hahaha al bendende o kadar.. 1 saatir uğraşıyorum en sonunda internet geçmişini temizleme yaptım açıldı bu sayfanın son sayfası..Ya arkadaşlar bu konunun sayfalarında bir sorunmu var,son sayfayı ben göremiyorum.başka konu sayfalarında bir sorun yaşamıyorum

her sayfayı gözden geçir bu konun içinde konuyu paylaşan arkadaşımız toplu menü yapma prosu nuda paylaştı!!Emeğine Sağlık
Yükledim Herşey gayet güzel fakat klasör şeklinde değilde bende herşey tek bir ekranda
nasıl olacak acab
teşekkür ederim
----------Eklendi @ 23:13:03 ---------- Yazıldı @ 23:06:47 ----------
Eemeğine sağlık
Bende klasör halinde de değil de hepsi aynı sayfada
nasıl klasöre atarım teşekkürler
yok hocam kastettiğim cfw güzel olmuş yenilemek istemiyorum ama mesela 3g wigdetini attığım zaman ekrana 3g yazısı tam ortalanmamış sanki dışarı taşıyor gibi sessiz modu eklediğim zaman nota işareti kutunun altında kalıyor onları diyorum umarım anlatabilmiştirim
Emeğine Sağlık
Yükledim Herşey gayet güzel fakat klasör şeklinde değilde bende herşey tek bir ekranda
nasıl olacak acab
teşekkür ederim
----------Eklendi @ 23:13:03 ---------- Yazıldı @ 23:06:47 ----------
Eemeğine sağlık
Bende klasör halinde de değil de hepsi aynı sayfada
nasıl klasöre atarım teşekkürler
Ya arkadaşlar bu konunun sayfalarında bir sorunmu var,son sayfayı ben göremiyorum.başka konu sayfalarında bir sorun yaşamıyorum
Düzeldi sanırımBende Konunun Son sayfalarını göremiyorum Şaka gibi Sorunlar varmı cevapta veremedim ya :S Benim konumumu buldu şimdi bu
----------Eklendi @ 23:47:45 ---------- Yazıldı @ 23:42:53 ----------
Onlar Orjinalde Var dostum..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızŞunu Yükleyip Telefonu Kapatıp açarsan sorun düzelir
Sorun var sanırım..
Kurulu Programlar derken ?
Düzeldi sanırım
oyunlar ve programlar geri gelmedi
diğerinde oyunlar ve programlar geri geldi.resimleri yani.
Güzel bir CFW olmuş. Performans gayet iyi. ancak, herhangi bir uygulamaya girince misal, sağ alttaki üstüste üççizgiye bastığımızda seçenekler açılır ya efekt olarak hemen altında döne döne o menüyü görmek başımı döndürdü valla. O dönme olayını nasıl kapatırız?

ellerine emeğine sağlık özgür .. gerçekten süper olmuş...
yalnız benm bir iki sorum olacak... oviden indirdiğim uygulamaların simgesinin sol üstünde yıldız görünüyor.. bu görüntü hoşuma gitmedi açıkçası.. bunu düzeltmenin bir yolu war mı?
bir de duvar kağıtları gerçekten çok orjinal olmasına rağmen telefonu yan çevidriğimde resim ekrana tam oturmuyor... mesela o renkli çizgirlerle çizilmiş kadın yüzü ekran yan çevrildiği zaman yarısı görünüyor... bunu düzeltmenin bir yolu warmı acaba ?
ozgur efektleri degistirmenin bi yolu varmi.. Ivo surumunde e'de my effects bi klasor olusturuyodum istedigim efekti atiyodum, burda nasil degistirebilirim..