N8 Symbian Belle 111.030.0607 03.01 Türkçe - Tüm Widgetler Ekli - 26.12.2011 Office Prolar Sorunsuz

Sponsorlu Bağlantılar

n000k

n000k

Üye
Bende Teşekkür ederim. Dostum Sende 609 Yüklüyse ilk önce Downgrade Yapman Gerek. PR 1E Dönüp bunu kurabilirsin Uğraşmana değermi bilmiyorum Canın Sağolsun.
Değer değer :) tamam saolasın.. birde birşey danışıcam sana.. malum şu hava widgeti ile bi problemimiz var.. kendini güncelliyo iyi hoş güzelde.. ramblow ile temizleme yapınca ekranda çalışmaz oluyor bu widget ayrıca.. kendini güncelledikten sonra internet bağlantısını kendi kesmiyor maalesef manual olarak kendim kesmek zorunda kalıyorum.. bi çözüm var mıdır bu widget için??:hmmm

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi
Değer değer :) tamam saolasın.. birde birşey danışıcam sana.. malum şu hava widgeti ile bi problemimiz var.. kendini güncelliyo iyi hoş güzelde.. ramblow ile temizleme yapınca ekranda çalışmaz oluyor bu widget ayrıca.. kendini güncelledikten sonra internet bağlantısını kendi kesmiyor maalesef manual olarak kendim kesmek zorunda kalıyorum.. bi çözüm var mıdır bu widget için??:hmmm

Ramblow Bu mereti temizlemesin diyorsan korumayı aç temizlemez. Bağlantıyı bende elimle kesiyorum Çözümüde Bulamadım daha Bulursam Ben sana Ulaşırım Kardeşim..

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
  • Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN

semiko

Üye
Arkadaşım sana zahmet toplu menü sis dosyasını eklermisin. Teşekkürler..

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: eshot96 ve semiko
BL@DE02

BL@DE02

Üye
emeğine sağlık kardeş yalnız birşeyi yapamadım ben upgrade ile flashladim benim telefonun tüm ayarları aynı kaldı ve bu mekanik analog saat felan gelmedi temalar herşey aynıydı acaba refurbishlemi flashlamam lazımdı widgetlerin baziları gelmiş baziları gelmemiş keşke onuda yazsaydın ben ilk belle versiyonundan geldim sadece sürüm adı değişti bende kaydırma efektleri temalar herşey benim flash önce ayarladığım gibi :)

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi
emeğine sağlık kardeş yalnız birşeyi yapamadım ben upgrade ile flashladim benim telefonun tüm ayarları aynı kaldı ve bu mekanik analog saat felan gelmedi temalar herşey aynıydı acaba refurbishlemi flashlamam lazımdı widgetlerin baziları gelmiş baziları gelmemiş keşke onuda yazsaydın ben ilk belle versiyonundan geldim sadece sürüm adı değişti bende kaydırma efektleri temalar herşey benim flash önce ayarladığım gibi :)

deaD Flash ile flaşlamanız en sağlıklısı. ben herseferinde öyle yapıyor gerçekten hiç bir sorun çıkmıyor..

Erdem_-_AKBULUT

Erdem_-_AKBULUT

Üye
öncelikle çok başarılı olduğunu dile getirmeliyim. toplu menü için sis dosyası rica edebilir miyim mümkünse ustam

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi
sayokantürk

sayokantürk

Üye
dostum ellerine sağlık

• Beğen
kraldost

kraldost

Üye
Vaybe acayip bir sistem olmus.
Tebrik ediyorum ve calismalarinizin devamini diliyorum.
10 Numara :good:

Not:Onlar kedilerini biliyor derken :hmmm:bilmm
vay usta hayırlı uğurlu olsun test moderator olmuşsun ne kadar sevindim bilemezsin umarım iyi işler hep birlikte yaparız

