N8 Symbian Belle 111.030.0607 03.01 Türkçe - Tüm Widgetler Ekli - 26.12.2011 Office Prolar Sorunsuz

Sponsorlu Bağlantılar

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi
:) yeri geliyo 15 dakika içinde 3 flaş atıyoruz.. ee her güzelliğin bi sıkıntısı var işte ;)

----------Eklendi @ 23:44:23 ---------- Yazıldı @ 23:14:03 ----------

ah be güzel kardeşim valla fena heyecanlanmışsın ;) menüde bi yanlışlık var.. ovi senk in sol tarafındaki pro nun ikonu gözükmüyor ve aslında o < ovi senk> bastığım zaman ovi sekronizasyon açılıyor ama ovi senk yazana bastğım zaman haritalara bağlanıyor :D nasıl düzeltcez şimdik bunu? haritalar yazana bastığımda oda haritalara bağlanıyor :D

----------Eklendi @ 23:47:21 ---------- Yazıldı @ 23:44:23 ----------

hahaha çoğu ikonda birbirine girmiş.. :D radyonun ikonu dosyalar ikonu olmuş :D hehe

teli yeniden başlat kardeşim :) o phoenixden kaynaklanıyor.. aynı sistemi bende kurdum..

• Beğen
Tepkiler: n000k

noar

noar

Üye
indiriyorum hemen deniyip sonucu yazicam.. valla bende heycanlandim simdi

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN
n000k

n000k

Üye
teli yeniden başlat kardeşim :) o phoenixden kaynaklanıyor.. aynı sistemi bende kurdum..
hay güzel kardeşim.. şimdi oldu işte.. bu phoenixte sövdüttürcek kendine.. C=208 MB yapmışsın 197 olcak derken yüksek tutmuşsun yine :oke:

• Beğen

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi
hay güzel kardeşim.. şimdi oldu işte.. bu phoenixte sövdüttürcek kendine.. C=208 MB yapmışsın 197 olcak derken yüksek tutmuşsun yine :oke:

nokia sleeping screeni kullanmıyorsan sis dosyasını bul yükle sonra sil 212 mb oluyo

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
nokia sleeping screeni kullanmıyorsan sis dosyasını bul yükle sonra sil 212 mb oluyo
:D kullanmam mı!! seviyorum ben o pro yu:oke:
önemli değil bence yeterli bu kadar C ye.. ben zaten herşeyi E ye kuruyorum :oke:

• Beğen
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Helal olsun,çok emek harcanmış ama ortaya güzel bir sistem çıkmış.

• Beğen
n000k

n000k

Üye
çok saol kardeşim.. şuan için hiçbir problem yok.. duvarkağıdı muabbettinide düzeltmişsin.. :oke: widgetlerde düzenlenmiş!! gayet güzel olmuş!! emeğine sağlık dostum :sarıl:

• Beğen
Habercii4

Habercii4

Üye
bende yükleyecegim şimdi . düzenlediniz degilmi dosyaları . eklicem demiştin özgür

• Beğen
Habercii4

Habercii4

Üye
teşekkürler ilk msjdakileri indiriyorum dogrumu

• Beğen
Habercii4

Habercii4

Üye
teşekkürler

• Beğen
iatis

iatis

Üye
Dostum,içinde yüklü olan ofis ve adbe prolarını yenileriyle değiştirecekmiyiz?

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi
Dostum,içinde yüklü olan ofis ve adbe prolarını yenileriyle değiştirecekmiyiz?

yok onlar sisteme gömülü dostum hiç bir problem yok yeni sürümleri. Silme Kalsın.. Böyle Kullan.

Arkadaşlar şimdi çıkıyorum sorunu olanlar istediği zaman yazsın. Yarın Hallederiz..

Hayırlı geceler..

Habercii4

Habercii4

Üye
sorunsuz yükledim ama widgetler eskisi gibi . yeniler yok

• Beğen

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi
sorunsuz yükledim ama widgetler eskisi gibi . yeniler yok

Widgetler eskisi gibi derken ? yazılar vs büyükmü ?

Eğer Yeni Widget yok diyosan Yeni Widget eklemedim. Öbür widgetler sorunluydu bunları düzelttik.

noar

noar

Üye
ozgur valla harika olmus.. hersey yerli yerinde widgetler tamam yani mukemel
yalniz bir sey sorucam.. yaptigin kalin font yaziyi nasil normal olarak cevirebilirim, bunun bi yolu varmi ??

Bazi yerlerde cok goze batiyor'da degitirmenin bir yolu varmidir ??

• Beğen
noar

noar

Üye
Kardesim kusura bakma cok oluyorum ama sondan onceki sorum :D.. onceki surumde fontun ismi neydi.. onu indirim kunlanicamda.. :)

Birde son sorum:
telefonu dikey kilit yaptigimiza dikey saati nasil ekleryebilirim, senin eski versiyonda vardi yeni versiyonda kaldirmisin..

Üst Alt