ee napıcam peki? evet şebeke değiştirme başvurusunda bulundum birkaçgüne kadar vodafone geçicem.. ne yani bu bana verdikleri kartı taktığım zaman bu sorunu yapar mı??sim kartiniz yerinden oynuyordur.(carma, dusme, darbe, vs.) ayrica operatoru degistirilmis kartlarda sebeke sorunudur.

ee napıcam peki? evet şebeke değiştirme başvurusunda bulundum birkaçgüne kadar vodafone geçicem.. ne yani bu bana verdikleri kartı taktığım zaman bu sorunu yapar mı??![]()
hmm sen yıllardır aynı hattı kullanıyorsun belki ondanddır..hat eskimiştir..telefonla ilgili bir sıkıntı hat taşıma vs ilgisi yok yıllardır kullandığım hat ama yine aynı durum var![]()
belki... neyse bekleyip görücez baklaım zamanla bi sorun vercekmmi yeni hat ile... bana da 64 kb lik hat verdiler.. bu 64 kb nin anlamı ne acaba arkadaşlar??Geçiş sırasında bir süre böyle olabilir aslında.. Belki ..
hmm sen yıllardır aynı hattı kullanıyorsun belki ondanddır..hat eskimiştir..
--------------- Ekleme ---------------
belki... neyse bekleyip görücez baklaım zamanla bi sorun vercekmmi yeni hat ile... bana da 64 kb lik hat verdiler.. bu 64 kb nin anlamı ne acaba arkadaşlar??

hat eskimiştir buna inanıyor musun gerçekten![]()
evet inanıyorum ne var bunda? materyal eskiyor ve zamanla arıza vermeye başlıyor hatlar.. manyetik alanıda zamanla bozuluyor.. ne sandın hattı ölümsüz mü?

fazla tartışmaya gerek yok telefon kaynaklı olma durumuda var nokia dört dörtlük cihaz yapıyor olsa ağzımı bile açmam. hatta birisi banada oluyordu güncelleme yaptıktan sonra bir daha olmadı demişti ayrıca nokia servisinde yazılımsal sorun olabilir bırak telefonu tekrar kuralım demişti sonuçta uzatmaya gerek yok![]()

evet tartışmaya gerek yok.. evet belki telefon kaynaklı ama yapma lütfen HİÇBİRŞEY dört dörtlük değil zaten sadece nokia nın sorunu gibi görme bunu bilemezsin.. dediğin gibi o zaman git götür teknik servise.. ama sana dediğim gibi belki kartının eski olmasındanda kaynaklanıyor olabilir... şimdilik en basit çözüm numaranı yeni kart ile tekrar çıkarttırırsın denersin.. uzatıpta < hat eskimiştir.. buna inanıyor musun > demezsin..![]()