flaşlıycaksın bu kadar basit buyur buda modLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
olmadı malesef yedekler duruyor arc dosyaları nı görmüyor cfw eski sürümde de yemedi bu arc dosyalarını nasıl açıp rehberimi alabilirim ?
tamam hacı yaptım sağolasın
peki avkon modu uygulayamaz mıyız?
Qwerty klavyelerde de ingilizce yazma dili olsaymış tamamen eksiksiz olurmuş, ingilizce yazma dili qwerty olamaması msj yazarken bana çok zorluk yaşatatıyo, eklerseniz, çok makbule geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?