N8 Symbian Belle 111.030.0607 03.01 Türkçe - Tüm Widgetler Ekli - 26.12.2011 Office Prolar Sorunsuz

Sponsorlu Bağlantılar

n000k

n000k

Üye
Ben,son sürüm Kurtuluş40 belle kullanıyorum.Telefonum N8.Nasıl yükleme yapacağımı sırasıyla,madde madde açıklarsanız çok memnun olacağım.Teşekkürler:hmmm
downgrade yap scandinavia ya sonra onun üstüne bunu flaşla. bu kadar.. madde madde anlatmaya gerek yok :oke:

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi
Ben,son sürüm Kurtuluş40 belle kullanıyorum.Telefonum N8.Nasıl yükleme yapacağımı sırasıyla,madde madde açıklarsanız çok memnun olacağım.Teşekkürler:hmmm

İlk önce Downgrade Yapacaksın. Konu Burda http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...k-coken-cihaz-kurtarma-n8-icindir-523312.html

Daha Sonra Bu Sürümü Yükleyebilirsin ;)

downgrade yap scandinavia ya sonra onun üstüne bunu flaşla. bu kadar.. madde madde anlatmaya gerek yok :oke:

Teşekkürler Kardeşim..

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
Pardon arkadaşlar,ben son sürüm derken Kurtuluş40 belle v3,5 (111.030.0607) sürümünü kastedmiştim.O nedenle downgrade yapmak zorundamıyım?Yoksa sadece downgrade yapmadan,dosyaları değiştirmem mi gerekiyor?:hmmm
hee 607 var yani sende.. ozaman E yi biçimlendir, format at ve bunu flaşla tamamdır!! :oke:

----------Eklendi @ 11:29:12 ---------- Yazıldı @ 11:28:00 ----------

Teşekkürler Kardeşim..
ne demek kardeşim :) bu güzel sürümden herkes yararlansın değilmi :oke:

• Beğen
iatis

iatis

Üye
hee 607 var yani sende.. ozaman E yi biçimlendir, format at ve bunu flaşla tamamdır!! :oke:

----------Eklendi @ 11:29:12 ---------- Yazıldı @ 11:28:00 ----------

ne demek kardeşim :) bu güzel sürümden herkes yararlansın değilmi :oke:
Teşekkürler dostum.:oke:

• Beğen
ЯReiS

ЯReiS

Üye
Known hasanin yaptigi cfw de orjinal duvar kagitlari var bunlar seninkindede var mi? yoksa bunlari cfw ye nereye gommek gerekiyor birde zil sesi gommek istiyorum nereye atmak gerek acaba? tesekkur ederim

• Beğen

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi
Known hasanin yaptigi cfw de orjinal duvar kagitlari var bunlar seninkindede var mi? yoksa bunlari cfw ye nereye gommek gerekiyor birde zil sesi gommek istiyorum nereye atmak gerek acaba? tesekkur ederim

Resim yok bende :) Zil sesi gömmek istiyorsan Rofs2 data içerisinde sound'a atabilirsin..

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS
ЯReiS

ЯReiS

Üye
su konuda yardima ihtiyacim var..

Rofs2 telefondaki C hafiza
Rofs3 telefondaki Z hafiza
Core telefondaki D hafiza
Uda Telefondaki E hafiza

Bunlar dogrumu acaba?

birde internet rodyo lazimdi sis olarak veya parcalanmis farketmez var miydi acaba? cok oluyorum biraz ama kusura kalma..tesekkur ederim.

• Beğen
Anqer-X

Anqer-X

Üye

Opera Normal bir şekilde Hafıza kartına kur veya depo hafızana kur ve tele reset at sonra kurdugun hafızaya bir girmeye çalış ufakta olsa kasıyor. Telefonun z: sürücüsüne gömersek ne hale gelir tel sen düşün..

Ayrıca :

ayarlar/Uygulama Ayarları/Varsayılan uygulamalar/İnternet Taramaya Tıkla Operayı Seç Sorunun Hallolur.
Dediklerinizi aynen yaptım fakat vodafon live ile tv izlemek izlemek için operayı kullanmak istemiştim ama olmadı ...vodafon live linkini opara tarayıcı ile baglanayım dedim ama olmadı hata veriyor...neyse orjinal belle cıkınca heralde wep tarayıcısıda hızlanır sanırım...:tşk:

nik82

nik82

Üye

prd core içine duvar kağıtlarını rofs2 ye de zil seslerini gömebilirsin fakat duvar kağıtlarını ve zil seslerini değiştirmek zahmetli değiştirdiklerinin yollarını düzenlemen gerkiyor.

• Beğen
tozmetal_1934

tozmetal_1934

Üye
arkadaşım menü dizaynı çok güzel klasör şekilde olan hele isim yazma şekilleri hoşuma gitti ana ekran kullanımıda öğle bende öyle yapmak istiyorum yardımcı olurmsun ve kullandığın programların isimlerini verebilimisin. birde ben flash attım ancak bende duvar kağıdı gözükmüyor

nik82

nik82

Üye
arkadaşım menü dizaynı çok güzel klasör şekilde olan hele isim yazma şekilleri hoşuma gitti ana ekran kullanımıda öğle bende öyle yapmak istiyorum yardımcı olurmsun ve kullandığın programların isimlerini verebilimisin. birde ben flash attım ancak bende duvar kağıdı gözükmüyor

duvar kağıtları z içerisinde xplorer dan kopyalayabilirsin

• Beğen
tozmetal_1934

tozmetal_1934

Üye
tmm onu hallatm peki diğerleri için yardım edebilirmisin

• Beğen

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi
alinka Yanlış biliyorsun :) Rof2de Corede Udada C: hafızasına etki ediyor :)

İnternet Radyonun e: hafızasına yüklenenini ben sana atarım ßi ara..

• Beğen

AYDIN1979

Üye
Cfw güzel yalnız kurulu programlar geriye gelmiyor.onları tekrar kurmak zorunda kaldım...

meletim

meletim

Üye
arkadasım 3g veri widgeti blutut widgeti onları ekrana aldığım zaman ortalanmıyormu işaretleri senin resimlere baktım sende öle gözüküyor ama ?

Erdem_-_AKBULUT

Erdem_-_AKBULUT

Üye
usta kurdum görsellik 10 numara ama widget'lar stabil değil be abi :ah

Üst Alt