N8 OviMaps kaldırıp tekrar kurmak istiyorum Yardım Lütfen.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[alikan]

[alikan]

Üye
    Konu Sahibi
N8 OviMaps kaldırıp tekrar kurmak istiyorum Yardım Lütfen.
Dün telefon ovi suite ile bağladım ve haritalarda güncelleme buldu bende yükle dedim önce mevcut haritalar telefonunuzdan kaldırılacak bekleyin filan yazdı bekle bekle yarım saat geçti bende takıldı filan sandım iptal etmeye çalıştım olmadı kapatmaya çalıştım olmadı bende kabloyu çıkardım pc den. Sonra açtım baktım ovimaps var ama türkiye haritası yok ovi ye bağladım tekrar türkiye harıtasını ve sesli yönlendirme şeyini indirdim. Şimdi açıyorum sıkıntı yok ama konumu bulamıyor Gps'ide bulamıyor belli ki bişey eksik oldu.

Sürüm: 3.06 10wk46b01
Map versiyon: 0.2.42.122 yazıyor

Şimdi bunu kaldırıp sil baştan yeniden yüklemek istiyorum ama uygulama yöneticisinden yüklü uygulamalar bölümüne baktığımda ovimaps yada haritalar diye bişey göremedim neyi kaldırmam lazım nereden kaldırmam lazım.?? Yardım ederseniz sevinirim...

Uruloki

Uruloki

Üye
menüyü aç sonra seçeneklerden düzenle de orda ovi maps e uzun bas sonra sil çıkıcak ordan silmesi lazım

[alikan]

[alikan]

Üye
    Konu Sahibi
menüyü aç sonra seçeneklerden düzenle de orda ovi maps e uzun bas sonra sil çıkıcak ordan silmesi lazım

Bu dediğini yapmak sadece oradaki kısayolu kaldırmaz mı? Ben programı komple kaldırmak istiyorum

by_oguz

by_oguz

Üye
[alikan];3194234' Alıntı:
Bu dediğini yapmak sadece oradaki kısayolu kaldırmaz mı? Ben programı komple kaldırmak istiyorum
programıda kaldırıyor. arkadasın dedigini aynen yap. ovi maps içinde betalabs a gir orda harita için bi pro var onu indir, yükledikten sonra haritaları telden wlan la yükle.

Utku

Utku

Üye
Herhalde sorununu çözer oğuzun dediği

[alikan]

[alikan]

Üye
    Konu Sahibi
Denedim de kaldırma başarısız diyor hep..??!! Neden acaba

SilentOne

SilentOne

Üye
sisteme gömülü olduqundan kaldıramazssın

Uruloki

Uruloki

Üye
eminmisin peki ovi store da gömülümü silentone peki nokia türkiye her iki uygulama içinde kaldırabilirsiniz dedi ve neden ovi store da ovi maps uygulaması var telefona gömülü değil onlar benim ovi store da aynı hatayı veriyor istersen yedek al sonra veri sil ve yükle yap düzelir ki unutmadan söyliyim uygulmalar seçenğini kaldır yedekleme listesinden yoksa çalışmaz yine

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
kardeş kesin çözümü söyliyim sana cities diye bir klasör var dosya yöneticisi depo hafızada onun üzerine gel basılı tut sil de silinicek biraz uzun sürebilir ondan sonra güncellemeyi tekrar yükleyebilirsin harita dosyaları daima cities klasörünün içindedir iyi forumlar...

--------------- Ekleme ---------------

kardeş nokia beta labs ta üye ol oturum aç en yeni versiyonunu ordan indirebilirsin dediklerimi yaptıktan sonra tekrar yükle haritalarda güncelle diye birşey göreceksin wifi ye bağlan listeden avrupa avrupadan türkiyeyi bul güncelle bunları yaptıktan sonra en yeni ovi maps ve en güncel türkiye haritasını elde ediceksin iyi forumlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt