N8 Mi aliyim..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Consul9

Consul9

Üye
Kardes sen sırf kamera,vidyo için telefon alıyorsan telefon alma; adı üstünde kamera al 1000 liraya inanılmaz fotograf makineleri var ;)

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Sadece AutoFokus Olayı Kafana Takılıyorsa Açıklamasını Yaptım Kardeş,Benimde Almadan Önce Kafama Takılan Tek Şey AutoFokus Olmamasıydı..
Ancak Biraz Araştırdıktan Sonra Onun Sadece Belge Veya Yazı Olan Birşeyi Çekerken İşe Yaradığını Öğrendim..
701 de Tam Odak 8.0 Mp Kamera Var Çok Net Resimler Çekiyorum Kafan Rahat Olsun O Konuda :)

ggokhan08

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar belki diyceksinizki bi karar veremedin ama alıpta pişman olmak var.. arkadaşında dediği gibi nokia artık klasik leşti hep aynı şeyler 701 de 1 GHZ işlemci var ama aynı yazılım aynı uygulama pfff... Ben HTC Evo Dan da vazgeçtim.. kamera kalitesini düşürüp 3d koymuslar bence gereksiz.. HTC sensation 1080p Video çekiyor.. Fotoğraf kaliteside harika siz ne dersiniz alsam pişman olurmuyum bunun için yeni konu açsammı :(

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Arkadaslar belki diyceksinizki bi karar veremedin ama alıpta pişman olmak var.. arkadaşında dediği gibi nokia artık klasik leşti hep aynı şeyler 701 de 1 GHZ işlemci var ama aynı yazılım aynı uygulama pfff... Ben HTC Evo Dan da vazgeçtim.. kamera kalitesini düşürüp 3d koymuslar bence gereksiz.. HTC sensation 1080p Video çekiyor.. Fotoğraf kaliteside harika siz ne dersiniz alsam pişman olurmuyum bunun için yeni konu açsammı :(

Şuradan bak bi.N8 kamerasından başka birşeyi olmayan boş kasa.Nokia devri kapandı arkadaşım.Android devri artık.Nokianın şuanki Androidlere ulaşması için en az 5 yıl gerekiyor.

zaferozkan

zaferozkan

Üye
kardeşim alacaksan andorid işletim sistemli al ben Sony Ericsson Xperia Ray kullanıyorum 850 ye aldım 1Ghz işlemci 512 mb ra var 8 mp kamera hd video ve 3 boyutlu çekim yapabiliyor TEK KELİMEYLE HARİKA

Kesinlikle nokia alma düzgün uygulama az var
bende aldım ray. ancak fazla program yükleyince kasıyor makine bir ay kullanıp sattım iphone 4s aldım uçuyor maşallah

ggokhan08

Üye
    Konu Sahibi
Yardımlarınız için çok teşekkürler n8 iptal :D SGS2 Veya Sesation Alıcam .... Param yeterse SGS2 Yetmezse Sensation.. SGS2' nin ilk tercihim olmasındaki tek sebep te ekranının Süper Amoled Plus Olması..

Emre-45

Emre-45

Üye
SGS2 çok iyi bir tercih, sensation da çok iyi. htc evo3d bence mükemmel bu 3ünden birini almalısın

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
Bende senin gibi nokiadan başka telefon almam.Ama şu saatten sonra n8 almak pek doğru gelmiyor.Telefonun donanımsal özellikleri düşük.Arm101 680mhz ve 256 mb sistemi var.C6-01 inkiyle aynı.Sana önerim n9 olucak ama fiyatı 1550 tl. 1.2 ghz işlemcisi ve 1 gb rami bulunuyor.Ama bütcem yetmez diyorsan Nokia 701 i almanı öneririm.Olmadı N8 al.

ggokhan08

Üye
    Konu Sahibi
SGS2 çok iyi bir tercih, sensation da çok iyi. htc evo3d bence mükemmel bu 3ünden birini almalısın

Evo 3d de gereksiz 3d özelliği oldugu için almak istemiyorum çift kamera koymuslar 5 Mgpxel 720p video ki 3d özelliğini pek kullanmam genelde 2d çekim yaparım. Neyse SGS2 de 8Mgpxel kamera var 1080p vide çekimi yapıyor artı süper amoled plus :) yani ilk tercihim SGS2 sonra Sensation.. Sensationu kesin alırım da SGS2 yi almak istiyorum :D

tempestshine

tempestshine

Üye
701 ve 603 :oke:

WebStyle

WebStyle

Üye
1000 TL nokia'ya vereceğine güzel bi android cihaz al derim ama tercih sizin tabi..

Emre-45

Emre-45

Üye
Evo 3d de gereksiz 3d özelliği oldugu için almak istemiyorum çift kamera koymuslar 5 Mgpxel 720p video ki 3d özelliğini pek kullanmam genelde 2d çekim yaparım. Neyse SGS2 de 8Mgpxel kamera var 1080p vide çekimi yapıyor artı süper amoled plus :) yani ilk tercihim SGS2 sonra Sensation.. Sensationu kesin alırım da SGS2 yi almak istiyorum :D

bu saatten sonra nokia falan düşünme ben n8 kullandım. güzel telefon benı 6 ay idare etti ama symbian belle olsun anna olsun android ile ios un yanına yaklasamaz. sattım gittim ip3gs aldım en azından oyun program sıkıntısı cekmıyorum kamerası da yetıyor bana. yani diyeceğim işletim sistemi çok çok onemlıdır dikkat et

erquin

erquin

Üye
bak ben n8 kullandım 12 mp kamerası var gündüzleri gerçekten mükemmel çekiyor fakat geceleri kırmızı göz hatası veriyor renkli gözlü arkadaşların varsa bu can sıkabilir aynı zamanda %100 kaliteyle yaklaşık 10 mb lık fotoğraflar da elde ediyorsun fakat 100 fotograf çeksen 1 gb yer kaplıyor bana sorarsan 8 mp kameralar da idealdir mpiksele aldanma n8 çok yavaş bir telefon....

----------Eklendi @ 16:04:27 ---------- Yazıldı @ 16:01:08 ----------

sensation alıp pişman olmak, işte bu çok zor....

Del Rey

Del Rey

Üye
bak ben n8 kullandım 12 mp kamerası var gündüzleri gerçekten mükemmel çekiyor fakat geceleri kırmızı göz hatası veriyor renkli gözlü arkadaşların varsa bu can sıkabilir aynı zamanda 0 kaliteyle yaklaşık 10 mb lık fotoğraflar da elde ediyorsun fakat 100 fotograf çeksen 1 gb yer kaplıyor bana sorarsan 8 mp kameralar da idealdir mpiksele aldanma n8 çok yavaş bir telefon....

Kırmızı göz hatasını otomatik düzelten birçok 3. parti yazılımın yanında, kendi fotoğraf düzenleyicisi de düzeltebiliyor. Bunda abartılacak birşey yok ki :) Evet, dediğin gibi 100 fotoğraf çekince 1 GB yer tutuyor. 32 GB MicroSD alırsan, 64 GB depolama alanın olur; çok fotoğraf çekmiyorsan 64 GB yeter de artar. USB OTG ile 1 TB FAT disk takarsın, fotoğrafları ona aktarırsın; veya Cloud'a aktarırsın olur biter :)

ggokhan08

Üye
    Konu Sahibi
youtubeden izliyorumda n8 de hiç farklı bişey yok hep aynı şeyler fakat android öle deil ben bunu anladım eğer yanlışsam düzeltin.. inş 1 aya kadar alıcam telefonu ya SGS2 yada Sensation

Türe

Türe

Üye
O kadar gereksiz mesaj varken bu foruda benimkilerin silinmesi sadece SAC - MA - LIK !! :off:

futbol123

futbol123

Üye
androidli bir telefon al symbian alınmaz artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt