N8 .MKV oynatmiyor yardim lutfen.

Sponsorlu Bağlantılar

atabey444

Üye
yapmayin arkadaslar o kadar buyuk mkv mi olur allah askina zaten mkv nin amaci dusuk boyutta yuksek kalite saglamak

+1111111

mkv denince akla ilk gelen 300 mb yüksek kaliteli ve yüksek sıkıştırılmş filmler gelir.bunlar bluray veya yükske kaliteli dvx film oynatmaya çalışıyor minicik cihazdan:) akıl var mantık var arkadaşlar. ben core 2 duo işlemcili 512 mb ekran kartlı sistemimle bile hd filmleri akıcı ve kaliteli bi şeklde izleyemiyorum.sistem kasıyor? sizin elinizdeki telefon 680 mhz işlemcili bir telefon biraz mantık anlarık teknolojiden anlamıyorsunuz matematikden anlayın bari :D

--------------- Ekleme ---------------

urfali kardesim ben yurtdisindanim onun icin cin mallariyla cok alakam yok ama bence farkedecegini dusunmuyorum cunki birisi cinde digeri avrupa olmasi birsey ifade etmiyor sonucta ayni uretim standardi var. ayni parcalar ayni yazilim kullaniliyor :oke: bide kvk ve cin mali arasinda neden cin malini tercih ediyorsun anlamis degilim?

çin malları 2 ye ayrılır 1.si tamamen çinin kendi üretimi olan taklit mallar 2.si ise düşüm maliyetli iş gücünden dolayı bazı büyük markaların çinde fabrikasyon kurup üretimi çinde gerçekleştirmesidir. örneğin vodafone marka telefonların hemen hemen hepsi made in china yazar fakat çin mali değil o üretildiği yer çin dir. bilmem anlatabildimmi

Anußis

Anußis

Üye
8gblik bir HD Filmi bile pc arada kasarak açıyor ... telefona bismillah açmaz o kadar büyük boyutlu dosyayı bir arkadaşta 1 tbyi acar diyor hayırdır kardeşm öyle bir film varmı ve ayrıca hadi bakalım dediğin arkasında durda bi çalıştır bakalım

atabey444

Üye
8gblik bir HD Filmi bile pc arada kasarak açıyor ... telefona bismillah açmaz o kadar büyük boyutlu dosyayı bir arkadaşta 1 tbyi acar diyor hayırdır kardeşm öyle bir film varmı ve ayrıca hadi bakalım dediğin arkasında durda bi çalıştır bakalım

bunlar yakında N8 e çamaşırda yıkattırmaya çalışır 1 milyar para verdiler ya çekeceği var nokianın bunların elinden :))

• Beğen
Tepkiler: Anußis
Anußis

Anußis

Üye
bunlar yakında N8 e çamaşırda yıkattırmaya çalışır 1 milyar para verdiler ya çekeceği var nokianın bunların elinden :))

+1

aynen kardeşim ben cılgın hırsız diye 2 gblik divx bi film attım mesela filmi izlerken mesaj geliyor filmi durdurup mesaja bakıyorum sonra tekrar videolara geliyorum play tuşuna basınca 30 saniye falan yükleniyor diyor sonra geliyor kaldıgım yerden :)

atabey444

Üye
3 ay sonra toplu bi para geçecek elime almayı düşünüyorum 3 günlük dünya neden içimde kalsınki :D

• Beğen
Tepkiler: aagkn

fatihkul

Üye
mkv dosyalarında ses gelmiyor sebebi ne olabilir hiçbir mkv de ses alamadım ses işaretinde çarpı oluyor ve öyle kalıyor bilen biri varsa cvp için şimdiden teşekkürler

Üst Alt