n8 mi n9 mu tavsiyeniz nedir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
srdrrr

srdrrr

Üye
    Konu Sahibi
n8 mi n9 mu tavsiyeniz nedir
Iyi gunler.n8 ve n9 arasinda kararsizim.
N8 in begendigim ozellikleri sunlar; kamera,kamera flashi,arakablosu ile flash bellek baglanabilmesi gibi ozellikleri ilgi cekici.
N9 u fazla inceleyemedim ancak kamera flasinin n8 kadar iyi oldugunu dusunmuyorum bunun disinda on kamerasi olmasina ragmen goruntulu gorusmeyi desteklememesi de eksiklik.flas bellek baglanabiliyor mu onu bilmiyorum.
Bunlar benim bildiklerim.cok i bilgiye sahip olmadigim icin tavsiye istiyorum.tesekkurler.

_RYUK_

_RYUK_

Üye
son guncellemeden sonra benim bildigim kadariyla N9 a goruntulu kunusma geldi

candost38tr

candost38tr

Üye
n8 kullanıyorum n9 pek ınceleme sansım olmadı fakat belırttıgın gıbı n8 anlatmakla bıtmez.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
tasarım olarak n9 çok şık ama kamera olarak n8 çok çok iyi aralarındada 400tl gibibir fark var

.Murat.

.Murat.

Üye
n9,a radyo bile koymamışlar flaş desteği yok artırılabilir hafızası yok bluetooth daha yavaş
n9 artılarıda yok değil işlemcisi ram kat kat üstün ekran çözünürlüğü daha yüksek

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
eger ikisinin arasinda tercih yapman gerekiyorsa kesinlikle n9 almalisin. 8 mp. de yeterli bence telefon icin. Meego gibi bir isletim sistemi gelmez bir daha. (simdi kimse bana samsung un Tizen projesi var demesin. Samsung oncelikle elindeki Bada gibi muhtesem platform u adam etsin ondan sonra Tizen lafini ortaya atsin....)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
N9 daha ustun bir telefon

man20

man20

Üye
karar vermek zor çünkü nokia bi özellik koydumu diğerinden kısıyor :/ kamera çok önemli değil aslında 8 mp yeter sana ama sorun bitek kamera değil işte. n9 da microSD kart takma yok. 16 GB'la sınırlı kalacaksın. HDMI yok. bu arada n9'un flashı var. n9 n8'den çok çok hızlı bi telefon. ramide çok iyi. bence 2'sinide alma :D lumia 800 çıktığında onu alırsın ya da biraz daha bekle lumia 900 al.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
gözüm kapalı N9'u tercih ederdim ben, tasarımı tek başına yeter, tuş olmaması apayrı bi farklılık ve meego geleceği olmasa bile alır kullanırım yani sonuçta belli başlı önemli oyun ve uygulama meego için çıkıyor zaten, bizimkiler gibi ıvır zıvır bir sürü gereksiz uygulama olmaması da iyi bence gereksiz bi sürü uygulama yükleyip telefonu hantallaştırma sorunu olmaz böylece:)...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
karar vermek zor çünkü nokia bi özellik koydumu diğerinden kısıyor :/ kamera çok önemli değil aslında 8 mp yeter sana ama sorun bitek kamera değil işte. n9 da microSD kart takma yok. 16 GB'la sınırlı kalacaksın. HDMI yok. bu arada n9'un flashı var. n9 n8'den çok çok hızlı bi telefon. ramide çok iyi. bence 2'sinide alma :D lumia 800 çıktığında onu alırsın ya da biraz daha bekle lumia 900 al.

16 gb bence yeterli ve n9 un 64 gb versiyonu da geliyor ama lumia konusunda kesinlikle katılıyorum.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
16 gb bence yeterli ve n9 un 64 gb versiyonu da geliyor ama lumia konusunda kesinlikle katılıyorum.

wp 7.5tango ve sonrasında wp8 apollo güncellemesini alıcak lumia900 vazgeçilmez olur bence

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

wp 7.5tango ve sonrasında wp8 apollo güncellemesini alıcak lumia900 vazgeçilmez olur bence
katılıyorum üstadım ama ben wp konusunda az daha bekleme taraftarıyım direk wp8 le çıkan bir cihaz almak istiyorum şöyle çift çekirdek işlemcili nokia symbiandan vazgeçsede ben nokia dan vazgeçmeyi düşünmüyorum :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
katılıyorum üstadım ama ben wp konusunda az daha bekleme taraftarıyım direk wp8 le çıkan bir cihaz almak istiyorum şöyle çift çekirdek işlemcili nokia symbiandan vazgeçsede ben nokia dan vazgeçmeyi düşünmüyorum :)

evet arkadasım lumia900 çift çekirdek işlemci kullanılmamsının sebebi wp7nin desteklememesi fakat wp8 destekliyecek fakat çıkması yıl sonunu bulur

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Kardeşim kesınlıkle n9 n9 dada carl zeiss mercek var arasında pek fark yok kemarsıyla n9un ekranı mukkemel medi market varsa sızın oralarda git elinle elle dırek n9 alcaksın :)

aykutozkann

aykutozkann

Üye
16 gb ile sınırlı kalmak bıraz abartı değil mi n8 alıp 32 gb hafıza kartı mı takmayı düşünyorsun üstad :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

evet arkadasım lumia900 çift çekirdek işlemci kullanılmamsının sebebi wp7nin desteklememesi fakat wp8 destekliyecek fakat çıkması yıl sonunu bulur

daha öncede dediğim gibi bir ay önce 701 aldım iki sene sonra değiştiricem kısmetse o zamana kadar hem wp hem nokia baya bi yol katedecektir

srdrrr

srdrrr

Üye
    Konu Sahibi
Fikirlerinizi almak guzel.bilmedigim seyleri ogreniyorum.

fLuke!

fLuke!

Üye
n9,a radyo bile koymamışlar flaş desteği yok artırılabilir hafızası yok bluetooth daha yavaş
n9 artılarıda yok değil işlemcisi ram kat kat üstün ekran çözünürlüğü daha yüksek
flas player desteği geçenlerde nokia'dan geldi.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
meg1ddo

meg1ddo

Üye
16 gb kapasiteyi dolduracak kadar oyun uygulama yok zaten, çektiğin foto videoyu da sonradan bilgisayara atıp saklarsın olur biter, hafıza kartı takılmaması bi eksiklik değil bence...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...