n8 öldü acil yardım edecek birileri varmı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sand_storm

sand_storm

Üye
bende bellenin üzerine direk annayı yükleyince böyle sorunla karşılaştım.dead phone flaş işe yaramadı sonra kvk ya verdim 15 gün sonra cihaz değişimi olarak geri aldım.ama bunada madness arkadaşımızın belle sürümünü yükledim.ama telefonu tekrar üzerine anna yükleyip kvk ya gönderecem çünkü cihaz değişimi yaptılar ama sorun oldu gelen aramada ekran açılmıyor.ekran simsiyah sadece zil çalıyor ben tuş kilidini açarsam ekran açılıyor.oyüzden kvk ya verecem belki anakart değişimi olur.yani sana tavsiyem kvk ya ver belki cihaz değişimi olur sendede

komagenne

komagenne

Üye
    Konu Sahibi
bayram ağzı düştüğüm duruma bak ya galiba öyle olacak :(

sand_storm

sand_storm

Üye
dert etme kardeş ver kvk ya 15 günde alırsın telefonu belkide cihaz değişimi olur

komagenne

komagenne

Üye
    Konu Sahibi
sanmam çünkü teli bozan benin illaki anlaşılır kullanıcı hatası diye

DARKOFLEGEND

DARKOFLEGEND

Üye
kvk ya vermeden önce son bir çare şunu dene ye bilirsin forumda anlatılanlar olmuyorsa
cihazı tamamen kapat yani8 saniye kapamatuşuna bas tel 2 kez titresin sonra ponex ile nokonnec modunda pc ye bağla scandinavya dosyaları forumda var onları telefona deat modunda flaşla hata verecek ama tel flaşı yemiş olacak aynı dosyaları aynı şekilde yine flaşmoduna getir ama flaşlama opsionsdan belle dosyalarını deiştireceksin ama bu sefer 4 dosyayı deiştirdikten sonra (c:\program files\nokia\phoenix\products\RM-596\RM596_032_000_M006_16G.fpsx) 5.olarak bu dosya kırmızı renkte gözükecek ve dokunmuyosun buna bu şekilde flaşla bi hatamesajı gelecek telefonun açma düğmesine 1 kez basıp nocennek yerini usb 1 moduna alıyorsun sonra o gelenmesaja ok deyip devam ediyorsun %10 20 diye saymaya başlayacak bitince 1 hatamesajı daha gelecek iptal diyeceksin ve bekleyeceksin 25 den geri saymaya başlayacak bekleyeceksin sayma işlemibitsede bekle yine en sonunda scesfull yazısı çıkacak işte belle kullanmaya hazır hayırlı olsun 2 gün önce kurtulşun bellesini yüklerken tel öldü forumda yazanların hepsini denedim bir türlün olmadı tam kvk yolu gözüktü derken bi arkadaşım böle bişeler anlattı yaptım oldu ve kullanıyorum şimdi kurtuluş bellesini gayet başarılı.

komagenne

komagenne

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar çok şükür n8 dirildi burdan emeği geçen hizan abime çok teşekkür ederim çok yardımcı oldu bana tekrar saygı ve teşekkürlerimi iletirim..

okitox

okitox

Üye
Ne olduğunu nasıl yaptığını da yaz da millet faydalansın kardeş...

komagenne

komagenne

Üye
    Konu Sahibi
n8 im 2 gün önce ölü moduna geçti sağ olsun burdaki arkadaşlar yardımcı oldular.. tele kurtluş40 belle si yüklerken bir hata yaptım sonra yardımla birlikte deat flaşlama yaptık formda da yazıyor nasıl yapıldığını ordan takip edebilirsiniz ben acemi olduğum için sizi burdan yanlış bilgilendirmek istemem..

TheMadness

TheMadness

Üye
n8 im 2 gün önce ölü moduna geçti sağ olsun burdaki arkadaşlar yardımcı oldular.. tele kurtluş40 belle si yüklerken bir hata yaptım sonra yardımla birlikte deat flaşlama yaptık formda da yazıyor nasıl yapıldığını ordan takip edebilirsiniz ben acemi olduğum için sizi burdan yanlış bilgilendirmek istemem..
Ben daha 2 ay öncesinde telefonuma hiç flash atmamış biriyim. 1 aydır da cfw yazıyorum. Forumda her şey var uygulamak gerekiyor dikkatlice

n000k

n000k

Üye
dead flaş en kolay flaştır zaten.. sanırım sen panikle yanlış flaşlar attın ondan böyle işin uzadı.. ama senin gibi bende öldürmiştüm teli .. şarj göstergesi ışığı sadece yanıp sönüyordu.. ayrıca 8 sn değil.. arka arkaya 3 titreşim hissedene kadar basçaksın telin power tuşuna ondan sonra zaten tel flaş atmaya hazır hale geliyor.. sonra ya scandinavia yüklücen < buda downgrade demektir> yada en son hangi yazılım yüklüyse onu tekrar yüklücen dead flaş ile.. buda aklınızda bulunsun.. geçmiş olsun arkadaş...

komagenne

komagenne

Üye
    Konu Sahibi
sağol arkadaşım baya bi tırstım zaten ama bu son şimdi belle de var kafa rahat çok şükür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...