N8 Müzik Kütüphanesi Yenileme Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
    Konu Sahibi
N8 Müzik Kütüphanesi Yenileme Sorunu
Merhaba Arkadaşlar, Benim N8'e yeni müzikler kopyalıyorum, kütüphaneyi yenile dedikten sonra hiçbir dosya eklemeden Kütüphane Güncel bildirimi ile karşılaşıyorum. Bu sorun Reisv4.0 N8 Belle RM-596_111.030.0609 Türkçe'yi yükledikten sonra ortaya çıktı ve acilen düzeltmem lazım. Yardımlarınızı bekliyorum!!!

emreli01

emreli01

Üye
benim başımada geldi sorunu şöyle çözebilirsin mp3 ler eger hafıza kartında ise hafıza kartını eger telefonda ise telefon hafızasını biçimlendir büyük olasılık düzelir

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
    Konu Sahibi
benim başımada geldi sorunu şöyle çözebilirsin mp3 ler eger hafıza kartında ise hafıza kartını eger telefonda ise telefon hafızasını biçimlendir büyük olasılık düzelir

Bilgi için teşekkürler. Müziklerin hepsi Depo Hafızası'ndaydı. Şimdilik E ve F'yi biçimlendirdim. Ama sorunum çözüldü diyemem. ReisV4.0'ın normal Belle'den çok farkı var. Bir şekilde bu sorunun üstesinden gelmemiz lazım.

emreli01

emreli01

Üye

Bilgi için teşekkürler. Müziklerin hepsi Depo Hafızası'ndaydı. Şimdilik E ve F'yi biçimlendirdim. Ama sorunum çözüldü diyemem. ReisV4.0'ın normal Belle'den çok farkı var. Bir şekilde bu sorunun üstesinden gelmemiz lazım.
tam düzelmedi ise cwf yapan kişiye sormalısn bence

ANIL

ANIL

Admin
hafızadan bu dosyaları sildin mi?

E:\private\101ffca9\harvesterdbv10_2.dat
E:\private\10281e17\[101ffc31]mpxv3_4.db
E:\private\10281e17\[101ffc31]pcv6_2.db
E:\private\10281e17\[102830AB]thumbnail_v4.db
E:\private\10281e17\[102830AB]thumbnail_v4.db-journal

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim. Yeni CFW attım onunla mutluyum. Tekrar teşekkürler ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt