n8 muzik oynatici problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
n8 muzik oynatici problemi
arkadaslar n8 muzik playerda (kendi orjinal muzik oynaticisi) mp3lere ek olarak baska muziklerde var. Mesela telefona angrybirds real golf vb oyunlar yuklu we bunlarn tum muzikleri oynaticida cikiyor. Muzik oynaticidan siliyorum bu kezde oyunlar acilmiyor. Yani muzik playerdan silince oyundan da siliyor.
Nasil yapmam gerek muzik playerda bunlarin gorunmemesi icin?

Asteroid9

Asteroid9

Üye
Evet aynı sorun bendede var :(

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaslar acil yardım bekliyossss

----------Eklendi @ 13:15:15 ---------- Yazıldı @ 12:19:06 ----------

arkadaşlar bi el atıverin şu konuya pls

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​telefonunuzu 25.007 ye güncellediniz mi

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
evet

kazım61061

kazım61061

Üye
arkadasım ...dosya yonetıcısıne gıt ordan soundan bul o muzıklerııı baka bakalım oyunların klasorlerı varmı varsa onlara yoksa ayrı klasor acc sonra oraya ama kopyala at aayrı klasore sonra gıt muzık calardan sıl muzıklerıı ...ama pc den yap bu ıslemlerı umarm problemın duzelıcektırrr..

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
arkadaslar bir dosya var eger onu rofs2 icine yada C hafizasina atarsaniz sadece E yada F misic/images dosyalarini gosterir yani oyun klasorleri gorunmez.eger bana rofs2 dosyasinin linkkini atarsaniz ben yapip atabilirim.

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
ben de sadece anna güncellemesi var arkadaslar. naptımsa gideremedim bu sorunu ya

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Depolama moduna alın resources private gizli salt okunur yapın ama içindekileri değil klasörü böylece halloluyor ben öyle yaptım şahsen . :oke:

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
olmuyor arkadaşlar tüm yazılanları denedim ama olumsuzzzzz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...