fingerboard ? Pardon pardon :D yok vardı öyle kullanmıyorum :)
slmrt Üye Konu Sahibi slmrt' Alıntı: fingerboard ? Genişletmek için tıkla ... Pardon pardon yok vardı öyle kullanmıyorum
cihatyılmaz Üye Macro mod için ne gibi ayar yapmamız gerekiyo.çünkü forumda mod die bi ayar dolaşıyo ama telefona yüklediğimde sistem hatası veriyo
Macro mod için ne gibi ayar yapmamız gerekiyo.çünkü forumda mod die bi ayar dolaşıyo ama telefona yüklediğimde sistem hatası veriyo
slmrt Üye Konu Sahibi cihatyılmaz' Alıntı: Macro mod için ne gibi ayar yapmamız gerekiyo.çünkü forumda mod die bi ayar dolaşıyo ama telefona yüklediğimde sistem hatası veriyo Genişletmek için tıkla ... Hiç bir ek dosya yüklemedim orjinal telefon kamera yazılımı macro mod yap tamamen yakınlaştır sadece
cihatyılmaz' Alıntı: Macro mod için ne gibi ayar yapmamız gerekiyo.çünkü forumda mod die bi ayar dolaşıyo ama telefona yüklediğimde sistem hatası veriyo Genişletmek için tıkla ... Hiç bir ek dosya yüklemedim orjinal telefon kamera yazılımı macro mod yap tamamen yakınlaştır sadece
slmrt Üye Konu Sahibi den1905' Alıntı: Güzel gerçekten tınaklarını yediği gayet açık bir şekilde ortada detaylar önemli Genişletmek için tıkla ...
den1905' Alıntı: Güzel gerçekten tınaklarını yediği gayet açık bir şekilde ortada detaylar önemli Genişletmek için tıkla ...
takozali Üye macro mod bilmeyen arkadaşlar için resim Close up dedigi odaklanarak yakın çekim . ----------Eklendi @ 17:25:08 ---------- Yazıldı @ 17:24:42 ---------- bu arada resimler çok kaliteli
macro mod bilmeyen arkadaşlar için resim Close up dedigi odaklanarak yakın çekim . ----------Eklendi @ 17:25:08 ---------- Yazıldı @ 17:24:42 ---------- bu arada resimler çok kaliteli
xcxxxnx Üye fotoğraflar çok güzel bir tanede ben paylaşmak istedim Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Uploaded with Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
fotoğraflar çok güzel bir tanede ben paylaşmak istedim Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Uploaded with Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
mesut1979 Üye ysfbrk06' Alıntı: herkeste çiçek böcekleri ne kadar seviyomuş Genişletmek için tıkla ... eeee hayatin ve doganin güzelligi bunlar.
ysfbrk06' Alıntı: herkeste çiçek böcekleri ne kadar seviyomuş Genişletmek için tıkla ... eeee hayatin ve doganin güzelligi bunlar.
slmrt Üye Konu Sahibi xcxxxnx' Alıntı: fotoğraflar çok güzel bir tanede ben paylaşmak istedim Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Uploaded with Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... aga buda süpermiş be :O
xcxxxnx' Alıntı: fotoğraflar çok güzel bir tanede ben paylaşmak istedim Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Uploaded with Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... aga buda süpermiş be :O
ELECTRONİC Üye Gerçekten başarılı bi çalışma eller dert görmesin tek tek inceledim üşenmeden farklı bi safhaya götürdü beni fotolar teşekkürler ...
Gerçekten başarılı bi çalışma eller dert görmesin tek tek inceledim üşenmeden farklı bi safhaya götürdü beni fotolar teşekkürler ...