n8 Madness Belle kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
n8 Madness Belle kurulumu
arkadaslar n8 telefonumda $u an ovi ile kurdugum anna 22.014 var. Madness belle kurmak istiyorum ama daha once telefn cöktugu icin korkuyorum. Bu alana madness belle kurulumunu adim adim aciklayabilir misiniz acaba?

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
ama hani o product klasorune 9 dosya kopyalama olayi warya orda napcm? Cunku $u an product klasorunde bi suru dosya war. Tum dosyalari product tan silip Senin kurtulus40 anlatimindaki 9dosyayi kopyalamam yeterli olur mu?

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
bi cewap werelm pls

[alikan]

[alikan]

Üye
Kardeşim sen şimdi zaten ilk seferinde orjinal Anna dosyaları indirdin ya, İndirdiklerini C de phoenix'in kurulu olduğu yere attın ya bir daha orayla uğraşmayacaksın onlar hep orada kalacak. Telefonunu takıp Phoenix te tanıtıp scan product yaptıktan sonra çıkan ekranda options'a girdiğinde karşına çıkan altta ki resimdeki gibi 6 tane dosya oluyor ya onların ikisini siliyorsun 4 tane kalıyor ya işte o 4 dosya yerine Madness a ait 4 belle dosyasını koyacaksın olay bu.

Yani altta ki ekrana kadar anlatımdaki yönergeleri takip et sonra en altta ki 2 taneyi yine dendiği gibi sil sonra kalan 4 taneyi de Madness Belle dosyaları ile değiştir ve flashla olay bu.

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
kardsm yaptm yukledm sorunu da cozdum. O 2 dosyayi silmiycekmisiz. Silmemdm sorunsuz yuklendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt