n8 refresh sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
XAXT

XAXT

Üye
    Konu Sahibi
n8 refresh sorun
iyi günler telefona güncelleme yüklemek istyrm usb görmüyo tel kaplı olunca teli görüyo açılıyo ses geliyo ama tel açıkken görmüyo telefondanda güncelleme yapmak istyrm ama gözükmüyo yardım lütfen

Dereck

Dereck

Üye
telefonun tuş kilidi aktif ken görmüyor mesela ondan olabilirmi denedin mi?

Dereck

Dereck

Üye
nasıl yani tuş kilidi açıkken takıym ama

bende öyle oluyor tuş kilidi aktif olduğu zaman bilgisayar görmüyor tuş kilidini açar açmaz geliyor hemen. o şekilde bir dene

XAXT

XAXT

Üye
    Konu Sahibi
bende öyle oluyor tuş kilidi aktif olduğu zaman bilgisayar görmüyor tuş kilidini açar açmaz geliyor hemen. o şekilde bir dene

ya bende açık oldugu halde görmüyo tamamenmi kaldrym tuş kilidini bide gücelleme olarak microsoft var yeni sürümü yok telin görmüyo

Dereck

Dereck

Üye
ya bende açık oldugu halde görmüyo tamamenmi kaldrym tuş kilidini bide gücelleme olarak microsoft var yeni sürümü yok telin görmüyo

tamamen kaldırmana gerek yok. farklı bir usb girişine takmayı dene bilgisayardanda olabilir gerekli sürücüler yüklü olmayabilir

hizan

hizan

Üye
arkadaşım bana özelden pm at yardımcı olayım.

XAXT

XAXT

Üye
    Konu Sahibi
tamamen kaldırmana gerek yok. farklı bir usb girişine takmayı dene bilgisayardanda olabilir gerekli sürücüler yüklü olmayabilir

yok işte bikaçında denedim olmadı ya telde soru olsa kapalıyknde görmezdi açılmazdı yazılımsal olabilirmi

hizan

hizan

Üye
iyi günler telefona güncelleme yüklemek istyrm usb görmüyo tel kaplı olunca teli görüyo açılıyo ses geliyo ama tel açıkken görmüyo telefondanda güncelleme yapmak istyrm ama gözükmüyo yardım lütfen

özelin dolu özelini boşalt.

hizan

hizan

Üye
masa üstünde olduğunda yardımcı olurum telden olmaz.

manyaklar61

manyaklar61

Üye
bende telden aratıyorum yok diyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt