N8 Şarj Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

DnVr.aka.

Üye
    Konu Sahibi
N8 Şarj Sorunu
Arkadaşlar çok çabuk şarj ediyor falan ama çok da çabuk bitiyor
Acaba WLAN açık olduğu için mi ? Başka bir internet bağlantı yöntemim yok şuan için mecbur açık duruyor
İlk gün çok fazla yüklendim normal ama üç gündür her gece yatarken şarja koyuyorum
Güç tasarrufunda olmazsa çabucak bitiyor bir gün içinde
Sizde de böyle mi ?
ya da yüzde kısmı doğruyu yansıtmıyor sanki telefona 4 diş gözükürken yüzde 30 falan diyor o yüzden mi ben bitti sanıyorum ?

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
1.kardesim ilk oncelikle 3G yi kapat ayarlardan sebekeden GSM yapcaksn sdce ;)

2.sonra ekran parlakligini cok yapma en sondaki olmasin cok sarj gider

3.tus seslerini ve titresimini kapat sarj goturur.

4.bluetooth ve wlan da acksa tabki sarj cok gider

bunlari yap emin ol daha az gitcek ;)

peki bnm sorum vardi bnmde N8 varda ben bulamadim sarjin % kac kaldgini nerde gosterior %3o flan diye ?

aspimurat

Üye
Selam arkadaşlar nokia N8 sarj olurken dokunmatik ekranı çalışmıyor ..!!

yilmazumut

yilmazumut

Üye
evet Soc-DooM33 dediği gibi Özellikle 3G muhabbetini kapatırsan 3 gün gidiyor oyunlara ve internete dayanmıyor telefon sadece alo niyetini kullanırsan 1 hafta gidiyor ama test ettim :hmmm

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
aynen beyler dedigim gibi bunlari yparsaniz dha az gider:oke:

seqiz

seqiz

Üye
saolasın

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
bseydegl dostm ;)

axpe

axpe

Üye
1.kardesim ilk oncelikle 3G yi kapat ayarlardan sebekeden GSM yapcaksn sdce ;)

2.sonra ekran parlakligini cok yapma en sondaki olmasin cok sarj gider

3.tus seslerini ve titresimini kapat sarj goturur.

4.bluetooth ve wlan da acksa tabki sarj cok gider

bunlari yap emin ol daha az gitcek ;)

peki bnm sorum vardi bnmde N8 varda ben bulamadim sarjin % kac kaldgini nerde gosterior %3o flan diye ?

arkadaşım nokianın orjinal batery porogramı al çok güzel

Anußis

Anußis

Üye

dalga geçiyon heralde nasıl oluyor o ... ben sürekli yoldayım normal sarjı geçtim telefonu usb yoluyla otobüsteki dokunmatik ekranlara bağlayıp sarj ediyorum... hiçte bi dokunmatik sorunu olmuyor bunu ilk defa senden duydum :islik

nbayram

Üye
selam arkadaşlar nokia n8 sarj olurken dokunmatik ekranı çalışmıyor ..!!

arkadaşlar bende denedim kutu içinden çıkan ya da nokia aletlerle kullanınca sıkıntı olmuyor. Ama yan sanayi aletlerde dokunmatik özelliği kayboluyor.

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
dokunmatik titreşimini biilmemde telefon titreşimdeyken mesaj felan geldiğinde titremiyo şarjdayken

Anußis

Anußis

Üye
nokianın tüm telefonları öyle sarjdayken titreşim motoru çalışmıyor. o sorun değil

metinakrep

Üye
telefonu yeni aldım gerçektende çok güzel telefon içbir sorun yok şarj haricinde günde kullansam 2 saat en fazla ama 2 güne dayanmıyor batarya ben nokia müşteri hizmetlerini arayıp durumu sordum getiin kvk bayisine varsa sorun değiştirler diye ama daha götürmedim ayrıca bu özellikler var diye aldım telefonu yazılanlarda şarjın iyi olduğu yazılıyor ama hiçte öyle değil eğer onu kapat şunu kapat ne anlamı kaldı telefonun anlamadım böyle olursa iade edeceğim almazlarsa tüketici mahkemesine başvuracağım

SilentOne

SilentOne

Üye
al işte bir davacı daha geçmis olsun

SARACX

SARACX

Üye

Arkadaş usb ile şarj ederken eğer kılıf varsa şarj aleti tam oturmaz kılıfı çıkart dene sonucu gör..

Üst Alt