n8 mesaj gosterge sorunu..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selllman82

selllman82

Üye
    Konu Sahibi
n8 mesaj gosterge sorunu..
arkadaslar okunmamis mesaj iletisi oldugunda ekranin sag ust kosesinde mesaj sembolu oluyor ya bende birkac gundur mesaj okunsa bile okunmamis gibi gozuluyor bir kac defa mesaja girince anca kayboluyor ne yapabilirim??telefonu degistirme vakti geldi sanirimmm:))))

polluxea♪

polluxea♪

Üye
format at düzelir

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
hattını arasıra farklı bir telefona da takıp kullanıyorsan böyle bir sorun olabiliyor
bir de sim mesajlarını bi kontrol et tekrar böyle birşey olursa

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
gonderilmeyen mesajlarin varsa yada zamali ayarlanmis odur sorun.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
kaqan18

kaqan18

Üye
yok arkadaşlar arada bendede oluyo gönderilen mesajla alakası yok, başka telefona takmaklada alakası yok. Arada yapıyo. Oturumları kullanıp mesajlasinca oluyo ama mesajlardan tekrar girip okuyunca yukardaki gösterge kayboluyo. Çözümü aradım ama bulamadım fazla sorun da arz etmiyo aslında ama göze batıyo :)

SuaT6027

SuaT6027

Üye
valla ben de çok mesajlışıyorum ama şu ana kadar hiç denk gelmedim.. ilk kez de sizden duyuyorum ????? allah allah enteresan...

jyan3333

jyan3333

Üye
oturumlardan değilde gelen mesaj kutusuna bak elbet orda okunmamış bi mesaj göreceksin bendede aynısı olmutu çünki :)

rundllfault2

Üye
Arasıra bende de oluyor. Gelen kutusunu ve giden kutusunu boşaltınca düzeliyor. Sanırım mesaj sayısı arttıkça önizlemede problem oluyor mesajı okunmamış gösteriyor. Temizlediğinde mesajları tekrar normal düzeni sağlıyor bende.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt