N8 Symbian Belle 111.030.0607 03.01 Türkçe - Tüm Widgetler Ekli - 26.12.2011 Office Prolar Sorunsuz

Sponsorlu Bağlantılar

noar

noar

Üye
Ozgur kardesim fazla bekletme, valla 1 haftadir teli flashlamaktan canim cikti..
madem wigetleri degitirdin, ben sadece widgetleri digitirilen bi versiyon istiyorum.. :) :) bana gondebilrimisin bende test edip sonucu soylerim sana .. ??

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi
güzel çalışma emegine saglık . bir sorum olacak . bende 607 yüklü 609 a geçmedim
pr1 e dönmem mi gerek . yoksa rm 596 nın içinemi atayım bu dosyaları .
teşekkürler

Yok Dönmeye gerek dostum. ßiraz ßekle Yeni Uda Ve Rofs3 Eklicem. 607 nasıl kurduysan bunuda öyle kurabilirsin..

Ozgur kardesim fazla bekletme, valla 1 haftadir teli flashlamaktan canim cikti..
madem wigetleri degitirdin, ben sadece widgetleri digitirilen bi versiyon istiyorum.. :) :) bana gondebilrimisin bende test edip sonucu soylerim sana .. ??

Senin istediğin gibi ßir sürüm Bu Yenisi ;) Evdeyim Upload Ediyorum..

• Beğen
Tepkiler: Habercii4 ve n000k
n000k

n000k

Üye
:)) yuppi hadem bekliyorum bende..

n000k

n000k

Üye
iyi iyi :) bidem birşey sorsam?? rompatcherda yükliycenmi içine?

• Beğen

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
Gerek görmüyorum Çünkü Güncelleme Falan çıkarsa Güncelleme Yapamazsın..
aaa gerçektenmi? tamam kardeşim ozaman :) sen nasıl bilyosan öyle yap.. ben o kadar anlamıyorum.. evet ne zaman yükliycen yeni dosyaları??

• Beğen

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi
aaa gerçektenmi? tamam kardeşim ozaman :) sen nasıl bilyosan öyle yap.. ben o kadar anlamıyorum.. evet ne zaman yükliycen yeni dosyaları??

Herşeyi editledim. Mediafireyi bekliyorum Yüklüyorum yani. bende bi Flash atayım bu arada evet gerçekten güncelleyemiyorsun. Bu bir Dahili bileşen hatası vs alıyorsun..

• Beğen
n000k

n000k

Üye
Herşeyi editledim. Mediafireyi bekliyorum Yüklüyorum yani. bende bi Flash atayım bu arada evet gerçekten güncelleyemiyorsun. Bu bir Dahili bileşen hatası vs alıyorsun..
anladım dostum :oke:.. beklemedeyim.. sende at kendi flaşını :)

• Beğen
n000k

n000k

Üye
Kalınlık Vs :) OrjinaL Annadan Aldım :)) Sen az sonra Konuya Bak ;)
aha tamam güzel.. yazı tipi iyi.. tam dicektim.. kalınlaştırmışsın sanırım diye :) ilk sayfayı kontrol ediyorum zaten ara sıra.. sevgilisini bekleyen aşık gibi ;)

• Beğen

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi
40.Office Programları QuickOFfice 6.5.94, Adobe Reader 10.1.1 Versiyonları Eklendi. Ve Sorunsuzdur. Word Belgesi Açabilirsiniz.
41. Dokunmatik Ekran Titreşiminde İyileştirilme Yapıldı.
42. Sistemin Sesi Artılırdı ( Fazla Değil Hoparlörden OlmayaLım :) )
43. Sistem Stabilleştirilip Hızlandırıldı.
44. Açılış Tarih Ve Saati Değiştirildi. ( 27.12.2011 - 19:00 )
45. Yeni Açılış Sesi Eklendi. ( N9 Wakeup Tone )
46. Ekran Resimleri Değiştirildi.
47. Bluetoth İsmi Değiştirildi. Nokia BeLLe N8-00
48. Yazı Tipi Değiştirildi. >> Yazı Tipi OrjinaL Anna Versiyonundan Alınmıştır..
49. Dosya Yöneticisinde .sis .sisx Dosyalarını gönderebilmeniz için mod eklendi.
50. Sorunsuz Güncelleme Yapabilmeniz İçin Mod EKlendi.
51. Harita Uygulamaları Widgeti Bir Önceki Versiyonda Yoktu Eklendi. Sorunsuz Türkçedir.
52. My Locations ( Konumum Widgeti ) Bir Önceki Versiyonda SorunLuydu Tarafımdan Türkçeleştirilip Tekrar Eklendi.

İndirme Linkleri için : http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...7-03-01-turkce-tum-widgetler-ekli-577744.html

• Beğen
n000k

n000k

Üye
40.Office Programları QuickOFfice 6.5.94, Adobe Reader 10.1.1 Versiyonları Eklendi. Ve Sorunsuzdur. Word Belgesi Açabilirsiniz.
41. Dokunmatik Ekran Titreşiminde İyileştirilme Yapıldı.
42. Sistemin Sesi Artılırdı ( Fazla Değil Hoparlörden OlmayaLım :) )
43. Sistem Stabilleştirilip Hızlandırıldı.
44. Açılış Tarih Ve Saati Değiştirildi. ( 27.12.2011 - 19:00 )
45. Yeni Açılış Sesi Eklendi. ( N9 Wakeup Tone )
46. Ekran Resimleri Değiştirildi.
47. Bluetoth İsmi Değiştirildi. Nokia BeLLe N8-00
48. Yazı Tipi Değiştirildi. >> Yazı Tipi OrjinaL Anna Versiyonundan Alınmıştır..
49. Dosya Yöneticisinde .sis .sisx Dosyalarını gönderebilmeniz için mod eklendi.
50. Sorunsuz Güncelleme Yapabilmeniz İçin Mod EKlendi.
51. Harita Uygulamaları Widgeti Bir Önceki Versiyonda Yoktu Eklendi. Sorunsuz Türkçedir.
52. My Locations ( Konumum Widgeti ) Bir Önceki Versiyonda SorunLuydu Tarafımdan Türkçeleştirilip Tekrar Eklendi.

İndirme Linkleri için : http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...7-03-01-turkce-tum-widgetler-ekli-577744.html
eyvallh kardeşim :D hemen indirip flaşlıyorum :oke:
yalnız Rofs2 Linki??? :hmmm

• Beğen

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi
al bendende okadar bende heyecanlandım bak şimdi.. bu flaş atmadanda insanın canı sıkılıyor varya :) indiriyorum :oke:

ben 5 dakikada 2 flash attım ßir yerde hata aldım Ama Sonra düzelttim Çok Şükür..

n000k

n000k

Üye
ben 5 dakikada 2 flash attım ßir yerde hata aldım Ama Sonra düzelttim Çok Şükür..
:) yeri geliyo 15 dakika içinde 3 flaş atıyoruz.. ee her güzelliğin bi sıkıntısı var işte ;)

----------Eklendi @ 23:44:23 ---------- Yazıldı @ 23:14:03 ----------

Düzelttim Kardeşim Heycandan :)
ah be güzel kardeşim valla fena heyecanlanmışsın ;) menüde bi yanlışlık var.. ovi senk in sol tarafındaki pro nun ikonu gözükmüyor ve aslında o < ovi senk> bastığım zaman ovi sekronizasyon açılıyor ama ovi senk yazana bastğım zaman haritalara bağlanıyor :D nasıl düzeltcez şimdik bunu? haritalar yazana bastığımda oda haritalara bağlanıyor :D

----------Eklendi @ 23:47:21 ---------- Yazıldı @ 23:44:23 ----------

hahaha çoğu ikonda birbirine girmiş.. :D radyonun ikonu dosyalar ikonu olmuş :D hehe

• Beğen

Üst Alt