n8 pr 2.0 ne zaman çıkar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aagkn

Üye

ben ilk kullananlardan olmasamda çok bekleyerek ve isteyerek aldım n8 i fakat çıkan PR1.1 ve 1.2 güncellemeleri beklentilerin çok altında hatta bana göre hiçbir şey vermedi denecek kadar kötü (yatay arama ekranı hariç.Hoş oda çok önemli değilya hadi onu sayalım).
Bundan dolayı PR 2.0 nin önemi dahada artıyor ben kendi adıma tekrar beklentilerimi karşılamıyacak derecede köyü bir güncelleme olursa PR 3.0 ü beklermiyim bilmiyorum. Ama yinede bekleyebilirim söz veremem

evet ben de teknosadan almıştım sözleşme felan yok orayı anlamadım

ЯReiS

Üye
bu ay icinde 2.0 guncellemesi firware de olacak..

arkadaşlar Pr1.2 059D954 Kodlu N8 e bugün çıktı. türkcell üzerinden yükledim ama hiçbi değişiklik göremedim aksine yükleme bittikten sonra iyi bi kasma oldu şuan yok ama ne düşünüyosunuz yükleyen arkadaşlar? Pr 2 nin videolarını izledim pek inandırıcı gelmedi ama sabırsızlıkla bekliyorum. dik konumda QWERTY klayve yi ekleseler çok makbule geçer

nisanda gelcek ins pr 2.o 4 gozle beklioruz..

beyler geldimi pr 2.0 ? haziran olacak 3 gün sonra ben telefonda bakıom hala günelleme yok dior.? HTC Desire HD alsammiki die çokdüşünüyorum takas kafa kafaya

slm,eger takas varsa üzerine ücret ödemeden ben olsam degistiririm cünkü android gelecegin sistemi birde desire hd tadina doyum olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...