skyhanb
Üye
-
Konu Sahibi
-
Herkes telefon yeni uygulama çıkar diyor ama evet çıkıyo saçma sapan saçma sey dolu ovi Allah aşkına biri bana yok abi desin. En basitinden Çok sevdiğim angry Birds oyununu demo yayınlıyorlar satın almak istiyorsun ülkemizde Nokia sağolsun yok. Ama androit yada iphone öyle mi arkadaşlar Kızmayalım Tartışmayalım fanatikliğin luzumu yok benden çok nokia kullanan yoktur eyvallah artısı var yok değil ama bu konularda geride. Telefonu aldım hatalar resetler vay arkadaş bi cihaz bu kadar mı sorunlu çıkar bana denk geldi Benim Tavsiyem parası olan arkadaş gitsin Androit geleceğin yazılım tabanlı tel alsın HTC bence gayet başarılı tl.Nokia artık şu SİS simbiyan saçmalığından vaz geçmeli kaybedicek yoksa.
Problem ovi de uygulama kıtlığının bulunması değil,sorun olan durum uygulama meraklısı olan bir insanın neden hala inatla Nokia kullanmakta ısrar etmesidir???
Gelmesi lazım . Biraz geç gelebiliyor fazlasıyla . Beklemen gerek .ya ben ovi den uygulama vs . indirirken telefona gönder diyorum ama hiç link felan gelmiyor bilen var mı acaba yardımcı olabilir misniz ? :S
ya ben ovi den uygulama vs . indirirken telefona gönder diyorum ama hiç link felan gelmiyor bilen var mı acaba yardımcı olabilir misniz ? :S
Beğenmiyorsan satarsın ve iphone, htc veya samsung alırsın buraya tartışma ortamı yaratacak mesajar yazmayın lütfen. Bende kendi adıma konuşayım bazı arkadaşlarım ve akrabalarım bu telefonu aldı ve gayet memnunlar. Hepsinin tek şikayeti internet tarayıcısı. O da güncellemeyle düzelecek.arkadaşlar bende n8 i ilkçıktığı gün aldım ve uzun zamandır da nokia kullanıcısıyım ama hiç bir şey n8 in başarısız bir cep telefonu olduğunu değiştirmiyor yorumları okuyurum inatla körü körüne n8 sovunan arkadaşlar var bu aleti bende kullanıyorum sürekli bloke oluyor kendi kendine reset atıyor programlar menüsüne girince inanın ki 1 dakika bekliyorum menünün açılması için şu an için aklıma gelenler bunlar daha ne gibi hataları olması lazım ki siz bu telefona başarısız diyesiniz bilmiyorum.Ama ben kendi adıma konuşuyorum bu telefon kendinden beklenenlerin hiç birini karşılayamadı ve şu anki durumu ile kimseye tavsiye etmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?