N8 mesaj problemi acil!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emincik46

emincik46

Üye
    Konu Sahibi
N8 mesaj problemi acil!
1 hafta önce N8 aldım mesaj yazarken bu gülen bebekler falan oluo onlardan göremedm böle bişi varmı :vur:vur:vuryoksa varda benmi bulamıyorum+ olarak bi sorum daha olcak kutudan hedie hafıza kartı çktı 32gblk herkeste olan bişeymidir_??:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm|-)|-)

by_oguz

by_oguz

Üye
mesaj yazarken yıldıza bas sağ alt köşede yüz ifadesi var ona basınca ifadeler cıkıyor. ben aldığımda hafıza kartı yoktu, eğer sende varsa çok şanslıymışsın hayırlı olsun :D

emincik46

emincik46

Üye
    Konu Sahibi
ya kmn aklına gelir yıldıza basmak hay alam ya ..demek herkeste olmuo cok sevndm ya beleş gibi bişey oldu:ehe:ehe

maktama

maktama

Üye
Bu mudur "acil mesaj problemi" yanii?!!? Gülen yüz çıkartamamak :hmmm Gerçekten hayat-memat meselesiymiş...:hmmm

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
32 GB kart mı çıktı telefonu ne kadara aldınız acaba :D

TheORCUN

TheORCUN

Üye
32 GB kart mı ?!!! :aha:

melgklay

melgklay

Üye
Ya neyse iyi kart çıkmış falan filan ama böylemi başlık açılır?

anlay

Üye
Bugün bende n8 aldım kart çıkmadı;) bence siz şanslısınız:)

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
n8'in kutusunda böyle hafıza kartı diye bir aksesuar dünyanın hiçbiryerinde resmi olarak yok tamamen aldığın bayiyle ilgili bir olay ama jelatinini de kendin açtıysan eğer o kartın orada ne işi vardı:hmmm
belkide nokianın fabrikasında n8 hattında bulunan işçinin canı sıkılmıştır böyle bi güzellik yapmıştır:kop:

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
yani bu milyonda bi olaydır nası bi şans =D

melgklay

melgklay

Üye
Harbi ya azda değil 32

AYNA

AYNA

Üye
ne 32 gb lik kartmı şansa bak yaa..
bu arada jilatini açılmamıştı dimi kutunun?
bide başlık nasıl öyle ya:D :D :D

blackbird48

blackbird48

Üye
arkadaşlar kızmayın ama bu kadarda saf olmayın ya böle bişey olmasına imkan varmı ben senlerdir nokıa cihaz alan birisiyim ve sakın yanlış anlaşılmasın ama her modeli ilk çıktığı aylarda alan birisiyim her model nokıa cihazım varken ben hiç böle bi jest görmedim yapmayın be bu kadarda saf olmayalım arkadaş bi olta attı bizde oltaya atlıyoruz lütfen sölediklerimi hakaret olarak almayın ama sadece işletilmenizi istemem

melgklay

melgklay

Üye
Niye yapsınki böyle 3. sınıf bi numarayı? Himm belki zeka yaşı geride kalmıştır olabilir tamam..

by_oguz

by_oguz

Üye
arkadaşlar kızmayın ama bu kadarda saf olmayın ya böle bişey olmasına imkan varmı ben senlerdir nokıa cihaz alan birisiyim ve sakın yanlış anlaşılmasın ama her modeli ilk çıktığı aylarda alan birisiyim her model nokıa cihazım varken ben hiç böle bi jest görmedim yapmayın be bu kadarda saf olmayalım arkadaş bi olta attı bizde oltaya atlıyoruz lütfen sölediklerimi hakaret olarak almayın ama sadece işletilmenizi istemem
5800 ilk çıktığında aldım ve 8 gb hafıza kartı kutuda geldi :D önceki modeller için sana katılıyorum. ne 6600 ımda ne n 70 imde ne de n73 ümde hafıza kartı çıkmamıştı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt