N8 Symbian Belle 111.030.0607 03.01 Türkçe - Tüm Widgetler Ekli - 26.12.2011 Office Prolar Sorunsuz

Sponsorlu Bağlantılar

meletim

meletim

Üye
yok hocam kastettiğim cfw güzel olmuş yenilemek istemiyorum ama mesela 3g wigdetini attığım zaman ekrana 3g yazısı tam ortalanmamış sanki dışarı taşıyor gibi sessiz modu eklediğim zaman nota işareti kutunun altında kalıyor onları diyorum umarım anlatabilmiştirim

meas11

Üye
Emeğine Sağlık
Yükledim Herşey gayet güzel fakat klasör şeklinde değilde bende herşey tek bir ekranda
nasıl olacak acab
teşekkür ederim

----------Eklendi @ 23:13:03 ---------- Yazıldı @ 23:06:47 ----------

Eemeğine sağlık
Bende klasör halinde de değil de hepsi aynı sayfada
nasıl klasöre atarım teşekkürler

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ya arkadaşlar bu konunun sayfalarında bir sorunmu var,son sayfayı ben göremiyorum.başka konu sayfalarında bir sorun yaşamıyorum

n000k

n000k

Üye
Ya arkadaşlar bu konunun sayfalarında bir sorunmu var,son sayfayı ben göremiyorum.başka konu sayfalarında bir sorun yaşamıyorum
hahaha al bendende o kadar.. 1 saatir uğraşıyorum en sonunda internet geçmişini temizleme yaptım açıldı bu sayfanın son sayfası.. :)

----------Eklendi @ 23:42:18 ---------- Yazıldı @ 23:41:01 ----------

Emeğine Sağlık
Yükledim Herşey gayet güzel fakat klasör şeklinde değilde bende herşey tek bir ekranda
nasıl olacak acab
teşekkür ederim

Eemeğine sağlık
her sayfayı gözden geçir bu konun içinde konuyu paylaşan arkadaşımız toplu menü yapma prosu nuda paylaştı!!

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi
Bende Konunun Son sayfalarını göremiyorum Şaka gibi Sorunlar varmı cevapta veremedim ya :S Benim konumumu buldu şimdi bu

----------Eklendi @ 23:47:45 ---------- Yazıldı @ 23:42:53 ----------

yok hocam kastettiğim cfw güzel olmuş yenilemek istemiyorum ama mesela 3g wigdetini attığım zaman ekrana 3g yazısı tam ortalanmamış sanki dışarı taşıyor gibi sessiz modu eklediğim zaman nota işareti kutunun altında kalıyor onları diyorum umarım anlatabilmiştirim

Onlar Orjinalde Var dostum..

Emeğine Sağlık
nasıl olacak acab
teşekkür ederim

Eemeğine sağlık

Şunu Yükleyip Telefonu Kapatıp açarsan sorun düzelir ;)

Sorun var sanırım..

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bende Konunun Son sayfalarını göremiyorum Şaka gibi Sorunlar varmı cevapta veremedim ya :S Benim konumumu buldu şimdi bu

----------Eklendi @ 23:47:45 ---------- Yazıldı @ 23:42:53 ----------

Onlar Orjinalde Var dostum..

Şunu Yükleyip Telefonu Kapatıp açarsan sorun düzelir ;)

Sorun var sanırım..
Düzeldi sanırım

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi
Düzeldi sanırım

yok sorun devam ediyor. Mozillayla giremiyorum Chrome ile giriyorum..

oyunlar ve programlar geri gelmedi
diğerinde oyunlar ve programlar geri geldi.resimleri yani.

Tamam olabilir ama bence en sağlıklısı depo hafızanı biçimlendirmendir. Oyunlar ve Proların Geri gelmemeside gayet doğal CFW ile alakalı değil sonuçta flaş atıyosun ve c: dizininde ne kadar şey varsa siliniyor. Oyun ve Programlarında C: dizininde illaki dosyaları vardır..

astegon

Üye
Güzel bir CFW olmuş. Performans gayet iyi. ancak, herhangi bir uygulamaya girince misal, sağ alttaki üstüste üççizgiye bastığımızda seçenekler açılır ya efekt olarak hemen altında döne döne o menüyü görmek başımı döndürdü valla. O dönme olayını nasıl kapatırız?

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi
Güzel bir CFW olmuş. Performans gayet iyi. ancak, herhangi bir uygulamaya girince misal, sağ alttaki üstüste üççizgiye bastığımızda seçenekler açılır ya efekt olarak hemen altında döne döne o menüyü görmek başımı döndürdü valla. O dönme olayını nasıl kapatırız?

Temalardan Tema Efektini Kapalı Yap Sorun Çözülür..

hasergcin

Üye
Eline emeğine sağlık.sistem iyi çalışıyor

• Beğen
tamcoskun

tamcoskun

Üye
Güzel olmuş, elinize sağlık...609 tam türkçe olana kadar ben de bu 607 yi kullanmaya karar verdim...

• Beğen
didimi

didimi

Üye
süper olmus eline saglık

• Beğen
ferhatanar

ferhatanar

Üye
Çok güzel olmuş arkadaşım. uygulamalara önem vermişsin gayet başarılı ;)

• Beğen
Erdem_-_AKBULUT

Erdem_-_AKBULUT

Üye
hayır kasma problemi yok şükür ama widget&uygulama uyumluluğu düşük benim karşılaştığım problemlerden biri mobil veri widget'ında kapalı moda geçtiğimizde üst menüde halen gözükmekte ve bağlantı yöneticisinde açık kalmakta. telefon yeniden başladığında e-posta widgetlerinden 2si(ben 3 tane kullanıyorum) kapanıyor. üzerinde çalışmak lazım diye düşünüyorum ne dersiniz bilmem ustalar :)

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi
Widgetlerde ( sonradan Eklenenlerden bahsediyorum..) Z: Hafızasına yüklü olmadığı için sıkıntı olabilir. Widgetler Uda dosyasından Başka yerde çalışmıyor Maalesef Ya Widgetlerden Vazgeçicez Yada Böle Kullanmaya devam maalesef..

sleeperr85

Üye
ellerine emeğine sağlık özgür .. gerçekten süper olmuş...

yalnız benm bir iki sorum olacak... oviden indirdiğim uygulamaların simgesinin sol üstünde yıldız görünüyor.. bu görüntü hoşuma gitmedi açıkçası.. bunu düzeltmenin bir yolu war mı?

bir de duvar kağıtları gerçekten çok orjinal olmasına rağmen telefonu yan çevidriğimde resim ekrana tam oturmuyor... mesela o renkli çizgirlerle çizilmiş kadın yüzü ekran yan çevrildiği zaman yarısı görünüyor... bunu düzeltmenin bir yolu warmı acaba ?

• Beğen
noar

noar

Üye
ozgur efektleri degistirmenin bi yolu varmi.. Ivo surumunde e'de my effects bi klasor olusturuyodum istedigim efekti atiyodum, burda nasil degistirebilirim..

• Beğen

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi
ellerine emeğine sağlık özgür .. gerçekten süper olmuş...

yalnız benm bir iki sorum olacak... oviden indirdiğim uygulamaların simgesinin sol üstünde yıldız görünüyor.. bu görüntü hoşuma gitmedi açıkçası.. bunu düzeltmenin bir yolu war mı?

bir de duvar kağıtları gerçekten çok orjinal olmasına rağmen telefonu yan çevidriğimde resim ekrana tam oturmuyor... mesela o renkli çizgirlerle çizilmiş kadın yüzü ekran yan çevrildiği zaman yarısı görünüyor... bunu düzeltmenin bir yolu warmı acaba ?

oviden indirdiğin bazı dosyalarda evet o simgeler çıkıyor ki bu bütün bellelerde böyle.. Duvar kağıgına gelince orjinallerini veriririm ben sana onları duvar kağıdı yaparsan sorunun hallolur.

ozgur efektleri degistirmenin bi yolu varmi.. Ivo surumunde e'de my effects bi klasor olusturuyodum istedigim efekti atiyodum, burda nasil degistirebilirim..

E:/animations/effect klasörünün içerisine hangi efekti atarsan onu kullanırsın kardeşim..

• Beğen
Tepkiler: noar
noar

noar

Üye
E:/animations/effects olarak bi klasor olusturdum, istedigim effekti attim icine, telefonu yeniden baslatim ve oldu.. cok tesekkurler.. :)

• Beğen

Üst Alt