n8 suya düştü sonuç içeride

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tonyboy03

Üye
    Konu Sahibi
n8 suya düştü sonuç içeride
yaklaşık 5 saniye civarında suda kaldı bataryayı hemen söktüm ama ondan sonraki vidaları açamadım ve yalama oldu tabi açamayıncada su ekrana tamamen bulaştı. cihazın elektronik aksamında bir sorun yok ama amoled ekran çalışmıyor telefonu açıyorum herşey normal ama ekran siyah tabi arada renklenme oluyor.. garantiye falan yollamadım zaten daha önce 2 defa sökmüştüm bataryayı..tanıdım telefoncuya verdim içini oksitlenmiş yıkadı temizledi tabi ekran yine aynı.. bi yere sipariş etti bakalım yarın orjinal ekran gelecek onu deniyecez..demem şu ki arkadaşlar bir video vardı telefona işkence başlıklı hani sahilde dalgalar çıkıyo telefonun üzerine ıslanıyoya telefon, işte o video tamamen sahte ve çakma..

• Beğen
Tepkiler: pRime.

blackbird48

blackbird48

Üye
arkadaşım geçmiş olsun üzüldüm senin durumuna o vidyo meselesinegelincede ben o videoya gereken yorumu yapmıştım gene dıom bağıra bağıra fake o video ne o ıphone zırvası nede NOKIA hiç bir cihaz suya dayanmaz ama sana bi tavsie ALLAH göstermesinde böle durumalrda telefonu 1 gün pirinç dolu kavanozun içinde bekletin denenmiş bir şeydr pirinç suyu çok hızlı emer

V/RS

V/RS

Üye
ne bekliyodun elektronik alet bu kul yapımı su geçirmez diyen saat bile yeri geliyo su geçiriyo

tonyboy03

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım geçmiş olsun üzüldüm senin durumuna o vidyo meselesinegelincede ben o videoya gereken yorumu yapmıştım gene dıom bağıra bağıra fake o video ne o ıphone zırvası nede NOKIA hiç bir cihaz suya dayanmaz ama sana bi tavsie ALLAH göstermesinde böle durumalrda telefonu 1 gün pirinç dolu kavanozun içinde bekletin denenmiş bir şeydr pirinç suyu çok hızlı emer
bilgin için teşekkür ederim üstad sağol ama ne yazıkki telefonun içindeki vidaları açamadım zaten onları açsaydım koyacaktım pirinç içine

--------------- Ekleme ---------------

ne bekliyodun elektronik alet bu kul yapımı su geçirmez diyen saat bile yeri geliyo su geçiriyo
yo bence telefon gayet başarılı çünkü elektronikde hiç bir sorun yok açıyorum kapatıyorum sadece ekran yok ama başka bir cihaz olsaydı bence açılmazdı hatta yapılmazdı işte bu yüzden helal olsun n8ime..

bilgin için teşekkür ederim üstad sağol ama ne yazıkki telefonun içindeki vidaları açamadım zaten onları açsaydım koyacaktım pirinç içine

yo bence telefon gayet başarılı çünkü elektronikde hiç bir sorun yok açıyorum kapatıyorum sadece ekran yok ama başka bir cihaz olsaydı bence açılmazdı hatta yapılmazdı işte bu yüzden helal olsun n8ime..ayrıca iç vidalar için evde alyans açıcı anahtarım olsaydı şimdi hiç bir problem olmazdı..

pcwolf

pcwolf

Üye
Bataryayı sökmeyip kapattıktan sonra dışını kurulayıp pirinç dolu bi yerde bekletseydiniz belki düzelirdi, geçmiş olsun.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
geçmiş olsun yeni ekranın geldiğinde durum ne olacak haberdar et:hmmm

teatrous

Üye
o ekrandaki bozulmanın sebebi amoled ekranların suya karşı dayanıksız olması.

tonyboy03

Üye
    Konu Sahibi
Bataryayı sökmeyip kapattıktan sonra dışını kurulayıp pirinç dolu bi yerde bekletseydiniz belki düzelirdi, geçmiş olsun.
pirinç dolu kavanozda beklettim 2 3 saat kadar ama bi değişiklik olmadı

o ekrandaki bozulmanın sebebi amoled ekranların suya karşı dayanıksız olması.
aynen katılıyorum arkadaşım telefonun hiçbir yerinde problem yok sadece ekran ölmüş

geçmiş olsun yeni ekranın geldiğinde durum ne olacak haberdar et:hmmm
sağol kardeşim 60 dolar civarında orjinal ekran geldi değişti orjinaliyle kontrol ettim markasına kadar herşeyi aynı birde 35 dolar civarında yan sanayi ekran tavsiye ettiler ama ben orjinal istedim telefonda hiçbir problem kalmadı tıpkı eskisi gibi toplam 120 tlye maal oldu yapacak bişey yok çıkacak param varmış vatan sağolsun yaşasın n8 im :)

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
accman

accman

Üye
geçmiş olsun.. evlat acısı gibi olsa gerek..

OLcaytugN8

Üye
n8 den önceki telefonum n80 di. onu temizlik kovasına düşürmüştüm. tabi hemen bataryayı falan söküp pirincin içine attım telefonu 1 gün orda bekledi. 1 günde kaloriferin üstünde bekledi. sonra dedim ya bismillah taktım bataryayı. telefon eskisi gibi açıldı hiç bir aksaklık yok.hala duruyor satmadım da maşallah ı var demiştim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...