N8 sertifka hakkinda ! HERKES BAKSIN

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
N8 sertifka hakkinda ! HERKES BAKSIN
beyler bilioruzki oyunlarin bazilari signed (imzali) bazilarida unsigned (imzasiz) telimizi opda internet sitesinden sertfkali ypmadan baska bir seklde var mi caresi ? yda imzasiz olan oyunlarida hacklenip imzali olmasini mi beklicez ?? :)

judas23

Üye
dostum 2 gün önce n8 aldim burdan bugun oyun indirdim usb le memory gamese atiyorm ama telefonda gözükmüyor bi yardimci olursan cok sevinicem :)

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
:) dostm bnde ole atiorum ole atilior zten ilk once oyunu masaustune at sora usb yi tak memory games e degil ana yere yani ondan onceki yere atcaksin oyunu sora menu<uygulamalar<ofis<dosya yonecitisnden oyuna tikla yukle ;)

suat1111

suat1111

Üye
öyle yazmıssınki bende yeni birşey çık tı sandım

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
yok bilader ya nerdee :) kske ciksa su oyunlarin imzali olmasi icin beklemkten baska care kalmadi sanirm..

judas23

Üye
dostum ana yere demişşinde ana yer 254 megabayt mass memory 15 gb :S

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
ya dostum ana yer dedigim yer su iste: hani usbyi takinca 12 gb kalan hafiza flan yazior ya ona tikla iste oraya at hepsini

mucaht

Üye
mess memory e atacaksın zaten, daha sonra ofis->dosya yöneticisi ile mess memory de oyunu attığın yere girip yükleyeceksin oyunu.

judas23

Üye
ahanda buldum allah razi olsun 2saattir ugraşıyorum:D

--------------- Ekleme ---------------

hala bu devirde yardimci olabilcek kişilerin kalmasi cok iyi ya:)

bjkstormbjk

bjkstormbjk

Üye
Sertifika almaktan neden çekiniyorsunuz.. ben bundan önceki n81 n95 5800 telefonlarıma sertifika aldım şimdide n8 ime sertifika aldım hiç bir sorunn yaşamadım..

judas23

Üye
Sertifika nasil alicaz stormbjk?

Uruloki

Uruloki

Üye
opda.cn sitesinden alıcaksın sitede detaylı anlatım var araştır bulursun ama opda.cn çin kaynaklı bir site artık ne kadar güvenilir bilinmez ama bende kullanıyorum teli hacklemek istemedim ondan

judas23

Üye
sence çinlilere güvenmelimiyiz?

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
beyler ben opda dan baska cozum diorum siz hala opda demissiniz :)

biliorm telin kapatlma ihtlmali war o yzden guvenmiorum opdaya iste o yzden opda olmasin dedm beklemekten baska care yok sanirm..

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
ya bilader ole bakmicaksn bu ise :ehe

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
hack-sertifika başka bir yöntem yok sanırım :S

Yanlız bişey sorucam çünkü anlamadım bu nasıl oluor

Hani şimdi biz bir programı oyunu sertifikalıyoruz ya kendi telefonumuz hariç başkasında çalışmıyor.

E PEKİ FORUMDA PAYLAŞILAN SIGNED OYUNLARI NASIL SIGNED YAPIYORLARDA HERKESİN TELEFONUNDA ÇALIŞIYOR????????????

Demekki bi yöntemi daha var hemde herkesin telefonunda çalışıyor :S

Birde anlamadığım konu. OPDA kimki bu sertifika konusunda yetkili yani bu sertifika denen şeyi onlar nasıl oluşturuyorlarda biz kendimiz yapamayıp onlara muhtaç oluyorz?????

melgklay

melgklay

Üye
hack-sertifika başka bir yöntem yok sanırım :S

Yanlız bişey sorucam çünkü anlamadım bu nasıl oluor

Hani şimdi biz bir programı oyunu sertifikalıyoruz ya kendi telefonumuz hariç başkasında çalışmıyor.

E PEKİ FORUMDA PAYLAŞILAN SIGNED OYUNLARI NASIL SIGNED YAPIYORLARDA HERKESİN TELEFONUNDA ÇALIŞIYOR????????????

Demekki bi yöntemi daha var hemde herkesin telefonunda çalışıyor :S

Birde anlamadığım konu. OPDA kimki bu sertifika konusunda yetkili yani bu sertifika denen şeyi onlar nasıl oluşturuyorlarda biz kendimiz yapamayıp onlara muhtaç oluyorz?????

vallahi süper sorular.. Bende merak ediyorum bunları.. Ama yinede telefonu aldığım gün sertifikada aldım.. Hiçte öyle kapatılırmi falan filan diye korkmadım açıkçası..

ustura42

ustura42

Üye
sertifika almaktan neden çekiniyorsunuz.. Ben bundan önceki n81 n95 5800 telefonlarıma sertifika aldım şimdide n8 ime sertifika aldım hiç bir sorunn yaşamadım..

ya kardeş n8 e nasıl aldın şuan vermiyor sertifika 5800 a veriyo n8 e vermiyo bu nasıl iş 20 gündür bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...