[alikan]
Üye
N8 OviMaps kaldırıp tekrar kurmak istiyorum Yardım Lütfen.
Dün telefon ovi suite ile bağladım ve haritalarda güncelleme buldu bende yükle dedim önce mevcut haritalar telefonunuzdan kaldırılacak bekleyin filan yazdı bekle bekle yarım saat geçti bende takıldı filan sandım iptal etmeye çalıştım olmadı kapatmaya çalıştım olmadı bende kabloyu çıkardım pc den. Sonra açtım baktım ovimaps var ama türkiye haritası yok ovi ye bağladım tekrar türkiye harıtasını ve sesli yönlendirme şeyini indirdim. Şimdi açıyorum sıkıntı yok ama konumu bulamıyor Gps'ide bulamıyor belli ki bişey eksik oldu.
Sürüm: 3.06 10wk46b01
Map versiyon: 0.2.42.122 yazıyor
Şimdi bunu kaldırıp sil baştan yeniden yüklemek istiyorum ama uygulama yöneticisinden yüklü uygulamalar bölümüne baktığımda ovimaps yada haritalar diye bişey göremedim neyi kaldırmam lazım nereden kaldırmam lazım.?? Yardım ederseniz sevinirim...
Sürüm: 3.06 10wk46b01
Map versiyon: 0.2.42.122 yazıyor
Şimdi bunu kaldırıp sil baştan yeniden yüklemek istiyorum ama uygulama yöneticisinden yüklü uygulamalar bölümüne baktığımda ovimaps yada haritalar diye bişey göremedim neyi kaldırmam lazım nereden kaldırmam lazım.?? Yardım ederseniz sevinirim...