Yardım N8 Suya Düştü Dokunmatik Çalışmıyor !

Sponsorlu Bağlantılar

fntked

Üye
    Konu Sahibi
N8 Suya Düştü Dokunmatik Çalışmıyor !
Dün n8imi suya düşürdüm. daha sonra hdmi takılı olmadığı halde takılıymış gibi gösterdi.sürekli usb takın diye uyarı çıkmaya başladı.Resetledim dokunmatık çalışmamaya başladı. 1 gündür pirinç çuvalında duruyor.Henüz düzelmedi.Güç ,menü,kilit gibi tuşlar çalışıyor. Sizce durum nedir, ne yapmak gerekir ?

cyborg78

cyborg78

Üye
komple teli açıp içini kurula dicem ama devreler kısa devre yapmıştır sudan :hmmm

kralberk13

kralberk13

Üye
teknik servise götür

kfahaa

kfahaa

Üye
ilk düştüğünde bataryayı çıkartsaydın sonra orta sıcaklıkta saç kurutma makinesiyle kurutsaydın sonrada pirinç in içine koysaydın bişey olmazdı ama artık çok geç ekran öldü :)ve büyük ihtimalle telefoncuda yapamaz onu ekran değiştirmeyle sorun çözülmeyebilir ( telefonu çöpe at gitsin artık )

fntked

Üye
    Konu Sahibi
2 gün sonra telefonu çıkarttım ve çalıştı.Fakat bugün durup dururken tekrar gitti. Tekrar pirince koydum.Sizce ümit var mı ?

cyborg78

cyborg78

Üye
pardonda şu pirinç dediğiniz bildiğimiz pilav pirincimi ? aklıma o geldide :gul:
bence sen onu aç komple ıslak falan bi yerler vardır, iyicene bak kontrol et derim :oke:

fntked

Üye
    Konu Sahibi
Evet bildiiğimiz pilav pirinci :D 3 gün oldu hala ıslak yer var mıdır acaba ?

cyborg78

cyborg78

Üye
komple açıp kurulaman lazım arkadaşım dura dura kurumaya bilir, damla su falan kalır devrelerde paslanmaya yol açar bida hiç çalışmaz, bence sen onu bi sök aç içini görki için rahat etsin, sen pirince kalırsan ohoo ölme eşeğim ölme hesabı :gul: ;)

fntked

Üye
    Konu Sahibi
yarın tornavida bulup deniyim o zaman.Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: cyborg78

Üst Alt