n8 sim kaydı yapılamadı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cabal21

cabal21

Üye
    Konu Sahibi
n8 sim kaydı yapılamadı?
arkadaşlar telefonumda sim kart kaydı yapılamadı hatası alıyorum nedeni ne acaba. sürekli olmuyor arada bir bu hatayı veriyor. kapatıp açılınca düzeliyor telefon.

devil____boy

Üye
ben c7 kullanıyorum ancak aynı sorun bende de var aniden çekmez oluyor bir süre sonra sim kart kaydı yapılamadı diyor telefonu kapatıp açmazsam düzelmiyor ben bir çözüm bulamadım inş sen bulursun eğer sıklaşırsa servise vermeyi düşünüyorum artık :bann:

cabal21

cabal21

Üye
    Konu Sahibi
valla ben bi çözüm bulamadım. yanlız ben türkçe yazılım kurmuştum ondan olabilir diye düşünüyorum? aklıma başka birşey gelmiyor. hat bozuk diyecem ama hattı bu telefonu aldığımda yenilemiştim.

devil____boy

Üye
türkçe yazılım kurmuştum derken

n000k

n000k

Üye
bende dün vodafona geçiş yaptım turkcell den.. dün bana verdikleri bi kartı takayım dedim acaba N8 acarmı diye açtı ama her seferinde sim kaydı yapılamadı deyip durdu bende daha geçiş gerçekleşmediği için böyle yapmıştır diye üstünde durmadım.. şimdi endişelendim yaa.. bu geçişten sonra vodafonun verdiği kartı takıcam ama böyle bir problem çıkarırsa naparım :S

evanescence

evanescence

Üye
sim kartiniz yerinden oynuyordur.(carma, dusme, darbe, vs.) ayrica operatoru degistirilmis kartlarda sebeke sorunudur.

n000k

n000k

Üye
sim kartiniz yerinden oynuyordur.(carma, dusme, darbe, vs.) ayrica operatoru degistirilmis kartlarda sebeke sorunudur.
ee napıcam peki? evet şebeke değiştirme başvurusunda bulundum birkaçgüne kadar vodafone geçicem.. ne yani bu bana verdikleri kartı taktığım zaman bu sorunu yapar mı?? :(

muratcan1905

Üye
bende turkcell den vodafone a geçiş yaptım ve o kartı kullanıyorum herhangi bir sorun yok 64 kb

TheORCUN

TheORCUN

Üye
ee napıcam peki? evet şebeke değiştirme başvurusunda bulundum birkaçgüne kadar vodafone geçicem.. ne yani bu bana verdikleri kartı taktığım zaman bu sorunu yapar mı?? :(

Geçiş sırasında bir süre böyle olabilir aslında.. Belki ..

devil____boy

Üye
telefonla ilgili bir sıkıntı hat taşıma vs ilgisi yok yıllardır kullandığım hat ama yine aynı durum var :ah

n000k

n000k

Üye
telefonla ilgili bir sıkıntı hat taşıma vs ilgisi yok yıllardır kullandığım hat ama yine aynı durum var :ah
hmm sen yıllardır aynı hattı kullanıyorsun belki ondanddır..hat eskimiştir..

--------------- Ekleme ---------------

Geçiş sırasında bir süre böyle olabilir aslında.. Belki ..
belki... neyse bekleyip görücez baklaım zamanla bi sorun vercekmmi yeni hat ile... bana da 64 kb lik hat verdiler.. bu 64 kb nin anlamı ne acaba arkadaşlar??

devil____boy

Üye
hmm sen yıllardır aynı hattı kullanıyorsun belki ondanddır..hat eskimiştir..

belki... neyse bekleyip görücez baklaım zamanla bi sorun vercekmmi yeni hat ile... bana da 64 kb lik hat verdiler.. bu 64 kb nin anlamı ne acaba arkadaşlar??

hat eskimiştir buna inanıyor musun gerçekten :islik

n000k

n000k

Üye
hat eskimiştir buna inanıyor musun gerçekten :islik

evet inanıyorum ne var bunda? materyal eskiyor ve zamanla arıza vermeye başlıyor hatlar.. manyetik alanıda zamanla bozuluyor.. ne sandın hattı ölümsüz mü?

devil____boy

Üye
evet inanıyorum ne var bunda? materyal eskiyor ve zamanla arıza vermeye başlıyor hatlar.. manyetik alanıda zamanla bozuluyor.. ne sandın hattı ölümsüz mü?

fazla tartışmaya gerek yok telefon kaynaklı olma durumuda var nokia dört dörtlük cihaz yapıyor olsa ağzımı bile açmam. hatta birisi banada oluyordu güncelleme yaptıktan sonra bir daha olmadı demişti ayrıca nokia servisinde yazılımsal sorun olabilir bırak telefonu tekrar kuralım demişti sonuçta uzatmaya gerek yok |-)

n000k

n000k

Üye
fazla tartışmaya gerek yok telefon kaynaklı olma durumuda var nokia dört dörtlük cihaz yapıyor olsa ağzımı bile açmam. hatta birisi banada oluyordu güncelleme yaptıktan sonra bir daha olmadı demişti ayrıca nokia servisinde yazılımsal sorun olabilir bırak telefonu tekrar kuralım demişti sonuçta uzatmaya gerek yok |-)

evet tartışmaya gerek yok.. evet belki telefon kaynaklı ama yapma lütfen HİÇBİRŞEY dört dörtlük değil zaten sadece nokia nın sorunu gibi görme bunu bilemezsin.. dediğin gibi o zaman git götür teknik servise.. ama sana dediğim gibi belki kartının eski olmasındanda kaynaklanıyor olabilir... şimdilik en basit çözüm numaranı yeni kart ile tekrar çıkarttırırsın denersin.. uzatıpta < hat eskimiştir.. buna inanıyor musun > demezsin.. :P:

TheORCUN

TheORCUN

Üye
128kb nin 64den tek üstün yanı mobil imzayı desteklemesi. Başka bir farkı yok. Hafızası falan aynı. 32 ile 64 arasında uçurum var ama :)

32 64 128 kb konusuna gelince. Saklayabilecefi dosya boyutu o. Toplam 64 kb lik mesaj veya rehber saklayabilir... 128liğin 64ü mobil imzaya gidiyor işte :D

• Beğen
Tepkiler: n000k

devil____boy

Üye
evet tartışmaya gerek yok.. evet belki telefon kaynaklı ama yapma lütfen HİÇBİRŞEY dört dörtlük değil zaten sadece nokia nın sorunu gibi görme bunu bilemezsin.. dediğin gibi o zaman git götür teknik servise.. ama sana dediğim gibi belki kartının eski olmasındanda kaynaklanıyor olabilir... şimdilik en basit çözüm numaranı yeni kart ile tekrar çıkarttırırsın denersin.. uzatıpta < hat eskimiştir.. buna inanıyor musun > demezsin.. :P:

tamam haklısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt