N8 PR1.1 güncelleme şarj problemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
N8 PR1.1 güncelleme şarj problemi
n8 imi dün itibari ile güncelledim.. fakat normalde 2.5-3 gün süren şarjım 16saat te bitti.. artık şarjım çok az gidiyo... sizdede böle bi problem var mı ?

hastali

Üye
yükLeyemedimki daha bi yüklersem eğer sölücem gelmedi gitti nebçm güncelleme bu anlamadım güncelleme geldi herkezde bi problem war bize daha gelmedi bu nebçm nokia ya

TheORCUN

Üye
İşlemcinin kapasitesini açmışlar biraz, overlock tarzı bir şey... Şarj şikayeti olmadığı için feda etmişler galiba..

mc_mfi

Üye
ya bende n95 vardı ondada aynısı oldu bi güncelleştirdim bi zor gidiyodu ha şimdide n8 30 saat felan gidiyo iyi kullnama ile

Konu Sahibi
İşlemcinin kapasitesini açmışlar biraz, overlock tarzı bir şey... Şarj şikayeti olmadığı için feda etmişler galiba..

işlemcinin kapasitesini açtıkları telefon kullanımında hiç bi hızlanma etkisi yaratmamış..ayrıca şarj gerçekten çok az gidiyor.. doğru düzgün kullanmıyorum bile.. bide film izleyip internete girsem 5 -6 saate biter heralde

matanist

Üye
İşlemcinin kapasitesini açmak o kolay olsaydı keşke bir iki uygulamayı güncellemişlerdir hepsi o kadar arkadaşlar pr1.1 hepsi hepsi

şarj sorunu olacaksa ben güncellemem kalsın böyle

Utku

Üye
2.parti n8lerde güncellenmiş şekilde mi geliyor samsunda nokia shopa mart ayının 15 inde gelecekmiş n8 1 ay daha yattı n8 işi

Utku™;3188205' Alıntı:
2.parti n8lerde güncellenmiş şekilde mi geliyor samsunda nokia shopa mart ayının 15 inde gelecekmiş n8 1 ay daha yattı n8 işi
Kardeş sen Samsun'da mısın

Bende biraz samsun'dayım da ondan sordum

dün güncelleme yaptım nokia n8 şarjım 2 ş3 gün gidiyordu güncellemeden sonra 8ş10 saat anca gidiyor. eski yazılıma nasıl dönerim acaba yedekte almamıştım.lütfen yardım.veya başka bir yol var mı?

----------Eklendi @ 10:22:47 ---------- Yazıldı @ 10:22:05 ----------

lütfen çözüm bulan yazsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...