N8 Ram..?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
koyeserli1907

koyeserli1907

Üye
    Konu Sahibi
N8 Ram..?
Selam canlar,
Ramblow programında baktığıma göre 6 uygulamam açıkmış ve 86,48 mb ram kullanma hakkım varmış.(o 6 uygulamada menu, giriş ekranı gibi ramdan yemiyen uygulamalar). Bazı arkadaşlar 30 küsür uygulama açtım, 25 küsür açtım yazıyorlar,ben enfazla 17yi gördüm oda çokta teli zorlamayacak uygulamalardı.Nerdeyse hiçbir uygulama açık olmaıdğı halde 86,48 mb ram ne derece doğrudur.Ned for spped açıyorum,spdirman açıyorum,sonra bi yüksek grafikli oyun daha açıcakken kapatıyor kafasına göre uygulamaları.Forumda bazı arkadaşlar açıyor,nettende görüyorum youtubeya koyanlşar olsun sıkıntı yaşamıyor,ama bende nedense sıkıntı oluyor.Sizce bu sıkıntının sebebi nedir,sinirimi bozmuyor değil.
Cevap veren canlara şimdiden teşekkür ederim.

slant1111

slant1111

Üye
40 uygulumu actm arkadasm sen becerememissn...

ozggurr

ozggurr

Üye
Sadece yazmiyoruz ayni zamanda video cekip koyuyoruz da...

Benim ram 106 mb civarinda sabit... Shell programi kullanmiyorum, Shell programlari ya da virus programi oldugunu iddia eden programlar genelde cok ram yerler...

Tek ana ekran kullanmak da Ram'dan tasarruf saglar... Tek ana ekrani bir dene bakalim sorun devam edecek mi?

Emre-45

Emre-45

Üye
Sadece yazmiyoruz ayni zamanda video cekip koyuyoruz da...

Benim ram 106 mb civarinda sabit... Shell programi kullanmiyorum, Shell programlari ya da virus programi oldugunu iddia eden programlar genelde cok ram yerler...

Tek ana ekran kullanmak da Ram'dan tasarruf saglar... Tek ana ekrani bir dene bakalim sorun devam edecek mi?

Ben 3 ana ekran kullanıyorum ram hep 106-107 mb larda. + program falan da kurmadım 40 adet uygulama falan da acablıyorum.Senin telde birşey var ama kardes

webplayer

webplayer

Üye
Telefonu açtığımda 110 küsür mb boş gözüküyor, ilerleyen zamanlarda 80e kadar düşüyor. Hatta şuanda baktım açık uygulama olmamasına rağmen 59mb boş yer gözüküyor ne biçim iş bu! Kapatıp açmadan rami kendi temizleyebilmeli bence. Rami hep 100mb üstünde kalan arkadaşların da nasıl oluyor anlayamadım benim neden 59 o zaman şuan acaba?
Şuan telefonu yeniden başlattım ve 112mb boş ram gözüküyor. nDesk açıldı kendi kendine, kapattım ve şuan 104mb boş ramim var. Spiderman, The Settlers, Hawx, Guitar Rocktour 2 gibi hd oyunları açtım ve boş ram kapasitem 39mb. Üstüne Pes 2011 hd oyununu açtığımda Guitar Rocktour kapandı. 4 tane hd oyun açabiliyor yani daha fazlasında mutlaka birşeyleri kapatıyor. Tabi bu telefonu yeni açtığım için, 60-80mb arasında değişen değerlerde ram kalmış olsaydı 2 taneden fazla açamazdı.
Sorun benim telefonumda mı? Genel durum böyle değil mi? Diğer arkadaşlarda da böyle değil mi? 40 tane hesap makinesi kadar ram yiyen uygulama açılırsa açılır tabi ki. Ancak önemli olan açılan uygulamaların boyutu. Dediğim gibi bende sorun mu var arkadaşlar?

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Bence Hiç Zorlamaya Bile Gerek Yok 40 Tane Uygulama Açık Olsa Ne Olacak Yani :S Sen 2 Oyunu Birden mi Oynayacaksında Böle Yapıyorsun Bence Çok Lüzümsuz Birşey Adamlar Yinede Düşünmüş Yapmışlar BUnada Şükür Edin :) @webplayer Bende Sbp Shell Kullanıyorum Ve İlk Teli Açtığımda Shelle Beraber 114 Mb fln boş oluyor zaman geçtikçe 100 sonrasında da 90 larda Sabitleniyor Daha Fazla Düşmüyor Bende :)

hoss

hoss

Üye
gerek yok o kadar uygulama acmaya , telefonu yavaslatmaktan baska bi ise yaramaz o kadar uygulama acmak

webplayer

webplayer

Üye
Bence Hiç Zorlamaya Bile Gerek Yok 40 Tane Uygulama Açık Olsa Ne Olacak Yani :S Sen 2 Oyunu Birden mi Oynayacaksında Böle Yapıyorsun Bence Çok Lüzümsuz Birşey Adamlar Yinede Düşünmüş Yapmışlar BUnada Şükür Edin :) @webplayer Bende Sbp Shell Kullanıyorum Ve İlk Teli Açtığımda Shelle Beraber 114 Mb fln boş oluyor zaman geçtikçe 100 sonrasında da 90 larda Sabitleniyor Daha Fazla Düşmüyor Bende :)

Bende niye 60'a düşüyor acaba ya :s 60'a ilk defa düştü genelde 80 civarında kalıyor ama gene düşük seninkine göre hem de spb var Allah Allah :s

• Beğen
Tepkiler: tuzluca76
ozggurr

ozggurr

Üye
56 Mb'a kadar dusuyor demissin kesinlikle virus vs olmali... Hele RamBlow temizledikten sonra bile 100'u goremiyorsan bence saglam bir format at telefona...

TheORCUN

TheORCUN

Üye
110-90 arası takılıyor. PC gibi zaten günde 1 2 kere kapanıp açın telefonu rahatlasın....

Uruloki

Uruloki

Üye
132 ile başlıyor kullanınca 105-110 oluyor ama photo3D gibi programları açınca 75-80 arası oluyor

pRime.

pRime.

Üye
Açılışta başlayan ve arkaplanda çok uygulama açık bırakmayın arkadaşlar mobile guard uygulamasıyla ramblow'da ve menüde gözükmeyen uygulamaları kapatabilirsiniz.

muratcan1905

Üye
arkadaşlar hep 110 mb kalmasına imkan yok çünkü uygulama açıp kapattığınız anda sürekli ram gidiyor.
hatta fotoğraf uygulamalarını çoğu zaman açamıyor ram yetersiz diyor.
hep 110 mb gören arkadaşlar ramblow tarzı uygulamaları kapatıpta denesinler derim telefonun kendi performansını görebilmek amacıyla.
40 tane uygulamada gerekli değil bence ancak benimkinde açılmıyor 20 25. açtıktan sonra donuyor ve ekran sapıtıyor.
hd oyunda 5 tane açılıyor 6. yı açarsam ilk açılanı otomatik kapatıyor.

projectmaximo

projectmaximo

Üye
durum bende de aynı 60'a kadar düştüğü oluyo.ama ramblowla temizleyince 100'ün üstüne çıkıyo..tefefonu açar açmaz baktığımda 130mb ram oluyo ama hemen ana ekran uygulamaları falan çalışmaya başlıyo ve 115-120 arası sabitleniyo.sonra uugulama aça kapata bi kaç gün içinde iyice düşüyo.ramblowa girip temizliyorum 100'ü biraz geçiyo 104-105 civarı oluyo.durum böyle..

koyeserli1907

koyeserli1907

Üye
    Konu Sahibi
Az önce eli açtım 123 mb ram vardı,assasian creed hd açtım 40a kadar düştü , kapattım, şuan 113mb ram,hd oyunların ramdan fazla yediğini biliyodum ama bu kadar değil:evet: anladım galiba niye böyle olduğunu.
Cevap atanlara teşekkür ederim.

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
bnm normalde 155 - 135 gibi takılıyor
ama arkadaş yanlış anlamış galiba ben 5 tane oyun açıyorum (oyun dedim ) 6. yı açınca biri kapanıyor böyle gidiyor fakat oyun haricinde 40-45 uygulama açabiliyorum 1-2 oyun olabiliyor açtıklarımda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt