n8 qwerty dik ekran

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eray28

eray28

Üye
    Konu Sahibi
n8 qwerty dik ekran
bana birisi n8 dik ekran qwerty lazım bilen söylerse cok sevinirim...:kop::kop: qwerty dik ekran klavye bilen yokmu.@

author

Üye
Sanırım swype uygulamasını yüklemen lazım dostum, onu yükledıgınde oluyor. fakat swype'ı ben yükledım N8ıme uygulamanın sımgesı ayarları vs. var uygulamalar klasöründe fakat msj yazmak ıcın msjları actıgımda swypele ılgılı hıc bı sey göremıyorum, bılgısı olan varsa N8 ıcın swype nasıl yapılcak bılgı verebılırler mı?
"bıraz arastır forumda bırsürü anlatımı var vs." yazmayın cünkü yazılanların hepsını denedım, ovıden normal ındırdım swype'ı sonra forumda verılen yama dosyalarıyla degıstırdım vs. vs. yıne kullanamadım.

TheORCUN

TheORCUN

Üye
PR2.0 diyorum başka bişi demiyorum. En geç nisan başı...:)

eray28

eray28

Üye
    Konu Sahibi
o guncellemede gelcegı ne malum ki ya odeglde ben geçenlerde gormustum ama 2 gun sonra siteyı kaybettim :S

--------------- Ekleme ---------------

Sanırım swype uygulamasını yüklemen lazım dostum, onu yükledıgınde oluyor. fakat swype'ı ben yükledım N8ıme uygulamanın sımgesı ayarları vs. var uygulamalar klasöründe fakat msj yazmak ıcın msjları actıgımda swypele ılgılı hıc bı sey göremıyorum, bılgısı olan varsa N8 ıcın swype nasıl yapılcak bılgı verebılırler mı?
"bıraz arastır forumda bırsürü anlatımı var vs." yazmayın cünkü yazılanların hepsını denedım, ovıden normal ındırdım swype'ı sonra forumda verılen yama dosyalarıyla degıstırdım vs. vs. yıne kullanamadım.

ilgilendıın ıcın saol ama bu swypemesaj yazarken elle harf gırme gııbısey deqılmı ben ole zannedıyodum..

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
yakında çıkar bekle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...