ipkry
Üye
-
Konu Sahibi
-
Cok ii kardeşim güzel fotolar eklemişsin benim fotda biraz görüntü bulanık oldugundan görülebilir deildi ama koyu siyahla birlikte koyunca fark bariz ortada, peki nasıl değiştirdin kasayı garantidenmi yoksa kendin satıp koyu renginimi aldın..?Gümüş kullanıcıları nasıl oluyorda yanları yanıyor diyebiliyor anlayamıyorum, ya hiç gece kullanmadılar telefonu, ya yanları derken neresi olduğunu tam olarak anlyamıyorlar, yada nokia kasada revizyona gitti. Gümüş kasayı kullanırken özellikle gece yatakta suratıma patlıyor sinir ediyordu.Tr ye ilk gelen partiden olan gümüş n8 ve sonradan değiştirdiğim koyu gri N8 resimlerine bakarsanız farkı göreceksiniz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Gümüş kullanıcıları nasıl oluyorda yanları yanıyor diyebiliyor anlayamıyorum, ya hiç gece kullanmadılar telefonu, ya yanları derken neresi olduğunu tam olarak anlyamıyorlar, yada nokia kasada revizyona gitti. Gümüş kasayı kullanırken özellikle gece yatakta suratıma patlıyor sinir ediyordu.Tr ye ilk gelen partiden olan gümüş n8 ve sonradan değiştirdiğim koyu gri N8 resimlerine bakarsanız farkı göreceksiniz.
Ya arkadaşım kimseye garezimiz yok ne ise onu diyoruz. Bir ara sırf senin için fotoğraf çekip göndereceğim buraya iyice incelersin artık. Ama akşam olsun şimdi sen gündüz çekmişsin diye bize inanmazsın.
Orjinal kasa alıp kendim değiştirdim. Gümüş renkte olanda tuş kısmı biraz fazla şeffaf, hatta tuşun etrafındaki plastik kasadan da çok ufak ışık sızıntısı mevcut. Aydınlık ortamda hiç bir sıkıntı yok tabi ki.Cok ii kardeşim güzel fotolar eklemişsin benim fotda biraz görüntü bulanık oldugundan görülebilir deildi ama koyu siyahla birlikte koyunca fark bariz ortada, peki nasıl değiştirdin kasayı garantidenmi yoksa kendin satıp koyu renginimi aldın..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?