• Beğen
BL@DE02

BL@DE02

Üye
kardeşim çok sağol dead flashla yaptım süper olmuş yemin ediyorum stabil akıcı 4 x4 lük bir çalışma emeğine sağlık bi ricam var bendeki ilk bellede bir program vardı otomatik yüklüydü bu ışık parlaklığını ayarlıyordum brightnes diye bi programdı senden ricam onu ekleyebilirmisin bir link versen indirmek için internet paketim yok arayamıyorum şuanda hocam :)

Anqer-X

Anqer-X

Üye
Kardes ilk önce ellerine emegine saglık çalışmalarızın devamını bekliyoruz..ve çooook teşşekkürediyorum....bi sorum olacak cihazın E/ DİZİNİNİNE İŞLEM yapmamıza gerek varmı acabas mesala privatte/sys/sistem/resource gibi klasörleri silcezmi flaşlamadan...saygılarımla...:alkis

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim çok sağol dead flashla yaptım süper olmuş yemin ediyorum stabil akıcı 4 x4 lük bir çalışma emeğine sağlık bi ricam var bendeki ilk bellede bir program vardı otomatik yüklüydü bu ışık parlaklığını ayarlıyordum brightnes diye bi programdı senden ricam onu ekleyebilirmisin bir link versen indirmek için internet paketim yok arayamıyorum şuanda hocam :)

http://www.maxicep.com/attachments/101428d1323342824/

burda İstediğin Program.

Kardes ilk önce ellerine emegine saglık çalışmalarızın devamını bekliyoruz..ve çooook teşşekkürediyorum....bi sorum olacak cihazın E/ DİZİNİNİNE İŞLEM yapmamıza gerek varmı acabas mesala privatte/sys/sistem/resource gibi klasörleri silcezmi flaşlamadan...saygılarımla...:alkis

silersen iyi olur eski kalıntılar gider ve eski yüklediğin programlar vs Kalmaz Tavsiyem silmenden Yana..

Anqer-X

Anqer-X

Üye
ustad..bu operayı normal tarayıcı olarak ayarlamanın yoluvarmı acaba ..browser dosyalarını kaldırsak..sisteme gomsek nasıl olur acaba ...

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi
ustad..bu operayı normal tarayıcı olarak ayarlamanın yoluvarmı acaba ..browser dosyalarını kaldırsak..sisteme gomsek nasıl olur acaba ...

Opera Normal bir şekilde Hafıza kartına kur veya depo hafızana kur ve tele reset at sonra kurdugun hafızaya bir girmeye çalış ufakta olsa kasıyor. Telefonun z: sürücüsüne gömersek ne hale gelir tel sen düşün..

Ayrıca :

ayarlar/Uygulama Ayarları/Varsayılan uygulamalar/İnternet Taramaya Tıkla Operayı Seç Sorunun Hallolur.

• Beğen
Tepkiler: n000k
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici

Opera Normal bir şekilde Hafıza kartına kur veya depo hafızana kur ve tele reset at sonra kurdugun hafızaya bir girmeye çalış ufakta olsa kasıyor. Telefonun z: sürücüsüne gömersek ne hale gelir tel sen düşün..

Ayrıca :

ayarlar/Uygulama Ayarları/Varsayılan uygulamalar/İnternet Taramaya Tıkla Operayı Seç Sorunun Hallolur.
Aynen katiliyorum.

• Beğen
meletim

meletim

Üye
kurtuluş abi benim 2 sorunum var bu en son 609 belleyi yükledim sorunsuz şekilde flash attım hata vermedi ama bazen giriş ekranlarına attığım kısa yollar çalışmamazlık yapıyor bide resimler kırık çıkıyor çoklu ekranda görebiliyorum tek ekrana aldığım zaman sorun çıkartıyor . sonra denediğim zaman kendiliğinden düzeliyorlar

sorunu yalnış yere yazmışım kusura bakmayın :islik

epts

epts

Üye
çok teşekkür ederim..

iatis

iatis

Üye
Ben,son sürüm Kurtuluş40 belle kullanıyorum.Telefonum N8.Nasıl yükleme yapacağımı sırasıyla,madde madde açıklarsanız çok memnun olacağım.Teşekkürler:hmmm

• Beğen

Üst Alt