N8 Symbian Belle 111.030.0607 03.01 Türkçe - Tüm Widgetler Ekli - 26.12.2011 Office Prolar Sorunsuz

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
E:/animations/effects olarak bi klasor olusturdum, istedigim effekti attim icine, telefonu yeniden baslatim ve oldu.. cok tesekkurler.. :)
Aynını bende yaptım ama sonuç olumsuz,şimdi animations/effects klasörünü olduğu gibi c ye taşıdım ve cihazı yeniden başlattım.............sonuç yine olumsuz...neden olmuyor acaba

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi
efektlerde bir sorun Yok Esendağlı bir yerlerde hata yapıyor olabilir misin..

iatis

iatis

Üye
Üstad,çok teşekkürler.Bende şimdi kurdum.Gerçekten çok güzel.Eline,emeğine sağlık.:alkis

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN
bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
e7 ye yukleyen ve kullanan varmi belleyi

noar

noar

Üye
ozgur kardesim, rss widgeti bende pek calismadi, bende yeni widgetleri tekrar kopyaladim, yalniz rompatcher ile open4all aktiv etgim halde c'de sys klasorun icine olan bin klasoru erisim izni yok, diyerleri private, resource kopyalaniyor sadece sys dpsyasinda erisim yok.. Bunu bir cozumu varmi

ne yalan soyleyim dunden itibaren yapmadigim eziyet kalmadi hala bi kasma veya restart atmadi, eline saglik kardesim..

• Beğen

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi
ozgur kardesim, rss widgeti bende pek calismadi, bende yeni widgetleri tekrar kopyaladim, yalniz rompatcher ile open4all aktiv etgim halde c'de sys klasorun icine olan bin klasoru erisim izni yok, diyerleri private, resource kopyalaniyor sadece sys dpsyasinda erisim yok.. Bunu bir cozumu varmi

ne yalan soyleyim dunden itibaren yapmadigim eziyet kalmadi hala bi kasma veya restart atmadi, eline saglik kardesim..

Ama bende Çalışıyordu özellikle denedim. Sen akşama kadar bekle bende yeni ßitane yaptım 607ye onu paylaşayım onu kullanırsın hem ßiraz daha Hızlı ve Stabil olurmu

• Beğen
Tepkiler: noar
noar

noar

Üye
bendeki rss widgeti actigim zaman ekrana koydugum zaman icinde harfler daha buyuk.. Ben bir ekranda mail widgeti ve rss widgeti kunlaniyorum, mailde harfler normalken rss widgetinde harflen buyuk ve bozuk gibi cikiyor..

o yuzden bende tum widgetleri tekrar kopyaladim, yalniz sys'te bin dosyasi kopyalanmadi, simdi rss widegti actigimda harfler normal ama tikladigimda acilmiyor..

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi
bendeki rss widgeti actigim zaman ekrana koydugum zaman icinde harfler daha buyuk.. Ben bir ekranda mail widgeti ve rss widgeti kunlaniyorum, mailde harfler normalken rss widgetinde harflen buyuk ve bozuk gibi cikiyor..

anladım kardeşim ßirazcık sabır Şuan bende tekrar 607ye döndüm yeni udayı paylaşacağım. Konumum widgetinide türkçeleştirdim bu udada. ve Harita uygulamaları widgetinide hallettim. ßiraz sabır tamam dediğini anladım..

• Beğen
Tepkiler: noar
noar

noar

Üye
Tamam bekleriz.. el atmisken birde bluetooth silen vs.. witgelerinin ikonlarinda bir el at derim, disariya cikmis gibi olmasin.. (sahsi fikrim)

• Beğen

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi
Tamam bekleriz.. el atmisken birde bluetooth silen vs.. witgelerinin ikonlarinda bir el at derim, disariya cikmis gibi olmasin.. (sahsi fikrim)

Onları hallettim Kardeşim :)

böyle bir açılış ekranı istermisiniz :)

n000k

n000k

Üye
Onları hallettim Kardeşim :)

böyle bir açılış ekranı istermisiniz :)
nasıl yani açıldığı zaman ev ekranı böylemi olcek? birdem ne kadar ev ekranı açabilicez bu yeni cfw de? aman gözünü seveyim bu şimdiki gibi sınırsız olsun :D ..

• Beğen
noar

noar

Üye
bence orjinali daha iyi,ben dun daily forumunda bunu gordum cok amatorce geldi bana

• Beğen
Tepkiler: n000k ve OzGuRKnowN

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yani açıldığı zaman ev ekranı böylemi olcek? birdem ne kadar ev ekranı açabilicez bu yeni cfw de? aman gözünü seveyim bu şimdiki gibi sınırsız olsun :D ..

ben CFW'lerin hepsinde Sınırsız ev ekranı Koyarım Bu açılış animasyonu olsun diyorum Yani Telefon Bununla Açılacak..

bence orjinali daha iyi,ben dun daily forumunda bunu gordum cok amatorce geldi bana

aslında bende orjinalini seviyorum..:)

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
ben CFW'lerin hepsinde Sınırsız ev ekranı Koyarım :) Bu açılış animasyonu olsun diyorum Yani Telefon Bununla Açılacak..

aslında bende orjinalini seviyorum..:)
bencede orjinal olsun.. bide canım gözüm kardeşim yaw ne zaman ev ekranındayken duvar kağıdını değiştimeye girsem galeri içinde kırık ve bulanık fotolar gözüküyor.. aynı şey rehberdeki kişilere resim eklemek için girdiğimdede oluyor.. ama ne hikmetse normal menüden galeriye girdiğimde böyle birşey olmuyor :( yaw buna bi çözüm bul kardeşim.. canımı sıkıyor bu problem :(

----------Eklendi @ 16:01:57 ---------- Yazıldı @ 16:00:05 ----------

amatörce derken Nokia yazısı çok sade olmuş eğer böyle birşey düşünüyorsan ne bileyim farklı fontla yazılmış olsa belki olur!! bi fikir sadece

• Beğen
noar

noar

Üye
sadece font degil, genel olarak dedim.. sanki eski bir sistem kunlaniyormus gibi olmus.. Bence orjinali cok daha iyi.

----------Eklendi @ 17:44:07 ---------- Yazıldı @ 17:29:31 ----------

ozgur kardesim, simdikinden ne degisikler olacak..
Ben simdiki kunlandigim belle yani senin paylastigin belle'den cok memnunum.. Sadece yukarda dedigim gibi widgetleri degistirerek bi version yaynlayamazmisin?? baska her seyden memnunum.. :)

----------Eklendi @ 17:44:33 ---------- Yazıldı @ 17:44:07 ----------

Ben simdiki kunlandigim belle yani senin paylastigin belle'den cok memnunum.. Sadece yukarda dedigim gibi widgetleri degistirerek bi version yaynlayamazmisin?? baska her seyden memnunum.. :)

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi
bencede orjinal olsun.. bide canım gözüm kardeşim yaw ne zaman ev ekranındayken duvar kağıdını değiştimeye girsem galeri içinde kırık ve bulanık fotolar gözüküyor.. aynı şey rehberdeki kişilere resim eklemek için girdiğimdede oluyor.. ama ne hikmetse normal menüden galeriye girdiğimde böyle birşey olmuyor :( yaw buna bi çözüm bul kardeşim.. canımı sıkıyor bu problem :(

----------Eklendi @ 16:01:57 ---------- Yazıldı @ 16:00:05 ----------

amatörce derken Nokia yazısı çok sade olmuş eğer böyle birşey düşünüyorsan ne bileyim farklı fontla yazılmış olsa belki olur!! bi fikir sadece

onun içinde bişeyler bakayım aslında bikaç şey ßiliyorum ama tam emin değilim..

"e:\private\10281e17"

"e:\private\101ffca9"

dosya içlerindekileri silme gibi. Ozamanda ne gibi sıkıntılar oluyor ßilmiyorum açıkcası denedim ama ßir sorun yok.. sen yinede silme ßen ßiraz daha bakayım.​

sadece font degil, genel olarak dedim.. sanki eski bir sistem kunlaniyormus gibi olmus.. Bence orjinali cok daha iyi.

----------Eklendi @ 17:44:07 ---------- Yazıldı @ 17:29:31 ----------

----------Eklendi @ 17:44:33 ---------- Yazıldı @ 17:44:07 ----------

sadece widgetleri değiştirdim. ßirde Konumum widgeti ßozuktu onu düzeltip türkçeye çevirdim kendimce. Çünkü ßöyle ßişey yok. Birde Harita uygulamaları wigdeti vardı ama bozuktu onu düzelttim. ßirkaç yeni ßişey daha var sanki performans arttı gibi.

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
onun içinde bişeyler bakayım aslında bikaç şey ßiliyorum ama tam emin değilim..

"e:\private\10281e17"

"e:\private\101ffca9"

dosya içlerindekileri silme gibi. Ozamanda ne gibi sıkıntılar oluyor ßilmiyorum açıkcası denedim ama ßir sorun yok.. sen yinede silme ßen ßiraz daha bakayım.​

sadece widgetleri değiştirdim. ßirde Konumum widgeti ßozuktu onu düzeltip türkçeye çevirdim kendimce. Çünkü ßöyle ßişey yok. Birde Harita uygulamaları wigdeti vardı ama bozuktu onu düzelttim. ßirkaç yeni ßişey daha var sanki performans arttı gibi.
tamam kardeşim :) yeni dosyaları bekliycem..şuan birşey yapmıycam..

• Beğen
Habercii4

Habercii4

Üye
güzel çalışma emegine saglık . bir sorum olacak . bende 607 yüklü 609 a geçmedim
pr1 e dönmem mi gerek . yoksa rm 596 nın içinemi atayım bu dosyaları .
teşekkürler

• Beğen

Üst Alt