N8 oyunların (save) yedeğini alma. Yardım Lazım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[alikan]

[alikan]

Üye
    Konu Sahibi
N8 oyunların (save) yedeğini alma. Yardım Lazım.
Telefona pazartesi günü Nokia Shop'tan yeni yazılım yükleticem doğal olarak herşey gidecek, rehber ve galeri yedeğini ovi suite'den aldım fakat öğrenmek istediğim en önemli şey oyunların save dosyaları nasıl oluyor nerede oluyor. Avatar ve Angry Birds oyunundaki savelerde gidecek özellikle angrybirds oyunundaki saveleri nasıl kurtarırım oyunu tekrar kurduğumda savelerin gitmemesi için ne yapmam lazım. Bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

melgklay

melgklay

Üye
Bu konuda banada yardım lazım ya

TheORCUN

TheORCUN

Üye
PC'ye telefonunuzu bağlayın; Nokia Ovi Suite'yi çalıştırın. Araçlar->Yedekleme yolunu izleyin, yedeklenecek dosyaları seçin, ve yedeklemenizi yapın :oke:

najanaja

najanaja

Üye
walla ben ilk aldığım hafta çökertmiştim hiç açılmıyordu yedekte alamamıştım nokia shopa gidip yazılım attırdım neyseki hiç bişey gitmemişti tabiki mass memoryde oyunlar hafızaları herşey duruyodu şimdi yine aynı durumdayım tel hiç açılmıyo yazılım atmayı denedim olmadı hata veriyo phoneix yarın bende gidecem nokia ya umarım yine bütün uygulamalar yerli yerinde olur. hazla zayi wermeden kurtarırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt