N8 ses sorunu bi bende mi var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

egitimtube

Üye
    Konu Sahibi
N8 ses sorunu bi bende mi var
Arkadaşlar merhaba büyük bir hevesle Nokia N8 aldım müzik dinlemeyi çok severim telefonun normal kendi hoparlör ile hiç bir sorun olmadan muzik dinleye biliyorum sorun kulaklığı takınca sanki hamamda birisi şarkı söylüyor karaoke gibi garip bir ses çıkıyor bununla ilgili herangi bir ayarmı var yoksa telefonun mikrofon girişinde bir sorun mu var. Daha önce 5800 kullanıyordum onda bununla ilgili bir ayar vardı bunda ise bulamadım. N8 kullanan yardımcı olurlarsa sevinirim. Yoksa teknik servisin yolunu tutacaz gibi.

egitimtube

Üye
    Konu Sahibi
Eski 5800 canavar gibi ses çıkıyordu onun kulaklığını denedim sonuç değişmedi

SilentOne

SilentOne

Üye
kulaklıqında sorun mu var onun yoksa dobly digital ses var onda yha

zallas

Üye
Kulaklıgı iyice bastırdın mı ? Biraz zor giriyor çünkü normalde. Bastırınca çıt diye bi ses gelcek ondan sonra ses güzel geliyor

-alikan-

-alikan-

Üye
Ben orjinal kulaklığını taktım radyo açtım teneke gibi cızırtılı ses geliyodu. Hariçten kullandığım 20 TL lik sony kulaklık vardı onu taktım gümbür gümbür ses çıktı ama sadece Radyoda deneyebildim bilgine.

OLcaytugN8

Üye
ya dün kulaklığı takıyorum müzik geliyor ses yok meğersem tam oturmamış jak. bayağı bir ittirmek lazım çat die ses geliyor oturdumu ben kulaklığını baya beğendim bass falan baya güzel.kaliteli yani.

egitimtube

Üye
    Konu Sahibi
@zallas hay Allah razı olsun kulaklık tam oturmamış daha önce biraz zorlamıştım zarar veririm diye daha ileri gitmemiştim çıt sesi iyi bir tarif oldu şimdi keyfim yerine geldi. Tekrar teşekkürler

OLcaytugN8

Üye
aynısını dün ben yaşadım valla canım sıkıldıydı ama tam oturtunca o kaliteli sesi duymak insanı bayağı bir mutlu ediyor :)

zallas

Üye
:oke:

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Bende ilk taktığımda kırılacak gibi geliyordu ama baktımki tam oturmamış iyi yapmışlar diye düşündüm tam bastırdığımda oturttum kendisini .d Bana sorarsanız kulaklığıyla müzik dinlemek veya film izlemek gerçekten harika !

gs2012

Üye
Merhaba yeni aldığım nokia n8 cep telofonun kulaklığındaki fonksiyon tuşlarını kullanamıyorum.Müzik dinlerken ses kısma yükseltme durdurma gibi.Başka telefondan cepimi aradım ve kulaklık üzerindeki çağrı cevaplama tuşuna basıncada yanıt vermedi.Arızalımdır yoksa bir ayarı varmıdır. :bilmm

--------------- Ekleme ---------------

Biraz uğraştım ve sorun kendiliğinden çözüldü.Aynı sorunu yaşayan olursa şu şekilde yapsın önce kulaklığı yerine taktım sonra bir müzik açtım çalarken kulaklığı yerinden çıkarttım ve tekrar taktım.Tüm tuşlar etkin hale geldi.Demekki bir şoka ihtiyacı varmış:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt