N8 Pr1.1 hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

uçanlaz

Üye
    Konu Sahibi
N8 Pr1.1 hakkında
Telefonum 50 gndr servstydı bugun aldıgımda ise Pr 1.1 yukluydu ,çok üzülerek söyluorum çok fazla birşey beklenmemeli P 1.1 den bi farklılık göremedim açıkcası

yilan53

Üye
evet bende güncelledim de ne vark var yatay aramalar haricinde

Starsley

Web sürümü değişmiş ve performans iyilestirmeleri

melihbeyza

melihbeyza

Üye
hiç bi değişiklik yok sadece aramalarda yatay arayabiliyosun başkada hiç bi fark yok bumuydu yani n 8 güncellemesi ayıp vallaha nokıa ya bide ıphonla yarışıyomuş traşın kralı kaç gündür beklenen forumlarda yazılan bumuydu güncelleme hayal kırıklığı tamamen......................

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
tamam dediğiniz gibi olmuş güncelleme ama daha ne bekliyordunuz ki ?

Starsley

Asıl özellik pr2 ve 3 te gelecek

matanist

matanist

Üye
Ben de yükledim az önce pek farrk göremedim hız dışında. Buna da şükür.....

mc_mfi

Üye
evet bende güncelledim de ne vark var yatay aramalar haricinde
arkadaşlar gpu iyileştirilmiş örneğin ben layar ı düzgün hiç çalıştıramadım ama pr1.1 ile süper çalışıyo önceden uygulamalar gpu yaetersizliğinden kasıyodu kapanıyodu şimdilik hiç sorunum olmadı

melgklay

melgklay

Üye
Evet gpu artmış telefon hızlanmış bazı hatalar düzelmiş.. Aslında az değil bu iyileştirmeler ama forumlarda ve konuşmalarda o kadar çok şeyin adı geçtiki, beklentilerimiz yükseldi.. Şimdide doğal olarak bunlar yetmiyor bize.. Insan psikolojisi yani.. Eğer güncelleme Sadece yatay ekran arama getirecek deselerdi bu güncellemeye bayılır ayakta alkışlardik.. Bir düşünün.. Öyle değil mi?

akibet2

Üye
Merak Ediyorum Burda p.r 1.1 Laf Atan arkadaşlar Telefondan ne kadar anladığını merak ediyorum . açıkcası

PR 1.1'de Gözüme iLk çarpan yatay dikey ekrandaki iyileştirme
Web Tarayıcısındaki iyileştirmeler
Bazı Hataların Düzeltilmesi teknik anlamda.

Bazı arkadaşlar Gözle görülür şekilde bu yazdıklarımı benm gibi görebiliyorda burda P.r 1.1 veya N8'e laf atan arkadaşlarım neden bunları göremiyor çok merak ettim açıkcası :off:

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
ben gerçekten ne beklediklerini merak ettim açıkçası !!!

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
  • arkadaşlar pr1.1 ile gelen yenilikler meraklıları bakabilir...
  • Yeni kablosuz ağ simgesi
  • “Müzik çalar” ekran koruyucusunda yeni görünüm
  • Arayüzde hız ve istikrar artışı
  • Yatay arama ekranı
  • Galeride ve müzik çalarda arama imkanı
  • Yeni giriş arayüzü (?)
  • Tarayıcıda sayfaların önbelleklenmesi ve ileri-geri tuşları
  • Navigasyon için rehber kayıtlarındaki adres bilgisini kullanma imkanı
  • İşlevler için görünüm seçenekleri
  • Kablosuz ağ taramada düzeltmeler
  • Mesajların kaydedilmemesi sorununa düzeltme
  • Dokunuş algılanışında artış

ipkry

ipkry

Üye
Telefonum 50 gndr servstydı bugun aldıgımda ise Pr 1.1 yukluydu ,çok üzülerek söyluorum çok fazla birşey beklenmemeli P 1.1 den bi farklılık göremedim açıkcası
Bnece derhal tüketici hakları mahkeöesine başvurup paranı geri al, sırf kıllık olsun işlerini ii yapsınlar

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
bunlarda ek olarak gelenler....herkese iyi forumlar...:oke:

• Web tarayıcı güncellemesi (7.2.8.10)
  • QuickOffice güncellemesi (6.4.166) ve düzenleme seçeneklerinin ödeme yapmaya gerek kalmadan aktif olarak gelmesi
  • Ofis dokümanlarını görüntülerken yaşanan yakınlaştırma sorunlarının giderilmesi
  • Adobe Reader güncellemesi (2.5.653)
  • Nokia Email özelliklerinin güncellenmesi, bekleme ekranı desteği, arayüz düzenlemesi gibi özellilerin yazılıma entegre edilmesi.
  • Daha hızlı işletim sistemi ve geliştirilmiş performans iyileştirmeleri. Daha az ram ve işlemci tüketiminin yanında daha az pil tüketiminin sağlanması.
  • Yatay ekranda arama tuşlarının ekrana gelmesi
  • Fotoğraf ve video kalitesinin gözle görülür ölçüde artması

AYNA

AYNA

Üye
  • arkadaşlar pr1.1 ile gelen yenilikler meraklıları bakabilir...
  • Yeni kablosuz ağ simgesi
  • “Müzik çalar” ekran koruyucusunda yeni görünüm
  • Arayüzde hız ve istikrar artışı
  • Yatay arama ekranı
  • Galeride ve müzik çalarda arama imkanı
  • Yeni giriş arayüzü (?)
  • Tarayıcıda sayfaların önbelleklenmesi ve ileri-geri tuşları
  • Navigasyon için rehber kayıtlarındaki adres bilgisini kullanma imkanı
  • İşlevler için görünüm seçenekleri
  • Kablosuz ağ taramada düzeltmeler
  • Mesajların kaydedilmemesi sorununa düzeltme
  • Dokunuş algılanışında artış

adamlar ilk güncellemeye rağmen baya iyileştirme yapmışlar bence.şimdi bizim beklentimiz görüntüsel değşiklikler olsun fark edelim istiyoruz ama systemdeki hatalar onarılıyor daha stabil çalışsın diye cihaz.yavaş yavaş bunlar onarılınca görünümsel olarakta geliştirme yaparlar heralde..

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
adamlar ilk güncellemeye rağmen baya iyileştirme yapmışlar bence.şimdi bizim beklentimiz görüntüsel değşiklikler olsun fark edelim istiyoruz ama systemdeki hatalar onarılıyor daha stabil çalışsın diye cihaz.yavaş yavaş bunlar onarılınca görünümsel olarakta geliştirme yaparlar heralde..

Aynen katılıyorum daha ne bekliyorlarki bu daha ilk güncelleme daha ne istiyorsunuz
fotoğraf çekerken flaş insanları mı dondursun
uzay mekiğine mi dönüşsün
çaymı demlesin size :ehe:ehe:ehe:ehe

atillax

Üye
yükledim güncellemeyi ama müzik çalarda arama seçeneği bulamadım :(((

Starsley

Çok şey istiyosunuz bence arkadaşlar bu daha ilk güncelleme

sparrow59

sparrow59

Üye
güncelleme bana da geldi ama güncelleştirme yapmadan önce size bi sormak istedim. güncelleme yaptıktan sonra eskiye ait herşey siliniyomu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt