n8 resource klasörü görünmüyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BL@DE02

BL@DE02

Üye
    Konu Sahibi
n8 resource klasörü görünmüyor
arkadaşlar dün uçanlaz arkadaşımız bir konu açmıştı yazı değiştirme için resource ye fonts diye dosya oluşturulması lazım ben pc ye bağlayınca görünmüyor resource gizli dosyalar da açık görünümlü telden denedim xplore ile yine olmadı sizlerde görünüyor mu acaba birtek bende mi böyle yada çözümü var mı ?

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
dostm gzli klasorleri ac iyice her klasore bak olmasi lazm nasl yok :)

sulkoc

Üye
Telefonu kapatın sonra usb ye bağlayın 16gb lık hafızaya bakın orada duruyor klasör :)

• Beğen
Tepkiler: BL@DE02
sh0ck

sh0ck

Üye
Her kafadan bi ses çıkıyor, yoksa oluştur kardeş. Bendede yoktu, oluşturdum, reset atınca font değişti. ;) Kimseyede sormadım niye yok o klasör diye..

Denemekten korkmayalım, para vermişiz, parasının hakkınıda vermeli.

• Beğen
Tepkiler: inanomer
Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
walla her kafadan bir ses ckmis :D

BL@DE02

BL@DE02

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bilmeden konuşuyorsunuz benim birşey bilmediğimi mi sanıyorsunuz ben 6 yaşından beri kullanıyorum pc yi yok dediysem görünmüyor diyorum şimdi ekran alma programı kurulu değil olsaydı gösterirdim gizli dosyaları göstermede açık pc de görünmüyor telde xplore ile görünüyor ama orda da yeni klasör oluşturmama veya içine klasör atmama izin vermiyor özelliklere bastığımda da gizli veya salt okunur da değil n73 de de böyle görünmüyordu daha doğrusu hackli değil diye yok bir şey oluşturulamıyordu resource ye rompatcher la yapıyorduk ama burda şuan görünmüyor sadece başka benim gibi sorun yaşamış arkadaş varmı ve bu sorunu çözmüş biri onu öğrenmek istedim bilmeyen yoksa yorum yazılmasına gerek yok bence ;)

----------Eklendi @ 19:17:54 ---------- Yazıldı @ 19:16:21 ----------

Her kafadan bi ses çıkıyor, yoksa oluştur kardeş. Bendede yoktu, oluşturdum, reset atınca font değişti. ;) Kimseyede sormadım niye yok o klasör diye..

Denemekten korkmayalım, para vermişiz, parasının hakkınıda vermeli.
dostum tele bişey olmasın diye korksaydım hacklemezdim bunun korkmayla ne ilgisi var senin söylediğin şeyi ilk başta denedim ben olmadı ki konu açtım buraya ^^

----------Eklendi @ 19:21:47 ---------- Yazıldı @ 19:17:54 ----------

işte cevap bu ben teli kapatmadan denedim bu küçük ayrıntı yüzünden olmuyormuş şuan denedim göründü teşekkürler dostum aradağım cevap sağol^^

serhatoktar

serhatoktar

Üye
arkadaşlar bilmeden konuşuyorsunuz benim birşey bilmediğimi mi sanıyorsunuz ben 6 yaşından beri kullanıyorum pc yi yok dediysem görünmüyor diyorum şimdi ekran alma programı kurulu değil olsaydı gösterirdim gizli dosyaları göstermede açık pc de görünmüyor telde xplore ile görünüyor ama orda da yeni klasör oluşturmama veya içine klasör atmama izin vermiyor özelliklere bastığımda da gizli veya salt okunur da değil n73 de de böyle görünmüyordu daha doğrusu hackli değil diye yok bir şey oluşturulamıyordu resource ye rompatcher la yapıyorduk ama burda şuan görünmüyor sadece başka benim gibi sorun yaşamış arkadaş varmı ve bu sorunu çözmüş biri onu öğrenmek istedim bilmeyen yoksa yorum yazılmasına gerek yok bence ;)

----------Eklendi @ 19:17:54 ---------- Yazıldı @ 19:16:21 ----------

dostum tele bişey olmasın diye korksaydım hacklemezdim bunun korkmayla ne ilgisi var senin söylediğin şeyi ilk başta denedim ben olmadı ki konu açtım buraya ^^

----------Eklendi @ 19:21:47 ---------- Yazıldı @ 19:17:54 ----------

işte cevap bu ben teli kapatmadan denedim bu küçük ayrıntı yüzünden olmuyormuş şuan denedim göründü teşekkürler dostum aradağım cevap sağol^^

Hocam Benim teldede gözükmüyor olustur diyorum Resource yazıyorum enter a basınca yeni klasor ado altında acıyor ..Teldende klasor olusturmaya çalıştım bu isimli klasor var diyor ama ben hiç bir sekilde bulamıorum yardım lütfen..

ЯReiS

ЯReiS

Üye
resource klasoru olusturulmaz zaten mevcut..telefonu usb ile depolama modunda baglayin ve pc de acilan otomatik kullanim penceresinden klasorleri goster diyin ve resource klasorunu 100% goreceksiniz..simdi baktim orda..

• Beğen
Tepkiler: inanomer
najanaja

najanaja

Üye
kardeş tavsiyem hafıza kartın warsa işlemini orda yap ben öle kullanıyorum 64 mb eski bi hafıza kartım wardı onun içine oluşturdum resource klasörü. Diğer yöntemleri boşver teli hacklemedikten sonra o klasögrü görsen bile işlem yapamazsın kim ne derse desin. Yada amacın sadece font değiştirmekse yazı ekran uygulamalarında font zoomer war onu kullan hiç uğraşma bunlarla.

serhatoktar

serhatoktar

Üye
arkadaşlar dün uçanlaz arkadaşımız bir konu açmıştı yazı değiştirme için resource ye fonts diye dosya oluşturulması lazım ben pc ye bağlayınca görünmüyor resource gizli dosyalar da açık görünümlü telden denedim xplore ile yine olmadı sizlerde görünüyor mu acaba birtek bende mi böyle yada çözümü var mı ?

göründü dostum cok saol öle bakmak hiç aklıma gelmemişti...peki fontu istedigimiz sekilde koyabilirmiyiz baska font falan ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt