N8 Symbian Belle 111.030.0607 03.01 Türkçe - Tüm Widgetler Ekli - 26.12.2011 Office Prolar Sorunsuz

Sponsorlu Bağlantılar

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim kusura bakma cok oluyorum ama sondan onceki sorum :D.. onceki surumde fontun ismi neydi.. onu indirim kunlanicamda.. :)

Birde son sorum:
telefonu dikey kilit yaptigimiza dikey saati nasil ekleryebilirim, senin eski versiyonda vardi yeni versiyonda kaldirmisin..

Fontu ben sana veririm. 607deki orjinal fonttu Bunun hafif incesi ama dikey saat mevzusunu anlamadım ben saat falan kaldırmadım kardeşim ßir yanlışın olmasın.

Galiba Kilit Ekranındaki saatten bahsediyorsun. Saati aç Analog olan saati Digital olarak değiştir Sorunun düzelir..

noar

noar

Üye
Kardesim buldum yatay screensaver saati (pardon yalnislika dikey demisim )

Yuklemek isteyen
sis dosyayini yukleyin, telefonu yeniden baslatin.
Telefonunuz yatay durumdayken kilitleyin saat yatay olarak kalacaktir/\.

Screensaver in Landscape Mod.sis

Zahmet olmasa fontu eklersen sevirim.. Beklemedeyim :)

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim buldum yatay screensaver saati (pardon yalnislika dikey demisim )

Yuklemek isteyen
sis dosyayini yukleyin, telefonu yeniden baslatin.
Telefonunuz yatay durumdayken kilitleyin saat yatay olarak kalacaktir/\.

Screensaver in Landscape Mod.sis

Zahmet olmasa fontu eklersen sevirim.. Beklemedeyim :)

şunun Resmini ßir atarmısın kardeşim çözemedim ben olayı..

noar

noar

Üye
Demek istedigim buydu.. :)

• Beğen

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi
noar Şu fontu bir denermisin

• Beğen
Tepkiler: noar
noar

noar

Üye
Kardesim yaptim ama bu font uymadi pek.. su ekledigin anna fontu hangisi.. yalniz kalin olmasin normal olsun.. isim vermen bile yeterlerli ben arastiririm..

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim yaptim ama bu font uymadi pek.. su ekledigin anna fontu hangisi.. yalniz kalin olmasin normal olsun.. isim vermen bile yeterlerli ben arastiririm..

Anna Fontu en son annadan yüklediğim. varsayılanı yükle fontzoomerden düzelir eskisi gelir.

Birde bunu dene bakalım içerisinde 5 6 ttf fontu var fontzoomer klasörüne at dene bakalım..

• Beğen
Tepkiler: noar
iatis

iatis

Üye
Üstad,ben bu hava durumunu bir türlü çalıştıramadım.Silip tekrar kurma imkanı varmı? Yardımcı olursanız sevinirim.:hmmm

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi
Üstad,ben bu hava durumunu bir türlü çalıştıramadım.Silip tekrar kurma imkanı varmı? Yardımcı olursanız sevinirim.:hmmm

Bende çalışıyor ama sorun nedir tam anlatırmısın..

BL@DE02

BL@DE02

Üye
bu ofis felan güncellemesi yapmışsın şimdi hangisini indirip flashliycaz yine hepsini mi indirmemiz lazim ?

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi
noar

noar

Üye
Ozgur kardesim ekledigin fontlar guzelmis.. isime yaradi tesekkurler :)

• Beğen
n000k

n000k

Üye
burda verilen diğer cfw ler hepsi sallama bana göre.. en iyi cfw bu!!! :oke: bu cfw nin üstüne tanımıyorum!!! 609 versiyonu ise tam bir saçmalık versiyonu!! 607 nin klonu gibi!!!

• Beğen
emre.koc

emre.koc

Üye
widget ler rofs2 ye mi gömülü ?

emre.koc

emre.koc

Üye
çok teşekkür ederim cevabınız için :) bi nedeni vardır heralde rof2 de olmuyorsa :)

• Beğen
vcihan

vcihan

Üye
adobe reader lisanslı değil.kullanamıyorum

noar

noar

Üye
valla ozgur kardes tekrar emegine saglik, gercekten cok stabil bir sistem.. Yukleyen pisman olmaz.. Hersey ile mukkemel, widgetler sorunsuz.. Yuklemek isteyen hemen yuklesin beklemeyin..

• Beğen

Üst Alt