Cane®
Üye
Bende herşey her gün gidiyor kardeşimValla Şarjı Çok güzel gidiyor İstersen Yükleyen Arkadaşlarada soralım sıkıntı olsaydı herkes yazardı diye düşünüyorum.. Ki Şarj meselesi ciddi ßir proßlem olduğu kadar kullanımsal ve kullanıcıdan kaynaklıdır..
zoruma giden o satenher zamankı gıbı aynı sıklıkta kullanıyorum ama eskıden 2 gunu devıren sarj gunluk bıter oldu
daha yukleyemedım hocam da ınsallah deneyıp yorumlarımı yazacam. musaıt olamadım hala
Hız Arttı Görsellik arttı ama dimi
herkezin emegine saygim sonsuzdur. fakat zaten nokia belle 1 ay icerisinde gelecek ilk n8 e gelecek zaten . ben beklemenizi tavsiye ederim
Herkezin Düşüncesi ve bekleme sabrı değişiktir
pardonda gelse nolcak? ozaman yine hacklemek zorunda kalcaz... bu güzel bir cfw.. sunan kardeşim iyi yapmış, tabi bu benim şahsi fikrim.. orjinali gelsede kullanmam..herkezin emegine saygim sonsuzdur. fakat zaten nokia belle 1 ay icerisinde gelecek ilk n8 e gelecek zaten . ben beklemenizi tavsiye ederim
pardonda gelse nolcak? ozaman yine hacklemek zorunda kalcaz... bu güzel bir cfw.. sunan kardeşim iyi yapmış, tabi bu benim şahsi fikrim.. orjinali gelsede kullanmam..
Karoshi oyunu bu Bellede calisiyor. Harika
Diyer denedim 3 farkli belle versiyorlarda calismamisti, bugun oylesine denedim calisti valla..
http://www.maxicep.com/symbian-3-oy...-karoshi-v1-00-0-symbian-3-signed-557144.html
bende n8 symbian anna yüklü.. bunu nasıl yükleyecğim?? yardımcı oursanız çok sevinirim.
"Öncelikle Sistemin içerisinde Office Pro 7 versiyonu var. Sorunları dil dosyalarıyla veya başka şeyle alakalı değil. Tamamen belleye uyarlanmadığı için sıkıntılı olabilir. Telefonunuza Flaş attınız ve açıldı. iLk işiniz Office Programını silin. Silin Korkmayın Onunda Bir Çaresi var. Birazdan Konunun en Altında Size Bellede Mükemmel Çalışan Office Programınında Linkini Vereceğim"
yazmışsın ama link yok
dostum bu dosyaları indirdikten sonra ne yapmam gerekiyor anlatma sansın varmı. ben bu konuda sıfırım. n8 kullanıyorum bu arada. şimdiden tesekkürler
dostum bu dosyaları indirdikten sonra ne yapmam gerekiyor anlatma sansın varmı. ben bu konuda sıfırım. n8 kullanıyorum bu arada. şimdiden tesekkürler
Sistem süper. Bayağı uğraşılmış. Bildirimler hatasız konulabilse daha iyi olacak. Başarılarının devamını dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?