güzel çalışma emegine saglık . bir sorum olacak . bende 607 yüklü 609 a geçmedim
pr1 e dönmem mi gerek . yoksa rm 596 nın içinemi atayım bu dosyaları .
teşekkürler
Ozgur kardesim fazla bekletme, valla 1 haftadir teli flashlamaktan canim cikti..
madem wigetleri degitirdin, ben sadece widgetleri digitirilen bi versiyon istiyorum..![]()
bana gondebilrimisin bende test edip sonucu soylerim sana .. ??
) yuppi hadem bekliyorum bende..
iyi iyibidem birşey sorsam?? rompatcherda yükliycenmi içine?
aaa gerçektenmi? tamam kardeşim ozamanGerek görmüyorum Çünkü Güncelleme Falan çıkarsa Güncelleme Yapamazsın..
sen nasıl bilyosan öyle yap.. ben o kadar anlamıyorum.. evet ne zaman yükliycen yeni dosyaları??aaa gerçektenmi? tamam kardeşim ozamansen nasıl bilyosan öyle yap.. ben o kadar anlamıyorum.. evet ne zaman yükliycen yeni dosyaları??
Dostum,bende şuanda bekliyorum.Yeniden flsh atmak üzereydim.Ozaman yeni dosyaları bekleyeceğim.Office 6.5.94 Adobe Reader 10.1.1 Sürümlerini Eklicem Son Sürümler. Ve sorunsuz![]()

anladım dostumHerşeyi editledim. Mediafireyi bekliyorum Yüklüyorum yani. bende bi Flash atayım bu arada evet gerçekten güncelleyemiyorsun. Bu bir Dahili bileşen hatası vs alıyorsun..
.. beklemedeyim.. sende at kendi flaşını 
anladım dostum.. beklemedeyim.. sende at kendi flaşını
![]()

tipi derken?? büyüklü küçüklü olmasımı??
Yazı Tipi Nasıl Ama![]()

tipi derken?? büyüklü küçüklü olmasımı??![]()
OrjinaL Annadan Aldım
) Sen az sonra Konuya Bak aha tamam güzel.. yazı tipi iyi.. tam dicektim.. kalınlaştırmışsın sanırım diyeKalınlık VsOrjinaL Annadan Aldım
) Sen az sonra Konuya Bak
![]()
ilk sayfayı kontrol ediyorum zaten ara sıra.. sevgilisini bekleyen aşık gibi
)eyvallh kardeşim40.Office Programları QuickOFfice 6.5.94, Adobe Reader 10.1.1 Versiyonları Eklendi. Ve Sorunsuzdur. Word Belgesi Açabilirsiniz.
41. Dokunmatik Ekran Titreşiminde İyileştirilme Yapıldı.
42. Sistemin Sesi Artılırdı ( Fazla Değil Hoparlörden OlmayaLım)
43. Sistem Stabilleştirilip Hızlandırıldı.
44. Açılış Tarih Ve Saati Değiştirildi. ( 27.12.2011 - 19:00 )
45. Yeni Açılış Sesi Eklendi. ( N9 Wakeup Tone )
46. Ekran Resimleri Değiştirildi.
47. Bluetoth İsmi Değiştirildi. Nokia BeLLe N8-00
48. Yazı Tipi Değiştirildi. >> Yazı Tipi OrjinaL Anna Versiyonundan Alınmıştır..
49. Dosya Yöneticisinde .sis .sisx Dosyalarını gönderebilmeniz için mod eklendi.
50. Sorunsuz Güncelleme Yapabilmeniz İçin Mod EKlendi.
51. Harita Uygulamaları Widgeti Bir Önceki Versiyonda Yoktu Eklendi. Sorunsuz Türkçedir.
52. My Locations ( Konumum Widgeti ) Bir Önceki Versiyonda SorunLuydu Tarafımdan Türkçeleştirilip Tekrar Eklendi.
İndirme Linkleri için : http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...7-03-01-turkce-tum-widgetler-ekli-577744.html
hemen indirip flaşlıyorum 

eyvallh kardeşimhemen indirip flaşlıyorum
yalnız Rofs2 Linki???![]()

al bendende okadar bende heyecanlandım bak şimdi.. bu flaş atmadanda insanın canı sıkılıyor varyaDüzelttim Kardeşim Heycandan![]()
indiriyorum 
al bendende okadar bende heyecanlandım bak şimdi.. bu flaş atmadanda insanın canı sıkılıyor varyaindiriyorum
![]()
ben 5 dakikada 2 flash attım ßir yerde hata aldım Ama Sonra düzelttim Çok Şükür..
yeri geliyo 15 dakika içinde 3 flaş atıyoruz.. ee her güzelliğin bi sıkıntısı var işte ah be güzel kardeşim valla fena heyecanlanmışsınDüzelttim Kardeşim Heycandan![]()
nasıl düzeltcez şimdik bunu? haritalar yazana bastığımda oda haritalara bağlanıyor 
radyonun ikonu dosyalar ikonu olmuş
hehe